Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Θρήνος και πάλι Ρόδο: Ξεψύχησε στην άσφαλτο 19χρονη Ροδίτισσα| Και σύγκρουση τουριστικών...

Θρήνος και πάλι Ρόδο: Ξεψύχησε στην άσφαλτο 19χρονη Ροδίτισσα| Και σύγκρουση τουριστικών λεωφορείων !

0
2519

 

Πλαγιομετωπική σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε πριν απο λίγα λεπτά στο δρόμο που οδηγεί απο το Τσαϊρι προς το Αεροδρόμιο.

Κάτω απο συνθήκες που κανείς δεν γνωρίζει μέχρι αυτή την ώρα, τρία αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να υπάρχει σφοδρή σύγκρουση των δύο εξ αυτών. Το ένα απο τα οχήματα, μετετράπη σε άμορφη μάζα σιδηρικών.

Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονται αυτή την ώρα στον τόπο του ατύχηματος, που παραλίγο να εξελιχθεί σε νέα τραγωδία για το νησί μας,και μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο της Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες.

 

 

Απίστευτο: Και σύγκρουση τουριστικών λεωφορείων στη Ρόδο!

Λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από την καραμπόλα

Απίστευτο: Και σύγκρουση τουριστικών λεωφορείων στη Ρόδο!

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει και σήμερα στο νησί της Ρόδου, καθώς εκτός απο τη σφοδρή σύγκρουση των 3 Ι.Χ.. αυτοκινήτων, λίγα μόλις μέτρα παρακάτω και λίγα λεπτά αργότερα, συγκρούστηκαν και δύο τουριστικά λεωφορεία. 

Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι υπάρχει και άτομα εγκλωβισμένα. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα του ΕΚΑΒ και της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου.

Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Οι οδηγοί που κινούνται επι του επαρχιακού δικτύου Τσαϊρι- Αεροδρομίου, καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρια σε δύο σημεία.

 

Πηγή: rodiaki.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ