Ρόδος: Άρπαξε το κινητό της πωλήτριας αλλά την… τσάκωσαν οι κάμερες (VIDEO)

0
889

Λογαριασμούς χωρίς την πωλήτρια σε τουριστικό κατάστημα στο Φαληράκι, φαίνεται ότι έκανε μια γερμανόφωνη τουρίστρια, η οποία με τη μέθοδο της απασχόλησης και με συνεργούς δύο ανήλικα παιδιά, άρπαξε το κινητό εργαζόμενης σε κατάστημα, το έβαλε μέσα στον στηθόδεσμό της και  στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί!

Αυτό που δεν είχε υπολογίσει, ήταν ότι η κάθε της κίνηση καταγράφονταν ευκρινέστατα από κάμερα ασφαλείας που διέθετε το κατάστημα και ότι λίγες ώρες αργότερα έξω από το δωμάτιο του τετράστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Φαληράκι, θα βρίσκονταν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρόδου.

Όπως περιέγραψε μιλώντας στη «Ροδιακή» η κα Δέσποινα Χαρτερού, πωλήτρια στο συγκεκριμένο κατάστημα στο Φαληράκι, όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στις 22.25 το βράδυ του Σαββάτου:

Η γυναίκα αυτή, συνοδευόμενη από δύο έφηβα παιδιά 15 και 16 περίπου ετών, μπήκε στο κατάστημα  που φαίνεται στο βίντεο (σε εμπορικό κέντρο στο Φαληράκι) και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφού απομάκρυναν την υπάλληλο από το ταμείο τα δύο παιδιά, στη συνέχεια η γυναίκα κατευθύνθηκε στο ταμείο και με γρήγορες κινήσεις άρπαξε το κινητό τηλέφωνο που βρίσκονταν πάνω στο γραφείο και εξαφανίστηκε.

Για κακή τύχη της τουρίστριας και για καλή τύχη της πωλήτριας, όλες οι κινήσεις αποτυπώθηκαν σε βίντεο με αποτέλεσμα λίγη ώρα αγρότερα, η συμπατριώτισσά μας κα Δέσποινα Χαρτερού να ενημερώσει την ασφάλεια Ρόδου και να ξεκινήσει και η ίδια μεγάλη έρευνα στην γύρω περιοχή.

«Χρειάστηκε να ψάξω μαζί με συναδέλφους μου αλλά και το αφεντικό μου τον οποίο ευχαριστώ πολύ, πολλά ξενοδοχεία της περιοχής – είπε μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ η κα Χαρτερού. Η εικόνα ήταν πεντακάθαρη κι έτσι είχα την δυνατότητα να ελπίζω.

Χρειάστηκαν πολλές ώρες έρευνας κι όταν τελικά εντοπίσαμε το ξενοδοχείο όπου διέμενε (από τις μαρτυρίες και τις εκτιμήσεις εργαζομένων) η ίδια το κατάλαβε και κλείστηκε στο δωμάτιο.

Ήταν μαζί με μεγάλη παρέα 11 συνολικά ατόμων. Δεν ξέρουμε αν ήταν δικά της τα παιδιά, πιθανότητα να ήταν νταντά τους. Το βέβαιο είναι ότι λίγη ώρα αργότερα, υποχρεώθηκαν να φέρουν το κινητό τηλέφωνο, παρουσία αστυνομικών της ασφάλειας Ρόδου.

Όταν την ρωτήσαμε γιατί το έκανε, είπε ότι ήταν μεθυσμένη και δεν ήξερε τι έκανε. Το βίντεο όμως δεν δείχνει κάτι τέτοιο όπως θα είδατε κι εσείς..!

Δυστυχώς – κατέληξε η κα Χαρτερού, αυτό είναι ένα μέρος της ποιότητας των τουριστών που έχουμε..! Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν το έβαλα κάτω, πίστεψα από την πρώτη στιγμή με την βοήθεια των φίλων μου ότι θα βρω μια άκρη και ότι  ότι βρήκα ξανά το κινητό μου τηλέφωνο, έστω και χωρίς τις κάρτες του. Τους ευχαριστώ όλους γι αυτό.»

Πηγή: rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ