Ρόδος: Γεμίζουν τα ρεζερβουάρ και… το πρωί τα βρίσκουν άδεια!

0
790

Στο…  πόδι έχει ξεσηκωθεί ολόκληρη γειτονιά  στην πόλη της Ρόδου, καθώς οι κάτοικοί της, αποβραδίς γεμίζουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους και το πρωί τα βρίσκουν άδεια!

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί στη «Ροδιακή»,  η κατάσταση αυτή παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο μέχρι προχθές ουδείς μπορούσε να αντιληφθεί τι συνέβαινε.

Οι κάτοικοι της εν λόγω γειτονιάς είχαν παρατηρήσει ότι όσα καύσιμα και αν έβαζαν στα αυτοκίνητά τους, αυτά συνεχώς χρειάζο-νταν γέμισμα!

Το μυστήριο «λύθηκε» προχθές το πρωί, όταν πηγαίνοντας να τα παραλάβουν από το χώρο όπου τα είχαν σταθμεύσει, δηλαδή έξω από τα σπίτια τους, διαπίστωσαν πως τα «πορτάκια» από τα ρεζερβουάρ, ήταν ανοικτά! Μάλιστα αρκετά αυτοκίνητα είχαν υποστεί και ζημιές,  αφού οι άγνωστοι δράστες δεν δίστασαν να σπάσουν ακόμη και τις κλειδαριές από τα ρεζερβουάρ (όπου υπήρχαν), για να αφαιρέσουν τα καύσιμα!

Σε κάθε περίπτωση οι συμπολίτες μας δεν πίστευαν αυτό που τους συνέβη καθώς εκτός του κόστος των καυσίμων, τώρα είχαν να πληρώσουν και τις ζημιές στο ρεζερβουάρ!

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ