«Άριστος καταδρομέας» ο γιος του Κώστα Σκανδαλίδη, Γιώργος!

10
2821

Ο λόγος για τον Γιώργο Σκανδαλίδη. Ένα νέο επιστήμονα, ο οποίος πλέον είναι καταδρομέας! Και γιος του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη.

Ο καταδρομέας γιος του Κώστα Σκανδαλίδη

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για ένα άριστο καταδρομέα. Έχει, μάλιστα, κάνει σπουδές στις πολιτικές επιστήμες και στη φιλοσοφία, έχοντας επιπλέον μεταπτυχιακό στα οικονομικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον διακρίνουν οι αστείρευτες σωματικές και ψυχικές ικανότητες, αλλά και η λεβεντιά και η σεμνότητα.

Ο νεαρός Γιώργος υπηρετεί τη θητεία του σε Μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων στη Κω. Την ιδιαιτέρα πατρίδα του πατέρα του. Επανδρώνει με άλλους συναδέλφους  στα πλαίσια της επιχειρησιακής ετοιμότητας ακριτικές μικρονησίδες.

Ο φακός του kalymnos-news.gr απαθανάτισε το Γιώργο Σκανδαλίδη να παρελαύνει με τα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων στον νησί Κω την 7η Μαρτίου 2018. Η παρέλαση έγινε στα πλαίσια εορτασμού της 70ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

Δείτε την φωτογραφία καταδρομέας

Πηγή: kalymnos-news.gr

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο νεαρός σίγουρα είναι άριστος όπως και κάθε νέος οπλίτης όπου και να υπηρετεί.
    Ερωτήθει ο νεαρός ΚΔ αν ήθελε να γίνει το δημοσίευμα ; εκτιμώ ΟΧΙ ,γιατί κάτι τέτοια νουμενκλατουρικά δημοσιεύματα γίνονται από κάφρους και απευθύνονται σε διανοητικά καθηστερημένους.

  2. ΤΟΣΟ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.ΕΛΕΟΣ.ΤΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΝΕ ΚΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ Ο ΓΙΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΜΑ.

  3. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ.ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΥΚΙΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ, ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΞΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΡΑΤΟ.

  4. ο πατερας του είναι δημοσιο προσωπο,δεν το προσβαλει το δημοσίευμα,ισα ισα παρουσιάζει πως ο γιος ενός πολιτικου πηγε στα ΛΟΚ και οσοι εχουν υπηρετησει εκει γνωριζουν πως ρουσετια και χατηρια δεν χωρουνε.ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΥΝ ΕΚΕΙ.
    ΓΚΕ-ΓΚΕ

  5. πάλι καλά γιατί κάποιοι άλλοι… πήγαν κατευθείαν όταν παρουσιάστηκαν σε γραφείο και μετά ΥΕΝΕΔ Αγίας Παρασκευής

  6. Γιατί πήγε στην καλιμνο και δεν πήγε σε άλλη μοίρα .πχ.ΕΜΚ μήπως καλιμνο έχει πιο πολύ λούφα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ