Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας ο απολογισμός της… ασφάλτου στην Ρόδο (Χάνονται άδικα ζωές…)

0
495

Βαρύς ήταν ο «φόρος αίματος» που πλήρωσε και αυτά τα Χριστούγεννα το νησί μας καθώς σε δύο τροχαία που σημειώθηκαν στη Ρόδο από την παραμονή των Χριστουγέννων έως και χθες ανασύρθηκε ένας νεκρός,  ενώ ένας σοβαρά τραυματίας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή της Καλάθου, όταν ιχ αυτοκίνητο που οδηγούσε 77χρονος ,  συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ι.χ φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και να εκπνεύσει λίγο αργότερα ο άτυχος 77χρονος που κατάγεται από τη Λίνδο. Τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας που βύθισε και πάλι στο πένθος το νησί μας, εξετάζουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας.

Σε νοσοκομείο της Κρήτης, διακομίστηκε εκτάκτως και ένας νεαρός συμπολίτης μας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά  σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιοι  της Τροχαίας το ατύχημα σημειώθηκε όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν γίνει γνωστές, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και ο ίδιος να υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο τραυματίας διακομίστηκε με ελικόπτερο σε εντατική μονάδα του Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται.

Πηγή : rodiaki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ