Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.Ναθαναήλ, στον Έπαρχο Κω-Νισύρου & στην πόλη της Κω

7
8144

Τα κάλαντα από τις Φιλαρμονικές του νησιού μας, ακούστηκαν από το πρωί κατά σειρά στην έδρα της Μητρόπολης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε το Επαρχείο Κω-Νισύρου πριν καταφθάσουν στο Δημαρχείο Κω, όπου και έπαιξαν εθιμοτυπικά τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχήθηκαν για το νέο έτος στον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά! Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου, έδωσε τις ευχές του και δέχθηκε με χαρά τις φιλαρμονικές του δήμου μας που παιάνισαν από κοινού το πρωί της Παρασκευής τα κάλαντα. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, ειρήνη σε όλο τον κόσμο, χρόνια πολλά και ευλογημένα!

Άκρως εορταστικό το κλίμα στο κέντρο της πόλεως Κω, με τις Δημοτικές Φιλαρμονικές να παιανίζουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους δρόμους της πόλης, με ενδιάμεσες στάσεις για τις Φιλαρμονικές μας, που έδωσαν χαρά στον κόσμο, μέσα από το μελωδικό τους πέρασμα, στο Νοσοκομείο της Κω, όπου και εκεί έπαιξαν τα κάλαντα, στις φυλακές αλλά και στην ΔΟΥ του νησιού μας, όπου και έκαναν μία σύντομη στάση, για μουσική, ευχές και χρόνια πολλά. Και οι δύο μαέστροι Λευτέρης Πουλιού και Νίκος Γκαναβούρας, με ευρεία σύνθεση παιάνισαν τα κάλαντα και παρέλασαν στο ιστορικό κέντρο του νησιού μας, προτού κατευθυνθούν κατά σειρά στο Δημαρχείο Κω.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιορτάζει Χριστούγεννα! Η πλέων κοιμισμένη και σκοτεινή περιοχή της Ελλάδας! Δίχως γούστο γειά στολισμό! Τοπος αλλά δράκουλα!!! Φυσικό επακόλουθο! Η αναζήτηση άλλων τόπων γειά καλύτερες εορτές! Εξαγωγή χρημάτων! Και όχι τόπος έλξεως επισκεπτών! Ότι σπέρνεται! Θερίζεται! Μιζέρια!

  2. …..ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ;

  3. Από πότε ρε παιδιά; Διαδέχτηκε δηλαδή τον μπαμπά του; Για αυτό έκανε όλο το σκηνικό με την Σέβη προεκλογικά; Γιά να προσλάβουν τον γιό ; Τι να πω….. καλή σταδιοδρομία στο παιδί.

    • ναι ναι ναι Σε όλες τις υποψίες που έχεις ναι.
      μην απορείτε έτσι γίνονται τα πράγματα
      Αποδεχτειτε το !

      • miranta να σε ρωτήσω κάτι άσχετο; Ποια είναι καλά μπισκότα, τα πτι μπερ, τα μιράντα, τα γεμιστά ή τα digestive;

        • Τα γεμιστά με γεύση κολοκυθοκεφτέδες
          🤣🤣🤣
          …και μην ξεχνιόμαστε No Presents for Christmas έτσι King Diamond?😉

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ