Πέτρος Γαϊτάνος (στην εορτή του Αγ. Νικήτα του Νισυρίου): «Ετοιμάζουμε στην Κω μια μεγάλη συναυλία για την Ελληνική μουσική από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα…»

2
9445

Από την Κω στη Νίσυρο για την εορτή του Αγίου Νεομάρτυρος Νικήτα του Νισυρίου βρέθηκε και ο καλός φίλος πλέον της Κω, Πέτρος Γαϊτάνος.

Ο γνωστός καλλιτέχνης-ερμηνευτής και ιεροψάλτης βρίσκεται στην Κω -όπως δήλωσε- στο πλαίσιο της προετοιμασίας μιας μεγάλης συναυλίας που θα δοθεί στο νησί κατά πάσα πιθανότητα το Σεπτέμβριο και θα είναι ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην Ελληνική μουσική από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, σε συνεργασία με ντόπιους μουσικούς από το νησί.

Τίτλος της συναυλίας «Ταξίδι στην Ιθάκη» για τους αιώνες και τα χιλιάδες χρόνια της έκφρασης, του λόγου και της μουσικής της Ελλάδας μας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά τα τραγικά γεγονότα στο νησί μας,[μεταφορά άρρωστης με καρότσα, άδικη δολοφονία νεαρής Πολωνής ] που μαύρισαν κάθε λογική ψυχή ,ας χαρούμε ένα θεϊκό καλλιτέχνη που με τις μελωδίες του γαληνεύει και ηρεμεί τις καρδιές όλων των ανθρώπων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ