» Άγιοι Ισίδωροι- ΕΔΩ στην Κρήτη λειτουργεί ο παπα Δημήτρης! Η Εκκλησία όπου έλαβε τη ΧΑΡΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ

2
3374

ο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE παρουσιάζει το προσκύνημα- καταφύγιο του π Δημητρίου, του Σύγχρονου ΑΓΙΟΥ των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, στα Χανιά της Κρήτης.

Απλοί, επώνυμοι και διάσημοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες και εφοπλιστές έρχονται στο, γεμάτο χάρη, Εκκλησάκι που φτιάχτηκε από τον ίδιο τον πατέρα Δημήτριο στην ηλικία των 12 ετών όπου γνώρισε ο ίδιος τη Χάρη του Αγίου Δημητρίου, βρήκε την θαυματουργό εικόνα του και σηματοδότησε την αρχή μιας τόσο πνευματικής πορείας. Ό

Όλοι οι πιστοί έχουν κάθε χρόνο την ευλογία να προσκυνήσουν το μυροβλύζον Ιερό Λείψανο του Αγίου.

Πάνω από τέσσερις δεκαετίες έχουν περάσει από τότε που ένας μαθητής στα Χανιά έκτισε με τα ίδια του τα χέρια στην αυλή του σπιτιού τους επί της οδού Μουρνιδών κοντά στη δεξαμενή Χανίων ένα μικρό εκκλησάκι το οποίο αφιέρωσε στον Άγιο Δημήτριο του οποίου φέρει το όνομα.

Μετά από πολλά χρόνια, η χάρη του Αγίου, όπως μας είχε επισημάνει παλαιότερα ως κτήτοράς του ο Δημήτριος Λουπασάκης, «θέλησε να γίνω κληρικός και εδώ και πολλά χρόνια να είμαι εφημέριος του Ιερού Ναού των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εύχομαι στον πατέρα Δημήτριο κάθε καλό, υπομονή και ο Θεός μπορεί να αργεί αλλά δεν ξεχνά. Το δίκαιο θα θριαμβεύσει κάποια στιγμή, απλά δεν γνωρίζουμε το πότε θα επιτρέψει ο Θεός.
    Μην ξεχνάμε ότι ο Άγιος Νεκτάριος δικαιώθηκε μετά θάνατο!!!
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΕ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΆΜΕ
    (από Κύπρο με αγάπη)

    • Πατέρα Δημήτριε σας αγαπάμε και σας θαυμάζουμε και θα θέλαμε να σας συναντήσουμε, πώς μπορούμε να σας βρούμε;
      Την ευλογία σας να έχουμε!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ