Λυκαβηττός: Ο κόσμος μίλησε – Κοσμοσυρροή από χιλιάδες πιστούς και σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων -Βίντεο

0
651

Πλήθος κόσμου σήμερα στην εκκλησία

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος εξήγησε προ ημερών πως «υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι γίνονται θαύματα».

Από την πλευρά του, ο εφημέριος του ναού, π. Δημήτριος Λουπασάκης, που όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει «θαύματα» τα οποία έχουν καταγραφεί σε βίντεο κι έχουν αναρτηθεί στα social media,

με τη χάρη του Τιμίου Σταυρού που έχει στην κατοχή του, μπορεί να μην έχει απαντήσει ευθέως ακόμα στις επιθέσεις, ωστόσο κάτι αφήνει να εννοηθεί μέσα από τις ομιλίες του.

Παρά τις καταγγελίες και τις κατηγορίες, και σήμερα υπήρξε κοσμοσυρροή με εκατοντάδες πιστούς να προσέρχονται στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού για να συναντήσουν τον π. Δημήτριο.

Ο π Δημήτριος λειτούργησε στο Ιερό Θυσιαστήριο, και βγαίνοντας ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στους πιστούς, όπως φαίνεται στο υλικό που έχει αναρτήσει το ekklisiaonline σε YouTube και TikTok.

 To παρών στην εκκλησία έδωσε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος προ ημερών είχε υπερασπιστεί τον πατέρα Δημήτριο λέγοντας:

«Προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για το προσκύνημα. Εδώ είχε 30.000 κόσμο προχτές. Είναι στη συνείδηση του καθενός τι θα πιστέψει. Το μέρος αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα.

Ο πάτερ Δημήτριος είναι πνευματικός μου πατέρας. Είναι δικαίωμά τους να καταγγέλλουν. Μειώνουμε τους ανθρώπους που έρχονται εδώ.

Δεν είναι καθόλου αστείος ο λόγος που έρχονται εδώ. Εύχομαι να μην χρειαστεί κανείς να έρθει εδώ για θαύμα».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ