ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Λαμπρός ο εορτασμός της Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού και οι εκδηλώσεις-παρέλαση για την 25η Μαρτίου

5
2870


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνου Παπαθανασίου, του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, του Δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά, της Επικ. της Παράταξης Όραμα και δράση Ιωάννας Ρούφα, των Προέδρων Ασφενδιού και Πυλίου Μιχάλη Γιωργαλλή και Αναστάση Κεφαλιανού, περιφερειακών, δημοτικών, τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων, εκπαιδευτικών, μαθητών και πολλών προσκυνητών, πραγματοποιήθηκε το πρωί ο εορτασμός της ημέρας του Ευαγγελισμού και της εθνικής επετείου της επανάστασης του 1821, στον ΙΝ Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού. 

Της  Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αγκύρας κ. Ιερεμίας, τον οποίο πλαισίωναν οι ιερείς: π. Κυριάκος Παρασκευαδάκης, π. Ιωάννης Σταυρόπουλος και ο εφημέριος του ΙΝ π. Ευτύχιος Παπαγεωργίου.

Έψαλλε χορός ιεροψαλτών υπό τον Πρωτοψάλτη Μιχάλη Ανδρέου: Νίκος Διαμαντής, Ειρήνη Χατζημιχάλη, Κώστας Νικολάου, Γ. Κιάρης.

Ακολούθησε Δοξολογία και τελέστηκε τρισάγιο στο μνημείο των Ηρώων, με καταθέσεις στεφάνων και παρέλαση.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Διευθυντής του ΓΕΛ Ζηπαρίου και Περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιωάννης Κρητικός.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω «χρεώσει»στον Δήμαρχο της Κω κ. Νικηταρά πέντε έξι δάκρυα χαράς και περίπου άλλα τόσα σκιρτήματα χαράς,που με έκανε να νιώσω πιο κοντά στους συμπατριώτες μου στα χωριά, αποδεικνύοντας ότι είναι κοντά σε όλους τους Κώους.Συγχαρητηρια και στην Δημοτική τηλεόραση.Χρονια μας Πολλά.Η Παναγία μαζί μας,και ψηλά το κεφαλι

    • που βγαίνετε επώνυμα και λέτε αληθιες.Τωρα υπάρχει ενα ψιτοφακιστομουτρο και γραφει ολα τα σχολια,νομιζοντας ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ότι μπορεί να παρασύρει.Το μονο που κάνει είναι να ανεβάζει τα ποσοστά της δημαρχαρας ΝΙΚΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    • Για ποιον λόγο ακριβώς να πούμε μπράβο στον γιωργαλλη? για τα αυτονόητα τα οποία δεν κάνει πλέον ή για τις δηλώσεις του στα ραδιόφωνα ? για το ότι πήγε και στήθηκε στην εξέδρα εμπρός σαν τον δείκτη της στρατονομίας? για την κουστουμια που έβαλε ή τον τρόπο κατάθεσης ?

  2. Ευτυχώς υπάρχει και η παρέλαση φίλε τσαμπαλα και έρχονται κουστουμαρισμενη γιατί στα χωριά είναι εξαφανισμένος ο νικηταρας και η δημοτική αρχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ