ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με λαμπρότητα η εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στο Αεροδρόμιο Κω

2
1190


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Αγίου Χαραλάμπους στο φερώνυμο ιερό εξωκλήσιο που δεσπόζει στο Αεροδρόμιο Κω.

Στον Όρθρο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ ο οποίος προεξήρχε και της Θείας λειτουργίας με συλλειτουργούς τον π. Αντώνιο και τον Διάκονο π. Περικλή.

Έψαλλε χορός Ιεροψαλτών: Μιχάλης Ανδρέου, Νικόλαος Ματσούκας και Απόστολος Κουτρουμάνος.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναρωτιέμαι εάν γνωρίζεται τη νομοθεσία περί προστασία προσωπικών δεδομένων και εάν έχετε τη σχετική άδεια για τη λήψη φωτογραφιών και την ανάρτηση τους. Οι άνθρωποι που φιγουράρουν στις φώτο άραγε ερωτήθηκαν και ενημερώθηκαν για τη δημοσίευση των φωτογραφιών τους;

  2. Αντί να αναρωτιέστε καλύτερα να ενημερωθείτε για τη νομοθεσία και το τι ισχύει σε δημόσιους χώρους και τελετές

    κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η αποτύπωση της εικόνας προσώπου χωρίς τη συναίνεσή του, όταν : (α) απεικονίζονται δημόσιοι χώροι (τελετές, δημόσιες συναθροίσεις, τοπία με γενικότερο ενδιαφέρον) δίχως εστίαση σε συγκεκριμένο πρόσωπό. Έτσι, είναι επιτρεπτή η λήψη της εικόνας ενός προσώπου σε δεύτερο πλάνο, που γίνεται με κύριο στόχο την αποτύπωση ενός δημοσίου χώρου και μιας δημόσιας τελετής με την άδεια των υπευθύνων αρχών(ΕφΘες 2147/2001).
    (β) απεικονίζονται δημόσια γεγονότα γενικότερου κοινωνικού ενδιαφέροντος, ακόμη και αν υπάρχει εστίαση σε συγκεκριμένο πρόσωπο (ΕΔΔΑ, αποφ. 14 Φεβρουαρίου 1994, Cassado Coca).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ