π. Δημήτριος: Εμφανίστηκε μια Νεφέλη στην Εκκλησία του Λυκαβηττού- 19 παιδιά θεραπεύθηκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

1
1482

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Αρχή της Ινδίκτου με μια συγκλονιστική ομιλία από τον π Δημήτριο στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

΄΄Ακόμα ηχούν στα αυτιά μου και νιώθω στη Θεία Λειτουργία όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα, ο ύπνος μου είναι ελάχιστος είναι λιγοστός.

Σηκώθηκα πολλές φορές και με πονεσε λίγο το πόδι μου, και όταν έβαλα έλαιο και αλοιφή τότε κατάλαβα πως η κούραση φαίνεται.

Με ξεκουράζουν τα λόγια σας και τα έργα σας. Μεγαλώνει η οικογένεια των Αγίων Ισιδώρων.

Τα παιδιά απολαμβάνουν το ράσο και έχουν τη χάρη του Τιμίου Σταυρού.

Χθες είδα την εικόνα του Αγίου Δημητρίου και έλαμπε, ένα φως εκτυφλωτικό στα μάτια μου, και του είπα μην με αφήσεις να χαθώ και να μελαγχολήσω , θέλω να ανοίξω τα αυτιά μου και τα μάτια μου για να σε ακούσω.

Εκεινη τη στιγμή πετάχτηκα από το κρεβάτι μου, του είπα σε ευχαριστώ άγγελε μου που είσαι κοντά μου.

Κάνουμε τα ίδια και τα ίδια, δεν προοδευουμε, πάμε μόνο πίσω.

Ο Χριστός παρουσιάστηκε εδώ στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων και δεν το λέω εγώ, το λένε τα παιδιά που ερχόντουσαν από την αρχή εδώ και έβλεπαν μια νεφέλη μέσα στα μπάζα και το κεφάλι έλαμπε ως το φως ως τον ήλιο.

Ολα τα παιδιά του νοσοκομείου Παίδων πριν από 19 χρόνια είχαν ανίατες ασθένειες και θεραπεύθηκαν όλα, μεταξύ των οποίων το πνευματικό μου παιδί.

Παιδιά γαντζωμένα στον Τίμιο Σταυρό.

Οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια στο νοσοκομείο Παίδων . Πέρασε ο Τίμιος Σταυρός και μετά το κορίτσι σώθηκε, ούτε μεταμόσχευση χρειάστηκε ούτε τίποτα.΄΄

 

πηγή: ekklisiaonline.gr/n
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πιστέψτε και θα γαληνεύει η ψυχή σας.Στους Αγ Ισιδώρους γίνονται θαύματα. Παντού γίνονται φτάνει να τα βλέπουμε. Η Δύναμη του Χριστού μας και της Παναγιά μας μεγάλη. Σ’ευχαριστώ και εγώ πολύ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ