ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου» – Σε κλίμα κατάνυξης η τελετή Σταύρωσης & η ακολουθία των Αχράντων παθών

5
1728

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε κλίμα κατάνυξης και με όλα τα μέτρα για την τήρηση της υγειονομικής ασφάλειας των πιστών , οι πιστοί την Μεγάλη Πέμπτη βίωσαν την κορύφωση του Θείου Δράματος με την αναπαράσταση του σταυρικού Μαρτυρίου του Ιησού Χριστού σε όλους τους Ορθόδοξους ναούς.

Στο Ιερό παρεκκλήσιο του Τιμίου Σταυρού Κω προεξήρχε της ακολουθίας των Αχράντων παθών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Έπαρχος, ο Δήμαρχος, ο Ταξίαρχος Διευθυντής της Αστυνομικής Δνσης ΒΣΔ, ο Αντιπρόεδρος του ΔΙΙΚ κ.α.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι ξεκάθαρη.Διπλή μάσκα ή μια τύπου Ν95. Τι συμβαίνει…..και δεν τηρούνται τα μέτρα φέτος. Ούτε μια φωτογραφία περιπολικού έξω από ναό ούτε ένα κήρυγμα για τήρηση.

  2. ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!! ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ !!

    ΕΛΕΟΟΣΣΣ !!! ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ???? Σε λίγο θα σας πάρουν με τις πέτρες!!!
    ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ !!
    Πόσα χρόνια έχετε σκοπό να κρατήσετε την πανδημία ?? Μάλλον μέχρι να εμβολιαστείτε όλοι….Αντε και καλά σαράντα μετά !!

  3. Α καλά εδώ μιλάμε για μεγάλη αρρώστια μεγαλύτερη αυτη του ψευδο κορονοιου.

    Ρουφιάνοι ειστε; δηλαδη θα έπρεπε να υπάρχουν περιπολικά για να ικανοποιηθείτε;
    Πατε καλα όντως;

    Αν φοβαστε ανθρωπάκια μου στα σπιτάκια σας να ακούσετε στις τηλεοράσεις σας τις ακολουθίες και να φοράτε και 5 μάσκες μαζί μη κολλήσετε από το χαζό κουτί….

    Εμας τους πιστούς να μας αφήσετε να τα κάνουμε όπως γνωρίζαμε τόσα χρόνια χωρίς φόβο ελπίζοντας μόνο στο Κυριο να μας έχει καλά.

    Και να σας υπενθυμίσω κατι πως μέσα στο σπίτι του Κυρίου τιποτα δε κολλας.
    Αν το πιστεύετε αυτο μην πατάτε καν μεσα γιατί κολαζεστε εκτός και αν θέλετε απλά να σας βλέπουν οι γύρω σας πως είστε καλοί Χριστιανοί αλλα μεσα η ψυχή σας μαύρη σα το σκοτάδι.
    Ο Θεός να σας συγχωρέσει!!!

    • Κολαζεσαι εσυ που σκοτωνεις τους συνανθρωπους σου! Στην κολαση θα καιγεται η ψυχη σου αιωνιως!!! Φορα τη μασκα σου οπως πρεπει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ