ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με κατάνυξη & την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων οι Δ’ Χαιρετισμοί με τον Σεβασμιώτατο στον ΙΝ Αναλήψεως Ζηπαρίου

3
1507

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πραγματοποιήθηκε η ακολουθία της Δ’ στάσης  των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, στον ενοριακό Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στο Ζηπάρι .

Στην ακολουθία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ με ιερουργό τον εφημέριο του ΙΝ π. Ιωάννη Κουτάντο.

Έψαλλαν οι ιεροψάλτες του ιερού ναού Τρύφων Καβαθάς και Ιωάννης Κουζούκας.

Παρών ήταν ο Πρόεδρος Ασφενδιού Μιχάλης Γιωργαλλής.

 

βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγάλη η Χάρη της Ανάληψης και της Παναγίας μας.Να φυλάνε και να προστατεύουν όλο τον κόσμο.

  2. βλεποντασ τους κληρικουσ με μασκα μεσα στον σπιτι του χριστου μας μονο απεραντη λυπη και απογοήτευση μπορει να νιωσει ενας ορθοδοξος που πιστευει οτι η χαρη του θεου τον προσταυευει απο ολα. πιστη στον θεο και μασκα δεν συμβαδιζουν. η πιστευεις στην δυναμη του θεου η οχι. μεσαια λυση δεν υπαρχει. ο χριστοσ μας διδαξε να ειμαστε η κρυοι η ζεστοι αλλα ποτε χλιαροι. Ομως ετσι πρεπει να γινει και επομενος επαληθευεται κατα γραμμα η αποκαλυψη του Ιωαννη για τισ εσχατεσ ημερεσ οπου ακομα και οι κληρικοι θα προδοσουν τον χριστο μας ως συχρονοι Γραμματεις και Φαρισαιοι. Δοξασμενο το ονομα του Κυριου ημων Ιησου Χριστου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ