ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με την προσήκουσα ιερότητα η εορτή του Τιμίου Σταυρού με τον Σεβασμιώτατο σε Κω & Πυλί

0
827

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με την προσήκουσα ιερότητα και μέσα σε κλίμα κατανύξεως, εορτάστηκε και στην Κω η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου μας.

Το εσπέρας της παραμονής της εορτής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ χοροστάτησε του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού, εις τον Ιερό παρεκκλήσιο Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Πυλίου, όπου στο τέλος ομίλησε προς τους παρισταμένους περί της Δυνάμεως και Μηνυμάτων του Τιμίου Σταυρού στην ζωή του κάθε ανθρώπου.

Ανήμερα της μεγάλης για την Ορθοδοξία μας εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, ο Σεβασμιώτατος , χοροστάτησε εις τον Όρθρον και προεξήρχε της Τελετής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας εις τον Ιερόν Ναόν του Τιμίου Σταυρού Κω, πλαισιούμενος από Ιερείς της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσία του Επάρχου Ι. Καμπανή, του Δημάρχου Θ. Νικηταρά, του Προέδρου του ΔΣ Ι. Καλλούδη, του Αντιδημάρχου Στ. Καμπουράκη κ.α.

Ο εσπερινός της μεγάλης εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο φερώνυμο ιερό παρεκκλήσιο του Τιμίου Σταυρού, το οποίο είναι χτισμένο επάνω στον τάφο του Χαρμύλου, σε μια πολύ όμορφη και ιστορική τοποθεσία στο Πυλί (Χαρμύλι).

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ