ΒΙΝΤΕΟ Ο κρυφός άγιος των Αθηνών Γέρ. Πατάπιος (40/μνημόσυνο στη μνήμη του)

0
1094

Ο κρυφός άγιος των Αθηνών…

Ο Αρχιμανδρίτης Πατάπιος Δρούζας κληρικός της Ι. Μητροπόλεως Περιστερίου, εκοιμήθη την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020,  για πολλά έτη είχε αναπτύξει μεγάλη πνευματική και κοινωνική δραστηριότητα.

Ως παλιός κληρικός π. Πατάπιος με την βοήθεια των πιστών και με πολύ προσωπικό κόπο και μόχθο ανέκτησε εκ βάθρων τον Ιερό Ναό των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης και θυσιάζει εαυτόν στην διακονία των πιστών τελώντας καθημερινώς τη Θεία Λειτουργία και εξομολογώντας τους εκατοντάδες πιστούς που προστρέχουν στο ιερό πετραχήλι του για να βρουν πνευματική ανάπαυση

Ο μακαριστός ήταν Προίστάμενος του Ιερού Ναού Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης Κηπουπόλεως Αττικής.

Πνευματικά του παιδιά τονίζουν μεταξύ άλλων: «Όσοι των γνωρίζουμε είχαμε μεγάλη ευλογία. Έκανε πολλά θαύματα και πολύ μεγάλο έργο. Έτρεχε αφιλοκερδώς παντού να κάνει αγιασμούς ευχέλαια εξορκισμούς και ότι άλλο ευλογημένο μπορούσε. Και με δικό του τάφο που κάθε φορά που πηγαίναμε στον άσσο πάντα πήγαινε πρώτα στον τάφο του να τον καθαρίσει να τον έχει έτοιμο. Όσοι είχαμε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά μας βλέπαμε αμέτρητα θαύματα, πάντα με έναν απίστευτο τρόπο μας έδινε την λύση στα προβλήματα μας με θαυμαστό τρόπο».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ