ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μεγάλο χορευτικό αντάμωμα στο Πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Ψαλίδι

24
6243
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μεγάλο αριθμό προσκυνητών (όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα), μεταξύ των οποίων πολλά νέα παιδιά με εξαιρετικές επιδόσεις στο χορό και φυσικά ο αειθαλής πρωτοχορευτής Δημήτρης Κουσπακίδης ο οποίος ήρθε αυτές τις μέρες από την Αυστραλία, πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Ψαλίδι, από την ενορία των Αγίων Πάντων Κω.

Τον εσπερινό τέλεσαν νωρίτερα ο π. Χρήστος Τσουκνιάς και ο π. Αναστάσιος.

Για άλλη μια χρονιά οι προσκυνητές θαύμασαν και καταχειροκρότησαν τον «αιώνιο έφηβο» πρωτοχορευτή μας, Δημήτρη Κουσπακίδη, ο οποίος παρά τα 88 του χρόνια -όπως φαίνεται και στα βίντεο- παραμένει άπιαστος και ακούραστος… (θα μείνει στην Κω μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου).

Στην ορχήστρα , για άλλη μια φορά σε μεγάλα κέφια, ήταν οι παραδοσιακοί μας μουσικοί: Δημήτρης Κεφαλιανός (βιολί), Στέφανος Κώστογλου (λύρα) και Νίκος Μάμμης (λαούτο-τραγούδι).

 

 

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την ώρα που η Ελλάδα πενθεί στο ψαλίδι είχαν την τρομερή ιδέα να χορεύουν και να γλεντούν. Ντροπή σας. Είστε ακαρδοι και απορώ πως το επετρςψε ο δεσπότης. Σε ολα τα νησιά ακυρώθηκαν τα πανηγύρια

  2. Εθνικό πένθος !Σεβασμός !αναστολή εκδηλώσεων για τους 84 νεκρούς
    Πέρα βρέχει
    Ο πάντων που ελεημονει την ανθρώπινη ύπαρξη
    Λίγο αυτοέλεγχος δεν βλάπτει !!

  3. Το ότι έχουμε κηρυχθεί σε τριήμερο πένθος δεν το λαβατε σοβαρά υπόψιν σας;Μια λειτουργία λιτή,ευλαβική θα ηταν αρκετή..

  4. Στην Ιμβρο και στα Δαρδανελια Χριστιανοι και Μωαμεθανοι αναψαν απο ενα κερι στην αυλη της εκλησιας στη μνημη αυτων που χαθηκαν στην πυρκαγια.Εμεις πανηγυρι. Ντροπη………..

  5. Σταματήστε την γκρίνια… πήγαν σε ένα πανηγύρι οι ανθρώποι και πέσατε να τους φάτε. Ας μην γινόταν το πανηγύρι από την εκκλησία σε πρώτη φάση…

  6. Για αυτό ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στην εκκλησία. Όλος ο πλανήτης πενθεί με το τραγικό συμβάν και εδώ στην Κω η εκκλησία χορεύει κυριολεκτικά. Όσο για τους χορευτές που πήγαν όσα συγνώμη είπαν οι πολιτικοί τόσο και εσείς καταλάβατε τι έγινε. Στην Κω χορεύουν στα πανηγύρια στη Νίσυρο χρεώνουν είσοδο . Σε καλό δρόμο είμαστε

  7. Μια τσίπα καλό είναι να υπάρχει ,για τις απώλειες,αλλά και τον τρόπο που έφυγαν αυτοί οι άνθρωποι ..κάηκαν ζωντανοί,είχαν μαρτυρικό τέλος και δυσβάσταχτους πόνους.

  8. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΕΙΧΑΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΝΗΓΥΡΙΑ/??? ΑΛΛΑ ΤΙ ΡΩΤΑΩ!! ΔΕ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΜΑΝΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΤΕΡΑΔΡΕΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!

  9. Καλά μιλαμε για μεγάλη αναισθησια!!!!!!!!!!!Εδώ χαθηκε τοσος κόσμος,έχει κηρυχθεί ολόκληρη η χώρα σε Εθνικό πένθος και αυτοί τον χαβα τους…….Γιαπρακια και ντιλι ντιλι!!!!!!!

  10. Δεν πιστεύω στα ματια μου εγω νόμιζα οτι ηταν περσινό το γλέντι.ειστε όλη σας για κλαματα ΝΤΡΟΠΉ και σε σας και σε αυτούς που το οργάνωσαν ξεφτίλες

    • ΠΑΠΆΔΕΣ ΜΟΥ
      ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!ΕΝΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΡΚΟΥΣΕ!
      ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ..ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ……..ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ! ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ,ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!
      ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΟΥ!Η’ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΝΤΡΟΠΗ!! ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΟΥ!Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ,ΛΙΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ?ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ,ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ,ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ!

      • Το επόμενο ντοκιμαντέρ του νετφλιξ θα αφορά την δολοφονία της ορθογραφίας απο τον ανώνυμο φιλ, τατε συμ,πατριώτη μου

  11. Ντροπη και αισχος!Όταν υπάρχει Εθνικό πένθος πρέπει να υπαρχει και σεβασμος.Και ειδικά όταν πρόκειται για μια τέτοια τραγωδία που χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι.Επρεπε να γίνει μόνο Εσπερινος και τέλος.Ο Δεσπότης επρεπε να μην επιτρέψει να γίνουν πανηγύρια.

  12. ΈΧΟΥΝ ΑΠΌΛΥΤΟ ΔΊΚΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΛΈΝΕ:»ΔΕΝ ΚΆΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΣΠΊΤΙ ΑΛΛΆ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΎ ΜΟΥ…..»ΔΕΝ ΠΈΘΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΠΑΙΔΊ ΑΛΛΆ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟΎ ΜΟΥ»………..ΚΡΊΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ…………………..ΕΎΧΟΜΑΙ ΤΟ ΝΗΣΊ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΠΌΤΕ ΤΌΣΟ ΔΎΣΚΟΛΑ………………………..
    ΓΙΑΤΊ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΘΟΎΝ ΜΕ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΡΌΠΟ…………………………………ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. Με λυπει αφανταστα το γεγονός οτι την στιγμή που χάνονται τόσοι συνανθρωποι μας με άδικο και τόσο σκληρό τροπο κάποιοι άλλοι τελείως αναισθητοι διοργανώνουν πανηγύρια και γλεντουν σαν να μην συμβαινει τίποτα.Ντροπή σας εκεί στο ψαλιδι…….Λίγη ανθρωπια και λιγος σεβασμός δεν θα εβλαπτε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ