ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Στον ανακαινισμένο ΙΝ των Αγ. Πάντων | Ευχή και προσευχή όλων, να μην επαναληφθεί ξανά ο εφιαλτικός σεισμός του καλοκαιριού

4
1194
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

Κυριακή στην ανακαινισμένη Εκκλησία των Αγίων Πάντων 31/12/2017

Γράφει η Ξανθίππη Αγρέλλη

Ηλιόλουστη η τελευταία Κυριακή του χρόνου και η καμπάνα της Εκκλησίας των Αγίων Πάντων, καλούσε ξανά τους ευσεβείς πιστούς για την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.

Ο Μητροπολίτης κ. κ. Ναθαναήλ, τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, με συλλειτουργούς τον πρεσβύτερο παπά Χρήστο Τσουκνιά, τον ιερέα παπά Αναστάσιο Τσουκνιά και τον ιεροδιάκονο Αμβρόσιο Καμπούρογλου.

Πολλοί ευλαβείς χριστιανοί βρέθηκαν στον φρέσκο -ανακαινισμένο Ιερό Ναό, τον οποίο πλήγωσε βαριά ο δυνατός σεισμός της 21 ης του Ιούλη.

Ο Δεσπότης στην σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε τους δωρητές του Ιερού Ναού, τους επιτρόπους, τους ιεροψάλτες και την Ενοριακή Αδελφότητα. Αλλά και όσους πιστούς συνέβαλλαν ώστε να αποκατασταθούν γρήγορα οι σημαντικές ζημίες που υπήρχαν στο Ιερό Βήμα της Εκκλησίας, στο καμπαναριό και σε άλλα σημεία.

Ευχή και προσευχή όλων, είναι να μην επαναληφθεί ξανά ο εφιαλτικός σεισμός του καλοκαιριού της περασμένης χρονιάς.

Ακολούθως ενημερώθηκε από τον εφημέριο των Αγίων Πάντων παπά Χρήστο, για την πορεία και την έκβαση των εργασιών προς την σύντομη και αποτελεσματική αποκατάσταση του Ιερού Ναού.

Στο τέλος η πάντα φιλόξενη πρεσβυτέρα κ Δόμνα, προσέφερε στον Δεσπότη στους ιεροψάλτες και τους προσκυνητές νόστιμο πρωινό.

Ξανθίππη Αγρέλλη

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ προσευχονται να καθαρισει η εκκλησια απο την σαπιλα που υπαρχει γιατι θα ξανα δειξει σημαδι ο ΘΕΟΣ!!!

  2. Καλή χρονιά με υγεία στον πάτερ τσουκνια και την οικογένειά του και μπράβο του που μπήκε και βγήκε και έφτιαξε την εκλησια τόσο γρήγορα να πηγαίνει ο κόσμος να ανάβει ένα κεράκι εύχομαι και τις υπόλοιπες εκλησιες να τις φτιάξουν γρήγορα και αυτες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ