ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Παράπονο για Επαρχείο Κω (ΦΩΤΟ) – Αλλά βέβαια … στα πανηγύρια είμαστε πρώτοι…

4
2421
Θέμα: Παράπονο για Επαρχείο ΚΩ

Καλημέρα σας κύριε Κιάρη.

Σήμερα επισκεύθηκα για προσωπική μου υπόθεση το Επαρχείο μας και ειλικρινά ντράπηκα με την κατάντια μας. Η εικόνα των υπηρεσιών του ισογείου είναι άθλια με τους χώρους πέριξ των γραφείων (ειδικά του τμήματος Συγκοινωνιών) να ζέχνουν απο μυρωδιές περιττωμάτων ενώ κάποιος μάλιστα τα είχε πατήσει και μεταφέρει μέσα στα γραφεία των υπαλλήλων. Μια υπάλληλος προσπαθούσε να τα απομακρύνει με νερά αλλά ήταν μάταια η προσπάθεια της.

Απορώ με την Περιφερειακή Αρχή δεν την ενοχλεί αυτη η εικόνα που δείχνουν οι Υπηρεσίες της;

Αλλα βέβαια … στα πανηγύρια είμαστε πρώτοι…

Γ.Μ

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πες τα χρυσόστομε!!! Για να ανέβει και ο κ. Έπαρχος και στον πάνω όροφο που είναι τα Δικαστήρια!!! Ας δει πως έχουν γίνει οι τοίχοι και τα πατώματα από… τα όσα αφήνουν τα περιστέρια και οι γάτες!!! Επαρχείο, γραφείο συγκοινωνιών, δικαστήρια… μέσα στα σ……… Και κανείς δεν ενδιαφέρεται! Ρημάδι όλα!

  2. Όμοιος, ομοίως και κοπριά στα λάχανα... στα πατώματα. Αυτούς τους λίγους ψήφισε ο λαός αυτούς τρώτε στην μούρη...

    Χωρίς μισθό, αρμοδιότητες και ικανότητες για διοίκηση κάνουν αισθητή την παρουσία τους οι γκάου του Επαρχίου μόνο στις παρελάσεις… Ότι ψηφίσεις τρως στην μούρη.

  3. Όλα τα προβλήματα, τα σκ@τά και οι ψύλλοι πέρυσι που είχαν καταλάβει το Επαρχίο και τα δικαστήρια από τι αδέσποτες γάτες.

    Κάποιος να μαζέψει όλους αυτούς τους σαλεμένους που καθημερινά ταΐζουν δεκάδες γάτες γεμάτες αρρώστια και ψύλλους στο πάρκο στα αρχαία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ