Πρώην επιστήμονας του Μπιλ Γκέιτς για το εμβόλιο προβλέπει απότομη μείωση του πληθυσμού: “έως και 30-40% σε χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού”

0
4422

Η υγειονομική σφαγή που έχει γίνει μέχρι στιγμής από την εκστρατεία “εμβολιασμού” του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19) είναι μόνο ο πρώτος γύρος μιας σειράς φρικαλεοτήτων που θα ακολουθήσουν σύντομα.

Ο πρώην επιστήμονας του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates και ειδικός στα εμβόλια Dr. Geert Vanden Bossche μίλησε με τον ερευνητή Steve Kirsch αυτή την εβδομάδα για όλα αυτά, καθώς και για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος στο εγγύς μέλλον, καθώς το COVID συνεχίζει να μεταμορφώνεται και να ξεγελάει τις ενέσεις.

“Οι μεταλλάξεις δεν περιορίζονται πλέον στην πρωτεΐνη spike, γεγονός που υποδηλώνει ενισχυμένη δραστηριότητα των CTLs (κυτταροτοξικά Τ κύτταρα) για τη μείωση της μολυσματικότητας του ιού”, δήλωσε ο Bossche στον Kirsch σχετικά με τις νεότερες μεταλλάξεις που ανιχνεύονται.

“Και αυτή η δραστηριότητα των CTL είναι υπεύθυνη για τη μείωση των Τ-κυττάρων που στην πραγματικότητα ενισχύουν τα εξουδετερωτικά αντισώματα που αποτρέπουν την ιογένεση”.

Ίσως θυμάστε ότι πριν εξαπολυθούν τα εμβόλια στο πλαίσιο της επιχείρησης Warp Speed, ο Bossche προειδοποιούσε ότι η εξαπόλυση ενός λεγόμενου “εμβολίου” ακριβώς στη μέση μιας “πανδημίας” ήταν μια πολύ κακή ιδέα, για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

“Τελικά, αυτή η εξέλιξη θα οδηγούσε αναπόφευκτα στην εμφάνιση μιας εξαιρετικά ιογενούς παραλλαγής που θα προκαλούσε κύματα νοσηλειών και σοβαρών ασθενειών σε χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού – φυσικά, πάντα το ίδιο, μόνο σε χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού”, τόνισε ο Bossche σχετικά με το πώς αυτό το φαινόμενο φαίνεται να συμβαίνει μόνο σε ανεπτυγμένες, υψηλά εμβολιασμένες χώρες.

“Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτό που θα δούμε είναι κάτι εντελώς, εντελώς πρωτοφανές όσον αφορά το μέγεθος του κύματος νοσηρότητας και δυστυχώς θνησιμότητας που θα δούμε”.

Το 2032 θα σημειωθεί “απότομη μείωση του πληθυσμού”
Όταν ρωτήθηκε από τον Kirsch για λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα συνεπάγεται αυτό το “εντελώς πρωτοφανές” μελλοντικό φαινόμενο, ο ίδιος υπέθεσε ότι οποιοδήποτε από το ένα τρίτο έως σχεδόν το μισό όλων των ανθρώπων θα πεθάνει ως αποτέλεσμα αυτού που έκαναν τα εμβόλια COVID για την ανοσία και τη δημόσια υγεία.

“Σε ορισμένους από τους ιδιαίτερα εμβολιασμένους πληθυσμούς … δεν θα με εξέπληττε το γεγονός ότι θα έχουμε να κάνουμε με σοβαρό αποδεκατισμό του πληθυσμού, σε ορισμένους πληθυσμούς, ίσως μέχρι και 30 ή 40 τοις εκατό”, σχολίασε ο Bossche.

Ο Martin Armstrong της Armstrong Economics λέει ότι το δικό του υπολογιστικό μοντέλο προβλέπει μια “απότομη μείωση του πληθυσμού” το 2032 και μετά. Ίσως αυτή η πρόβλεψη να βασίζεται στην ατζέντα του δισεκατομμυριούχου ευγονιστή Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος θέλει να μειώσει μαζικά τον παγκόσμιο πληθυσμό, ακολουθώντας τα σχέδια αποανάπτυξης του εκλιπόντος πατέρα του.

“Ο πατέρας του το έκανε αυτό δημιουργώντας την Planned Parenthood, πείθοντας τις γυναίκες ότι ήταν δικαίωμά τους να σκοτώνουν τα μωρά τους και τοποθετώντας τους σε γειτονιές μειονοτήτων που κάποιοι πίστευαν ότι ήταν ρατσιστική ατζέντα”, γράφει ο Armstrong.

“Ακόμη και η δικαστής Γκίνσμπεργκ σχολίασε ότι η υπόθεση Roe v. Wade αφορούσε τη μείωση του πληθυσμού – όχι τα δικαιώματα των γυναικών”.

Στα σχόλια, κάποιος έγραψε ότι ίσως η υπερθέρμανση του πλανήτη και η κλιματική αλλαγή είναι ιστορίες κάλυψης για τους αυξανόμενους θανάτους από COVID jab και τι σημαίνουν για τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Σας Ενδιαφερουν:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ