Αναγνώστρια για δημοτικό κοιμητήριο Κω και τάισμα γατιών

14
16037

καλησπέρα σας

 

ήθελα μόνο οι αρμόδιοι να κοιτάξουν πόσο όμορφα έχουν διευθετήσει το θέμα των τετράποδων φίλων μας γατιών το κάτω κοιμητήριο πόλεως Κω η εκκλησία σε σχέση με το πάνω δημοτικό κοιμητήριο στο Αμπάβρη.

Δεν λέω ο δήμος φροντίζει για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό του χώρου, όμως χρειάζεται να ταίζονται τα γατιά έξω από το κοιμητήριο στο δρόμο για να μην αναγκαζόμαστε να σκουπίζουμε ακαθαρσίες από τους τάφους των ανθρώπων μας ή να έχουμε πρόβλημα με σφήκες που πάνε στις τροφές και όλα αυτά.

Ευχαριστώ για την κατανόηση

Αναγνώστρια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ σωστα και οι τριχες που πανε στο στομα μας θα την παθουμε κ θα τρεχουμε να φυγουν οι γατες και στο κατω κ στο πανω κοιμοιτηριο

  2. ΔΙΩΞΤΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΑ ΤΙΓΚΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

    • Ποσό καθυστερημένος είσαι;Σε προστατεύουν οι γάτες από τα ποντίκια;Με τις τροφές που σκορπάτε ηλίθια ανθρωπάκια αυξάνετε τα ποντίκια .Δίπλα και μαζί ζουν με τις γάτες.Έχεις δει να τρώει ποντίκι καμία γάτα;Με τόσες τροφές ούτε να κουνηθούν δεν μπορούν.Κουραδομηχανες κάνετε.Υποτίθεται ότι οι γάτες είναι ζώα συντροφιάς αλλά κάποια καμμένα μυαλά τις έχουν σε κοπάδια σε διαφορά μέρη απλά να τις ταΐζουν.

  3. εκλιπαρούν κάποιοι τους ξένους για να μαζεύουν μαύρα λεφτά.ξεφραγκο αμπέλι.πισω απ την φιλοζωία κάποιοι κυρίως αλλοδαποί κρύβουν οικονομικά και ψυχολογικά συμφέροντα.

  4. Μαύρα λεφτά από ξένες δήθεν φιλόζωες,που ζητιανεύουν απ τους ξένους

    και βγάζουν καλό μεροκάματο, ποια η διαφορά τους με τους γύφτους?
    Έχουν ψυχολογικά και οικονομάνε πολύ μαύρο χρήμα, γιατί αυτή η ανέχεια?

  5. Να μαζευτεί αυτό το χάλι από κομπλεξικά άτομα,που θεωρούν τους εαυτούς τους φιλόζωους και τους ζουν τα ζώα.Δεν υπάρχει αυτό το ρεζίλι που έχουμε στην κεντρική πλατεία της πόλης η στο Ασκληπιείο.Έχουν μαζέψει γατιά ταλεπωροντας τα ζώα και τους ανθρώπους.Τι ακριβώς προσφέρουν,στα ζώα ;Ναι δεν τους ενδιαφέρει η κοινωνία μιας και είναι περιθωριακοί αλλά αρκετά.Έχουν ξεφύγει.Ζούμε και εμείς εδώ ,έχουν κάνει τις γάτες κουραδομηχανες .Υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν γάτα σπίτι τους ούτε σε χώρο τους αλλά τις μαζεύουν σε διαφορά μέρη ,όχι εκεί που ζουν ,απλά να δημιουργήσουν πρόβλημα.Να αισθανθούν κάποιοι.Δεν ψυχολόγος αλλά οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα.Ναι να έχει ένα ζώο να ζεις μαζί του να το περιποιήσεις και άλλο αυτοί που τελικά δεν ξεχωρίζεις ποιο είναι το ζώο .

  6. Υπάρχουν περιοχές γύρω από την πόλη μας που δεν μπορείς να περάσεις .Έχουν δεμένα σκυλιά,πολλοί δεν μένουν καν εκεί και τρομοκρατούν όποιον περάσει,μικρό μεγάλο.Δεν μπορείς να περπατήσεις σε γαβγίζουν συνέχεια,ούτε σέβονται τους δίπλα που μένουν εκεί.Σε διάφορες γωνιές πετούν τροφές για γάτες που οι χορτάτες γάτες αφήνουν και τρώνε τα ποντίκια αυξάνοντας τον πληθυσμό τους.Δήμαρχε μάζευε τους.Πληρώνουμε να φτιάξουμε την πόλη και αυτή την καταστρέφουν.Δεν είναι πιο φιλόζωοι από κανέναν αυτά τα ζώα.

  7. ΠΡΟΣ ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ Η Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ? ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ? ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΟΧΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΑ ΠΑΣΤΑ ΟΧΙ ΟΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΓΑΤΕΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ ΜΑΡΙΚΑ ΟΥΣΤ

    • Το ότι το 2023 πιστευεις ότι οι γάτες τρώνε τα ποντίκια ,θέλει σχολιασμό;Ο δήμαρχος που ψήφισε το 60% να τα μαζέψει.Μπορώ να έχω άλλη γνώμη από τι δικιά σου;Όνομα έχεις;Σπίτι σου έχεις γάτα;Εγώ έχω.Όχι για να τρώει τα ποντίκια σίγουρα.Εσυ;Μήπως είσαι από αυτούς τους μισάνθρωπους άφιλους που ζουν από τα ζώα;Αν δεν κυκλοφορείς σε ενημερώνω ,παντού όπου έχουν κάνει στέκι να ταΐζουν γάτες υπάρχουν ποντίκια.Μαζί ζουν.Ξαναλέω,εμένα με λένε miranta.Εσένα ανθρωπακι πως;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ