Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Δίκτυο Σπάρτακος: Καταγγέλλει ότι ετοιμάζονται πτήσεις από την Ελλάδα για τη μεταφορά...

Δίκτυο Σπάρτακος: Καταγγέλλει ότι ετοιμάζονται πτήσεις από την Ελλάδα για τη μεταφορά 5.000 Ισραηλινών εφέδρων στο Ισραήλ

2
8818

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Άμεση είναι η εμπλοκή του ελληνικού κράτους στον νέο γύρο του πόλεμου μεταξύ των Παλαιστινίων αγωνιστών, που αντιμετωπίζουν την μακρόχρονη Κατοχή του κράτους κατακτητή Ισραήλ και τις Ένοπλες Δυνάμεις του. Ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ και τα καθεστωτικά ΜΜΕ δαιμονοποιούν τους Παλαιστίνιους μαχητές για να διαμορφώσουν φιλοισραηλινό κλίμα, η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα προγραμματίζει να στείλει αεροπλάνα στη χώρα μας ώστε οι ισραηλινοί έφεδροι που ζουν εδώ να στρατευθούν και να πολεμήσουν κατά της Χαμάς στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στη Λωρίδα της Γάζας», αναφέρει ανακοίνωση του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος.

Από την Αθήνα προς το Ισραήλ προγραμματίζονται 20 πτήσεις για τη μεταφορά 5.000 Ισραηλινών που βρίσκονται στην Ελλάδα και πρέπει να παρουσιαστούν ως έφεδροι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της «Καθημερινής». Πηγές από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα είπαν στο Associated Press ότι δεν πρόκειται για οργανωμένη αερομεταφορά. Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν προσθέσει πτήσεις για να καλύψουν τη ζήτηση, αναφέρει το δημοσίευμα.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ στέκεται στο πλευρό του Ισραήλ μαζί με την ΕΕ και τις ΗΠΑ, ενώ παίζει πολύ σοβαρό ρόλο στις πολεμικές προετοιμασίες των Ενόπλων Δυνάμεων του κράτους Κατακτητή της Παλαιστίνης», καταγγέλλει ο Σπάρτακος.

«Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού της Παλαιστίνης που παλεύει ενάντια στην πολύχρονη Κατοχή και υπομένει καθημερινά τα εγκλήματα του Κατακτητή που ηγείται μια Ακροδεξιά κυβέρνηση.
Καταδικάζουμε την στάση της κυβέρνησης της ΝΔ και των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που οικοδόμησαν τον Άξονα του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, αλλά και την στήριξη των ΗΠΑ, της ΕΕ και των συμμάχων τους, που αποθρασύνει τον Κατακτητή Ισραήλ να συνεχίσει μια δολοφονική πολιτική, συχνά εις βάρος Αμάχων, όπου αδίστακτα ερημώνει πόλεις και χωριά, συνεχίζοντας με ραγδαίο ρυθμό τον Εποικισμό της Παλαιστίνης.
Απαιτούμε να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και να αρχίσουν Ειρηνευτικές Συνομιλίες για τη δικαίωση των αιτημάτων του Παλαιστινιακού λαού.
Άμεση διάλυση του Άξονα του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και της πολεμικής συμμαχίας Ελλάδας-Ισραήλ.
Καμιά Εμπλοκή του ελληνικού κράτους στις πολεμικές αναμετρήσεις στην Παλαιστίνη», σημειώνει.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πρέπει να είσαι ανίδεος αριστερός ή μουσουλμάνος για να υποστηρίξεις αυτά τα απάνθρωπα όντα και τις θηριωδίες τους…
    Ήρθε η ώρα το Ισραήλ να κάνει μια μεγάλη χάρη στην ανθρωπότητα και να ξεμπερδεψει μια και καλή μαζι τους

  2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΚΕΙ ΜΟΥΓΚΑ.ΟΧΙ 4% ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ