Δημήτρης Καλλούδης: Πολιτική Αισχροκέρδεια…

3
7316
ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ__________
Δεν γνωρίζω αν η Κυβέρνηση έχει αντιληφθεί το μεγεθος της αλητείας αυτών που σισχροκερδουν.
Η λεγόμενη μεσαία τάξη και όχι μόνο, είναι αγανακτισμένη και αδυνατεί να καταλάβει τι είναι εκείνο που υπαγορεύει τέτοιου είδους πολιτικές ασυναρτησίες.
Η υπομονή τους έχει εξαντληθεί.Ειναι αυτοί που προσδοκούν πολλά από μια Κυβέρνηση που τους έδωσε το μεγάλο ποσοστό του 41% και είναι αυτή που περιμένει να ελέγξει τα νούμερα, να προσαρμόσει τις θελήσεις της μ’ αυτές του κοινού, στα εύλογα ερωτήματα για τις μη κατανοητές αυξήσεις των τροφίμων.
Ας λάβει υπ όψιν της η ΝΔ ότι, δεν θ’ αργήσει η αγανάκτηση να γίνει θυμός, ο θυμός ασυγκράτητος και η κατάσταση μη ελεγχόμενη.
Αν δεν μπορεί να το δηλώσει ευθαρσώς όπως πράττει γι αλλά κοινωνικά θέματα, να εγκαταλείψει την εξουσία να βρεθεί ο χώρος και να δημιουργηθούν οι συνθήκες να αναπνεύσει όλος αυτός ο κόσμος που εμπιστεύθηκε την ΝΔ για μια καλύτερη και πιο αξιοπρεπή διαβίωση.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τους απατεώνες που ψηφίσατε έχουν πλουτίσει εις βάρος μας …φάτε τώρα 41% όταν πεινάσετε ,όταν μείνετε χωρίς ρεύμα ,αρρωστήσετε και χρειαστείτε γιατρούς και δεν θα έχει κανέναν να σας δει πείτε τους 41% και θα περάσουν όλα καταλάβατε τώρα ;;Εμείς τα γνωρίζαμε από πριν εσας μάλλον τώρα σας άγγιξε την τσέπη για αυτό και το κείμενο…καλή νύχτα λοιπον

  2. κ.Καλουδη, μόλις ένα μήνα μετά τις εκλογές και καλείται την κυβέρνηση να παραιτηθεί; Δεν είναι λίγο νωρίς; Είναι νωπή ακόμα η λαϊκή ετυμηγορία, δεν νομίζετε; Προτείνω να το πάρετε απόφαση ότι ο Μητσοτάκης θα εξάντληση και αυτή την τετραετία με προοπτική άλλης μιας.Με λίγα λόγια ώσπου να αναστηθεί το ΠΑΣΟΚ που προσδοκάται και να ανασυνταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα αλωνει η ΝΔ το κέντρο.Οι καταστροφολογιες δεν έπιασαν,ο κόσμος δεν μάσησε.Προτεινω να το συνηθίσεις χρησιμοποιώντας ξύδι και καλό ταξίδι (στην Αθήνα) να ξεχειμωνιάσει.Η Ελλάδα,τα Δωδεκάνησα και η Κως αποφάσισαν,ΝΑΙ 41% να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης και η ΝΔ.Μην ανησυχείτε για εμάς και καλό χειμώνα εις τας Αθήνας(εκεί που διαπρεψατε επί ΠΑΣΟΚ).

  3. Αγαπητέ κ. Δημήτρη
    το θέμα ήταν να πείσουμε για την αυτοδυναμία, γιαυτό λέγαμε ότι ακούσατε.
    Τώρα εκλεχθήκαμε, και έχουμε υποχρεώσεις στα μεγάλα αφεντικά επεν-δύσεων (ανεμογεννήτριες, ξεπούλημα κρατικής περιουσίας κλπ).
    Χρησιμοποιούμε την στατιστική όπως βολεύει το κεφάλαιο, όχι με ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως θάπρεπε για να φανεί ποιοι ωφελούνται τελικά…
    Περαστικά μας.
    υγ
    Καλα που είστε κι εσείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ