Αναγνώστης: Άγριο ξύλο μεταξύ νεαρών τουριστών στους δρόμους της Κω

12
10165

Κως 31 Ιουλίου.

Μια κυρία κάλεσε την άμεση δράση…αλκοτεστ και drug test και φυλακή.μια παρέα Ολλανδών τσακώνεται και κάνουν μαύρο στο ξύλο τον ένα,τον κτυπούσαν κλωτσιές στο κεφάλι.

Ο ένας τον πήγε σηκωτό στο γνωστό για την υψηλή πελατεία του ξενοδοχείο.

Κανείς απ την επίσημη πολιτεία; έχετε δει βίντεο του λιμανιού τα ξημερώματα; σπασμένα μπουκάλια εδώ και μια εβδομάδα,ένας που ήρθε ακτοπλοϊκώς μου έδειξε βίντεο απ το λιμάνι 30 προς 31 Ιουλίου 2023.Αν αυτό θέλετε κύριοι,τότε να δώσετε και άδειες οπλοφορίας.

Στο Νοσοκομείο την βδομάδα που μας πέρασε ήταν νεαροί που πλακώθηκαν μεταξύ τους (τον ένα τον κλωτσούσαν στο κεφάλι, ο άλλος είχε το χέρι του σε νάρθηκα και πάει λέγοντας).

Προσπάθησα να παρέμβω αλλά πήγαν να με λιντσάρουν. Το ίδιο κι ένα ζευγάρι ομοεθνών τους στους οποίους προς στιγμή σταμάτησαν, πήγαν να σηκώσουν τον νεαρό αλλά στην συνέχεια έφυγαν κι αυτοί φοβούμενοι τα χειρότερα.

Αναγνώστης

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η συγκεκριμένη παρέα έχει απασχολήσει τις αρχές και τους κατοίκους

    ξανά,ο ένας έχει νάρθηκα στο χέρι.
    την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια παρέα ομοεθνών στο νοσοκομείο Κω μετά από μεταξυ τους ξυλοδαρμούς.

  2. Το βίντεο που μας δείχνετε είναι άλλα και άλλα.Εδω έκανες λήψη από 50 μετρα και θέλεις να πιστέψουμε ότι πήγες να τους χωρίσεις; Έχεις μια μανία με τους τουρίστες; Τί είναι η Κως, Μαγιόρκα; Αυτούς δεν έχεις τόσα χρόνια; Κάτι δεν κολλάει με εσένα και την εμμονή σου….Ανοιξου λίγο ακόμα να καταλάβουμε τί θέλεις να πεις….

    • ο κάθε μανουχαλος γράφει ότι του κατέβει,ο τσακωμός διήρκησε 5-6 λεπτά,ξεκίνησε με σπρωξιδια και αν έχεις απορίες,έχει και άλλους μάρτυρες..η κλήση έγινε από γυναίκα που έβλεπε μέσα απ’ το αμάξι της τον πεσμένο νέο να γίνεται κλωτσοσκουφι..πάλι όμως δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις..69 μέτρα απ τον δρόμο, δηλαδή είμουν …μισοπέλαγα;πας καλά ανθρωπάκο; βάλτο να το ακούσει ένας Ολλανδός να σου πει τι λένε βλακεντιε

    • δεν είναι ένα βίντεο,αλλά 4 βιιντεο ..αν νομίζεις ότι αυτή η εικόνα είναι μια συνηθισμένη καθημερινή δραστηριότητα ενός οποιουδήποτε τουριστικού προορισμού, καλύτερα να σε κοιτάξει ένας γιατρός.
      εσύ λες ότι ήταν έτσι μια ζωή εννοείς στα 80ς;90ς;
      μπορεί να αντέξει το νησί έναν θάνατο επισκέπτη από ξυλοδαρμό;για ποια εμμονή μιλάς;
      για επίλογο θα ρωτήσω με την σειρά μου,θα ήθελες να είναι το παιδί σου και να το κουβαλάνε αναίσθητο;
      τα βίντεο είναι εκεί που πρέπει,αν θες έχει και ανώτατα Διοικητικό και δικαστικό λειτουργό..στο νησί.. κατάλαβες τι εννοώ…

    • Υποτιμάς την νοημοσύνη όλων εδώ μέσα,αν έχανε την ζωή του,το βίντεο αυτό θα βοηθούσε τις αστυνομικές και ανακριτικές αρχές;
      Αυτά..τι να πει κανείς..
      επειδή η Κως δεν είναι Μαγιόρκα ,τι ας ανεχθούμε τις σκηνές βίας, έτσι για την κονόμα…

    • να είναι ένας νεαρός κάτω και να δέχεται κλωτσιές από 5-6 άλλους. σαν άνθρωπος μιλα, έρχεται Της Παναγίας..αν το βλέπεις εσύ λογικό,ώστε να μην κινήσει τον ενδιαφέρον των περαστικών….τι άλλο να πω.υπαρχουν και χειρότερα.

    • έτσι προσπερνάς μια ωμή βάναυση και αντικοινωνική συμπεριφορά;λύσε μας την απορία, μεγάλο παιδί είσαι..

  3. Μα τι περιμένει η πολιτεία;θέλει να μετατρέψει την Κω σε Χερσόνησο και Κανάρια

    θυμάστε πέρσι το δημοσιότητα αρνητική πήρε ο ξυλοδαρμός μεταξυ τους,και χτύπησαν συμπατριώτη τους;θυμάστε πριν δύο χρόνια στην Ισπανία που σκότωσαν στο Ξύλο ομοφυλόφιλο ομοεθνή τους;
    δεν διαβάζετε τι έκαναν πέρσι και προπερσι στο Βέλγιο;
    Άλλαξαν τα πάντα με τους νεαρούς Ολλανδούς ,δεν είναι το ίδιο όπως παλιά,έγιναν όπως Εγγλέζοι και Νορβηγοί ….https://www.google.com/amp/s/www.iefimerida.gr/ellada/hersonisos-irakleioy-ollandoi-toyristes-ektos%3famp

  4. αυτό το νησί μπορεί να έχει ποσότητα αλλά από ποιότητα μηδέν!! Όσο πάει και πιο χάλια!!! Δείτε λίγο τα μικρά νησιά γύρω μας…Λέρο, Σύμη, Πάτμο, λίγοι και καλοί!!! Εμείς είμαστε δούλοι των tour operators και μεγαλοξενοδοχων!!! Βλέπω παιδιά που σπουδάζουν, με πτυχία και δουλεύουν 12ωρα για 850€! Όχι τίποτα άλλο, νιώθουν υπερήφανοι και οι γονείς τους!!!

  5. Γιατί κάποιοι προσπαθητε να βρητε κάτι άσχημο να το προβάλετε;Προφανως βρίσκεστε στον κόσμο σας.Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται σε άλλους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και περισσότερο στον κόσμο;Προχθές έδειξαν τα κανάλια μια σύραξη στην Ισπανία .Έχει καμία σχέση με αυτά εδώ;Θέλετε να κάνετε εντύπωση;Ελε προβάλετε τα όμορφα του τόπου μας που εινσι πολλά.Τα ασχημα έχει αποκλειστικότητα η Ζούγκλα του Τριανταφυλλοπουλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ