«Εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες» (τον είπε και ασόβαρο): Αιχμές Καραμανλή στην κυβέρνηση μέσω… Κοττάκη [βίντεο]

3
2284

Με σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης έκλεισε ο Μανώλης Κοττάκης την παρουσίαση του βιβλίου του: «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Με σαφείς αιχμές για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, τις υποκλοπές και τους χειρισμούς της σημερινής κυβέρνησης έκλεισε την ομιλία του ο δημοσιογράφος – διευθυντής της εφημερίδας «Εστία» Μανώλης Κοττάκης κατά την παρουσίαση του βιβλίου που συνέγραψε με τίτλο «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή». «Ο Κώστας Καραμανλής μου είπε… «εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»» ανέφερε, χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο Μανώλης Κοττάκης έκανε αντιπαραβολή της «Σχολής Καραμανλή», όπως την χαρακτήρισε, με φαινόμενα που καταγράφονται στον δημόσιο βίο – τόσο τώρα, όσο και στο παρελθόν.

«Η σχολή Καραμανλή είναι αυτή που δεν παρακολουθεί τους αντιπάλους για να μαθαίνει τα μυστικά τους. Συνήθως την παρακολουθούν» ανέφερε, χατακτηριστικά.

«Είναι η σχολή που δεν διώκει τους πολιτικούς της αντιπάλους στα ειδικά δικαστήρια για να τους εξοντώσει, που δεν αγοράζει δανεική αγάπη από τα ΜΜΕ» σημείωσε ο διευθυντής της εφημερίδας «Εστία» Μανώλης Κοττάκης.

«Και όπως μου είπε ο Κώστας Καραμανλής», ανέφερε ο Μανώλης Κοττάκης, για να συνεχίσει λέγοντας: «Κύριε πρόεδρε μου επιτρέπετε; Και όπως μου είπε ο Κώστας Καραμανλής… εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες».

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν σχολίασε σχετικά.

Βήμα της Κυριακής: Αστυνομικοί διαχειρίζονταν το Predator

Εξάλλου, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το «Το Βήμα της Κυριακής» επανήλθε στην υπόθεση των υποκλοπών, με την εφημερίδα να κάνει λόγο για εμπλοκή αστυνομικών στις παρακολουθήσεις μέσω του Predator.

Το δημοσίευμα υπογράφει ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίος αναφέρει ότι σε κτίριο της ΕΥΠ στην Αγία Παρασκευή είχε εγκατασταθεί και λειτουργούσε την περίοδο, κυρίως, 2020 -2022 το παράνομο λογισμικό, παρακολουθώντας «πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και άλλους ιδιώτες».

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι στον συγκεκριμένο χώρο έδιναν το παρών αστυνομικοί που είχαν μετατεθεί στην ΕΥΠ. «Τα ονόματα όλων των αστυνομικών, όπως οι Χρήστος Χ., Ηλίας Κ., Παναγιώτης Τ., Ιωάννης Γρ., Κώστας Π. (ορισμένοι με τον βαθμό του αρχιφύλακα, αστυνόμου κ.λπ.), αλλά και άλλων που είχαν ενεργοποιηθεί πέριξ του Predator σε κρίσιμα πόστα είναι στη διάθεση της εφημερίδας. Ορισμένοι από αυτούς έχουν επιστρέψει άρον-άρον, τις τελευταίες εβδομάδες, σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης» σημειώνει το επίμαχο κείμενο της εφημερίδας.

Κατά τις ίδιες πηγές, κομβικό ρόλο στην εν λόγω ομάδα που διαχειριζόταν το Predator είχε μία αξιωματικός της ΕΛΑΣ, η οποία θεωρούνταν η πιο στενή συνεργάτης του τότε διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα και η οποία φέρεται να είναι το πρόσωπο που υπέγραψε την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Documento: Tαυτόχρονη παγίδευση Χατζηδάκη, Παπαχελά και άλλων δύο από ΕΥΠ και Predator

Άλλωστε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο διευθυντής της Καθημερινής Αλέξης Παπαχελάς, ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη Αλέξανδρος Διακόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων, Αριστείδης Αλεξόπουλος παρακολουθούνταν ταυτόχρονα και από την ΕΥΠ και μέσω του κακόβουλου λογισμικού Predator.

Στη λίστα του Documento, προστίθεται και ο ευρωβουλευτής -που διεγράφη από τη ΝΔ- Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος όμως φέρεται -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- να είχε μπει στο μικροσκόπιο μόνο της ΕΥΠ, και όχι του Predator.

Διαβάστε Επίσης

«Ιστορίες κατασκόπων» απαντά ο Οικονόμου

«Με πρωτοστάτη τον κ. Βαξεβάνη -ο οποίος έχει ως αρχή του πως οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί είναι πραγματικό- εξακολουθεί η σε συνέχειες δημοσίευση στον Τύπο διαφόρων μυθιστορημάτων γύρω από την υπόθεση των λογισμικών παρακολούθησης και των επισυνδέσεων… Για άλλη μια εβδομάδα αναπτύσσονται ευφάνταστοι ισχυρισμοί, δίχως κανένα απολύτως στοιχείο και τεκμήριο. Αυτή την εβδομάδα τα μυθιστορήματα είναι διανθισμένα και με «ιστορίες κατασκόπων», οι οποίοι, αφού προηγουμένως επηρέασαν τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, στη συνέχεια, ούτε λίγο ούτε πολύ, οδήγησαν σχεδόν με το ζόρι τον κ. Τσίπρα σε κότερο, δύο εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι, προκειμένου να τον φωτογραφήσουν» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Σταθερή θέση μας είναι ότι πολιτικά δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό και επικίνδυνο από τη φαντασία που δεν στηρίζεται σε κανένα τεκμήριο. Ειδικά από τη στιγμή που στο σκοτάδι η φαντασία είναι πιο ζωηρή από ό,τι στο άπλετο φως. Η διερεύνηση όλων των ισχυρισμών και των εξιστορήσεων που δημοσιεύονται είναι έργο και υποχρέωση της Δικαιοσύνης, η οποία και θα δώσει οριστικές απαντήσεις για τη δράση των λογισμικών παρακολούθησης στην Ελλάδα, από την αρχική τους εμφάνιση και όχι μόνο για μια περιορισμένη χρονικά περίοδο» προσθέτει ο Γιάννης Οικονόμου.

Διαβάστε Επίσης

«Εξαρχής συνδράμουμε ενεργά την έρευνα της Δικαιοσύνης, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση κάθε πτυχής της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση. Πόσω μάλλον, αφού βασικός στόχος αυτών των λογισμικών φέρεται πως ήταν διαχρονικά στελέχη της παράταξής μας και της Κυβέρνησής μας, αλλά και ο Πρωθυπουργός.. Παράλληλα, οχυρώνουμε θεσμικά την Πολιτεία και το πολιτικό σύστημα με τις νομοθετικές μας πρωτοβουλίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βραχίονές του έχουν αποφασίσει να πορευτούν έως τις εκλογές με όπλα την τοξικότητα και τη συκοφαντία, αφού δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό και χρήσιμο να εισφέρουν στον τόπο και την κοινωνία. Η Κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και παραμένει προσηλωμένη στην παραγωγή έργου για την προστασία της ποιότητας ζωής των πολιτών από τη διεθνή ακρίβεια, τη διασφάλιση της Πατρίδας από έξωθεν επιβουλές και τη θεσμική θωράκιση του κράτους μας» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

πηγή: thetoc.gr/

Ρεβάνς Καραμανλή και νέα αμφισβήτηση Μητσοτάκη

Ο Κώστας Καραμανλής έχει αποδείξει με τις συνεχείς παρεμβάσεις του, πως πλέον δεν αντέχει με τίποτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Έναν μουσαφίρη, έναν σώγαμπρο στην “γαλάζια παράταξη”, που μέσα σε  3+ χρόνια έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε κόμμα “εκσυγχρονιστικών” απόβλητων του Σημίτη και αντίστοιχων διεθνιστικών του “Ποταμιού”, που το στέρεψαν αφού έπαιξε τον χρήσιμο συστημικό του ρόλο και τα επιφανή στελέχη του τα απορρόφησε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Δεν αντέχει λοιπόν ο Κώστας Καραμανλής να βλέπει τη ΝΔ καθημερινά να μειώνει τις “πτήσεις” της, λόγω των εγκληματικών λαθών της κυβέρνησης, που είναι κόκκινο πανί για την ελληνική κοινωνία! Δεν είναι η συνεχώς αυξανόμενη ακρίβεια (είδη πρώτης ανάγκης, πετρέλαιο θέρμανσης, καύσιμα κίνησης, ηλεκτρικού ρεύματος), η ολοσχερής αποτυχία της υγειονομικής κρίσης με εμμονικά, φασιστικά μέτρα κατά των υγειονομικών που τέθηκαν σε αναστολή, κατά των συνταξιούχων και στους οποίους έχει επιβληθεί το διοικητικό πρόστιμο, Η ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ καθώς και τόσα άλλα, που έχουν στρέψει την ελληνική κοινωνία κατά της ΝΔ!

Ειδικότερα όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα προέκυψαν σκάνδαλα, που σε καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχαν χρεωθεί, τόσα μαζεμένα!

Το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών – παρακολουθήσεων, που όλο κλείνει και ακολούθως ξανανοίγει με νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Ένα σκάνδαλο που ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και εκθέτει την Ελλάδα διεθνώς!

Ακολούθησε η αποκάλυψη της παιδεραστίας και έκδοσης ανήλικης από, ένα κομματάρχη της ΝΔ που όλοι φωτογραφίζονταν μαζί του με περίσσια αγάπη και σήμερα προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους! Ένα σκάνδαλο, που οι αποκαλύψεις του προφυλακίζουν καθημερινώς και νέους εμπλεκόμενους, αλλά προς το παρόν η Δικαιοσύνη δεν έχει φτάσει σε πολιτικά πρόσωπα!

Τέλος η αποκάλυψη Βουλευτή της ΝΔ, πως εμπλέκεται σε εξαγορά “κόκκινων δανείων”, αρπάζοντας τα σπίτια Ελλήνων μεροκαματιάρηδων οικογενειαρχών, μας ξεπερνάει!

Γνωρίζει λοιπόν ο Κώστας Καραμανλής, ότι όσο μένει στο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΝΔ δεν θα έχει αύριο, δεν θα έχει επιστροφή!

Έτσι του έστειλε νέα ηχηρά μηνύματα και από την Λάρισα την Κυριακή, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κωττάκη: “Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή”!

Από αυτήν τον πολυπληθή μάζωξη, προσωπικά μου έμεινε ο “χρησμός” Κώστα Καραμανλή, πως: “Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες”! Τον οποίο “χρησμό” ανέφερε ο συγγραφέας του βιβλίου, παίρνοντας την άδεια του πρώην Πρωθυπουργού!

Αυτός ο “χρησμός” πως μπορεί να αποκωδικοποιηθεί;

Είναι η εκ νέου γνωστοποίηση του πρώην Πρωθυπουργού προς όλους, πως οι ξένες υπηρεσίες τον παρακολουθούσαν και οι οποίες τον ανέτρεψαν από Πρωθυπουργό της χώρας μας!

Είναι η εκ νέου παραδοχή του, πως θεωρεί υπεύθυνο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, παρά τη διαμεσολάβηση της Ντόρας Μπακογιάννη προ ολίγων ημερών στη συνάντησή της με τον Κώστα Καραμανλή!

Αλλά ο Κώστας Καραμανλής υπερασπίστηκε τη δική του διακυβέρνηση της χώρας! Μια διακυβέρνηση που πέρασε από μύρια κύματα! Αφού δεν ήταν αρεστός στη Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων!

Όλες τις σκοτεινές πτυχές εξόντωσης του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τις είχα αναλύσει σε σειρά άρθρων μου το 2016 και το 2017 και μπορείτε όλα τα άρθρα μου να τα διαβάσετε στο διαδικτυακό ενημερωτικό πόρταλ www.egerssi.gr

Ωστόσο δείτε μια μικρή αναφορά μου από άρθρο μου στις 29 Ιουνίου 2017 με τον τίτλο: “Της ΕΥΠ το …ανάγνωσμα”:

«…Πολλά μπορεί να προσάψει κάποιος στον Κώστα Καραμανλή, ιδίως ο υπογράφων που θεωρεί τον πολιτικό του χώρο το ίδιο ζημιογόνο με τους άλλους πολιτικούς χώρους για την Πατρίδα, αλλά ουδείς μπορεί να του προσάψει κάτι για τον πατριωτισμό του. Αντέδρασε – έστω ελαφρώς – στο προδοτικό σχέδιο Ανάν, συμφωνώντας με τον αείμνηστο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσο Παπαδόπουλο, αντέδρασε στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ στην Σύνοδο του Βουκουρεστίου, έκανε ανοίγματα τόσο προς τη Ρωσία του Πούτιν στα ενεργειακά και άλλα ζητήματα, όπως το σύστημα GIS της ΕΥΠ για την επιτήρηση των συνόρων μας, αλλά και εμπορικά ανοίγματα προς την Κίνα.

Γι αυτό και του έστησαν τις υποκλοπές, γι΄ αυτό και έγιναν προσπάθειες αποσταθεροποίησης της κυβέρνησής του με τις φονικές πυρκαγιές, με τα Δεκεμβριανά και με την σκανδαλολογία από συγκεκριμένα συστημικά δημοσιογραφικά κέντρα και “έγκριτους” δημοσιογράφους, γι΄ αυτό και το σχέδιο  “Πυθία” για την πολιτική και φυσική εξόντωσή του.

Όλα αυτά βέβαια, αναφέρονται στο πόρισμα που συνέταξε έπειτα από μακροχρόνια έρευνα ο ακέραιος λειτουργός της δικαιοσύνης, ο ανακριτής κ. Δημήτριος Φούκας. Όμως, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και τις προσπάθειες συγκεκριμένων κύκλων, προκειμένου να θάψουν την υπόθεση! Δηλαδή, με άλλα λόγια, αυτή η υπόθεση πρέπει να κλείσει, όπως …αναφέρει και ο Γιώργος Τράγκας στο περιοδικό του και οι οποίες δεν διαψεύστηκαν.

Επίσης, δεν μπορεί κάποιος να μην λάβει υπόψη του και τα όσα αναφέρει ο μαχητικός Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος Ιωάννης Κουντούρης στην ανάρτησή του με τίτλο: «Απαίτησε από τον Τσίπρα να βάλει μια και καλή ΤΕΡΜΑ στην έρευνα της υπόθεσης “Πυθία” ο…Μπαράκ Ομπάμα!…»!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης: «Θέλουμε έναν πρωθυπουργό που θα μας παρακολουθεί όλους ισότιμα»

    Ερ: Δεν φοβάσαι μήπως τώρα ο πρωθυπουργός μας… ακούει;

    Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το ενδεχόμενο να μη μας ακούει. Όταν βλέπεις πως ό,τι κινείται παρακολουθείται (sic) και εσύ είσαι στην απέξω, σε αγνοούν τόσο εσένα όσο και αυτά τα ταπεινά της ήρεμης ζωής σου που εσύ θεωρείς σημαντικά προς υποκλοπή, τότε τα πράγματα είναι άσχημα για σένα. Τότε μιλάμε για έναν παραγκωνισμό, μια περιθωριοποίηση, έναν στιγματισμό, μια ρετσινιά που δύσκολα θα φύγει από πάνω σου. Μιλάμε για έναν κοινωνικό αποκλεισμό, έναν ρατσισμό. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε; Αυτόν τον πρωθυπουργό θέλουμε; Έναν πρωθυπουργό που θα κάνει αποκλεισμούς και θα παρακολουθεί μόνο τους λίγους; Όχι, κύριοι, θέλουμε μια Ελλάδα των πολλών, θέλουμε έναν πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων, που θα μας παρακολουθεί όλους ισότιμα. Όχι μόνο τα μεγάλα τζάκια και τις παρκετέζες τους.

  2. Αυτούς τους δολοφόνους του Καραϊβάζ πότε θα τους ανακαλύψει ο πρέταντορ; Εδώ σε θέλω.

  3. Καλώς τον άρρωστο, ψυχακια, εξτραδακια υπάλληλο, νυχτοφύλακα/σεκιουριτα του κ@λου.Βρε πόσα ψευδώνυμα θα χρησιμοποιηθούν ακόμα από εσένα.Αλλαζεις για να φαίνεται ότι είστε πολλοί;Βρε βλάκα,η ώρα που γράφεις σε όλα τα θέματα είναι ίδια.Δυο είστε τα βλαμμένα εδώ, με διαφορετικά ψευδώνυμα κάθε φορά.Αρρωστια, κράζεις -θαυμαζεις… Μεγάλο ζόρι τραβάς…. Άξιος της μοίρας σου….Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.