Αναγνώστης για Ζηπάρι: Τι έγινε με τα καλόπαιδα που τα κάψανε; Σήμερα είχαμε και φθορές σε οχήματα…

13
7985

Πριν ένα μήνα κάηκαν στο Ζηπάρι κάδοι ανακύκλωσης και απορριμμάτων. Δεν αντικαταστάθηκαν με αποτέλεσμα να πετούν ανάμεικτα τώρα και να μην χωράνε. Τα ποντίκια και τα ζωύφια κάνουν πάρτυ. Τι έγινε με τα καλοπαιδα που τα κάψανε?

Σήμερα πάλι είχαμε άλλο συμβάν, ‘εκοψαν λάστιχα από σταθμευμένα οχήματα και έσπασαν τα τζάμια λεωφορείορ του ΚΤΕΛ.

Γιατί μούγκα στην στρούγκα? Οι κάδοι  έπρεπε άμεσα να είχαν αντικατασταθεί με χρέωση των πυρομανών. Τέλος για να δούμε πότε θα έρθουν οι κάδοι.

Κάτοικος περιοχής

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι Κάδοι σου λείπουν εσένα;;; το ότι ακόμα δεν ξέρουν ποιοι τα κάνουν αυτα δεν σε νιάζει;;;;;

    • Αν διαβαζες, ξεκιναω το αρθρο με το " Τι έγινε με τα καλόπαιδα που τα κάψανε; "

      Και η αντικατασταση των καδων ειναι και αυτο μεγιστο προβλημα λογω των εκτεθειμενων απορριματων στο δρομο. Η δε φθορα των οχηματων και αυτο μεγιστο προβλημα.

    • Ρωτήστε αυτόν που ξαπόστειλε ο νικηταρας.Εκει θα βρεθεί η αλήθεια.Μιλαμε για τομάρια.

    • Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις. Έτσι ξεκινάει. Είναι τα γνωστά άγνωστα φυντάνια που μαζεύονται στο γήπεδο του μπασκετ στην κοινότητα ζηπαριου.

  2. Κάθε μέρα στ ο δημαρχείο του ζιπαριου που έχει τζάμπα wifi μαζεύονται όλα μελλοντικά πρεζόνια για να πιάσουν ίντερνετ γτ προφανώς δεν έχουν ούτε ρεύμα σπίτι τους τα πρεζαλοδαπακια.με το που πέσει η νύχτα και έχουν περάσει το 5ωρο στα κινητά μπαίνουν στο Μπάσκετ κάθονται στις κερκίδες και αρχίζουν να καπνίζουν τα τσιγαριλικια πίνουν και κάνα μπιρόνι και με το που πάει 11 το βράδυ αρχίζουν να κάνουν κύκλους όλα μαζί τα 12 ανήλικα αλοδαπακια με τα πόδια στο χωριό κ αρχίζουν ίδιες μ***ς καθε μέρα τα ίδια τις προάλλες ειχε βγει ενασ παππούς και τους φώναζε που του κάνανε κάτι στο αμάξι και του λέγανε τα 15χρονα οτι θα τον μαχεροσουν.Η αστυνομία τους ξέρει και κάνει τα στραβά μάτια τους πιάσανε την στιγμή που κεγανε τους καδουσ και δεν κάνανε τπτ πήγαν απλά το …..στο σπίτι ειπανε μια καλησπέρα……και φύγανε. Τώρα αν το αμάξι που του σκάσανε τα λάστιχα ανήκει σε κάποιον ας μ γράψει εδώ να σ πω τα ονόματα τουσ να πας να τους κάνεις ασήκωτους να του πάρει το ασθενοφόρα γτ αν περιμένεις να τους πάρει περιπολικό κούνια που σε κούναγε.

  3. Πριν 1 χρόνο κάψανε τα καπό από 5 αυτοκίνητα ,φέτος τους κάδους αντε του χρόνου που θα κάψουν κάνα σπίτι να δούμε αν θα συγκινηθεί η αστυνομία μπας και τους μαζέψει

    • Κάτι πρέπει να γίνει .γιατι οταν φτάσουν να κάψουν και κανένα σπίτι γιατι προς τα εκει παει το πράγμα θα εχουμε και θύματα ….

  4. Ξέρεις τα λεωφορεία πιάνου είναι περιμένω να έρθεις να βρεθούμε από κοντά, εγώ ξέρω αλλά δεν μου επιτρέπει η αστυνομία να πάω παρακάτω

  5. Κάθε χρόνο τα ίδια με το που χειμωνιάσει και πέφτει η νύχτα και είναι όλα κλειστά γυρίζουν στους δρόμους και κάνουν τις πλάκες τους ανήλικα που δεν τα πιάνει ο νόμος.

  6. Η αστυνομία πρέπει να επέμβει άμεσα με συλλήψεις αν δεν υπάρχουν διαπλεκόμενα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ