Κώστας Βαξεβάνης για Αποκαλύψεις παρακολουθήσεων: Τι θα κάνουν αν βγάλουμε μία συνομιλία του Άδωνι; – Έχουμε δέσει τα γεγονότα

17
3461

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εθνικα επικινδυνος ειναι ο εθνικος τουριστας που ψηφισες και μας φορτωσες! Που μας εχει κανει περιγελο με τις μαμακιες του σε ολη την υφηλιο! Που ακουστηκε να καταλυεται η δημοκρατια στη χωρα που τη γεννησε! Ξεφτιλες!

    • Βρε ζωντοβολο το μπαχαλο το κανει αυτος που αποκαλυπτει η αυτος που τα …μπιπ. ολα??? Αν δεν υπήρχε ο Βαξεβάνης θα είχατε μάθει για τον παιδεραστή Ν. Γεωργιάδη ή για τη λίστα Λαγκάρντ ή για το σπίτι Βολταίρου ή για τις offshore της Μαρέβας ή για το ποιους παρακολουθούσε ο Μητσοτάκης;
      Συνεχίστε να βλέπετε ΣΚΑΙ!!!!! ΖΩΝΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    • Ενω εσείς που γράφατε για το βρακί της Μιμής είσαστε καλύτεροι…. α βρε ξυλοκ………….

  1. Δεν έκανε εκλογές τον Σεπτέμβριο του 20 η ΝΔ. Δεν έκλεισε φυλακή τους τουρκοσπορους. Τρέχει Κυριακάτικα να δικαιολογήσει τα προφανή έναντι στα σκουπίδια

  2. Πότε δεν άκουσα κανένα του ΣΥΡΙΖΑ, που τα αγορασμένα ΜΜΕ του Μητσοτάκη,

    πολεμούσαν λυσσαλέα ΠΡΙΝ βγει το 2015, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ και ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (!!!) να μιλήσει ποτε με απαξίωση απέναντι σε αυτούς τους ΔΟΣΊΛΟΓΟΥΣ «δημοσιογράφους».. Αντίθετα, οι μισοί από αυτούς ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ!!! Άραγε για ποιό λόγο;; Μα για τις Υπηρεσίες τους στο Κόμμα!! Αυτή την Ελλάδα των Βαρονων του βαριου Εγκλήματος, του ξεπουλήματος, την ασύλληπτης ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, δεν είναι η Ελλάδα που αξίζουμε. Μας την φορτώσετε όλοι εσείς, οι εξίσου διεφθαρμένοι όσο και ο Ηγέτης σας..

    Η Γαλάζια Χολέρα βρωμισε τα πάντα..

    • Τα έχεις μπερδέψει.Δες πόσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν δημοσιογράφοι.Εδώ στις τηλεοράσεις οι αρριστεροι «δημοσιογράφοι» είναι είναι πιο κοματαρχες από τους πρώην υπουργούς.Όσο για τον Βαξεβάνη με το μεροκαματο τα έκανε όλα.Μην μας βγει καινούργιος Τραγκας στο τέλος.

      • Για το ποθεν εσχες του Μητσοτακη και της Μαρεγκας εχεις να μας πεις κατι ή μονο για τον Τραγκα;

  3. Βρε να και ο νυχτοφύλακας(που μας πλασαρε καμιά δεκαριά επαγγέλματα επειδή δεν παραδέχεται την δουλειά του).Ξύπνησε, ή μάλλον κατέθεσε ανεργία και άρχισε να μας ταράσσει τους όρχεις ημερησίως.Βιαζεστε πολύ πάλι με τίς αποκαλύψεις και θα καθησετε πάλι πάνω στο……. Περιμένετε και τα καλύτερα είναι πίσω.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  4. Μην τσιμπάτε. Παίζονται πολύ βρώμικα παιχνίδια. Εγώ πρώτα πρώτα θέλω να μαθαίνω όλες τις βρωμιές και να ξεσκεπάζονται οι παρανομίες. Αλίμονο. Από όλες τις παρατάξεις. Αλλά για όλες τις κατηγορίες χρειάζονται αποδείξεις. Αλλιώς εύκολα πολύ εύκολα ρίχνουμε λασπη ο ένας στον άλλο. Μην περιμένετε να βγει τίποτε. Ηχηροι τίτλοι αλλά ουσία μηδέν. Όλοι κυνηγάνε το 15λεπτο της δημοσιότητας. Μην έχετε καμία αμφιβολία γι αυτό.

  5. κόμματα και αποκόμματα. ούλοι για το μεροκάματο. και κάτι άλλο, μπορεί η αριστερά να εχασε στο Γραμμο αλλά θεωρώ πάντα κυβερνάει. Σας θέλω γάτους να νιώθετε και όχι γατάκια. ΌΛΟΙ εχουν κάποιο ρόλο και κάποιο όριο μη τσιμπάτε, μόνο ο συγχωρεμένος ο Ακης την πάτησε.

  6. Σιγά -σιγα και με την όπισθεν…..Ξερεις εσύ…. Από που πήρες το θάρρος για τίς κλωτσιές; Από το 1% του κλασιδιαρη; Θυμασε που κρυβοσασταν όταν άρχισαν οι συλλήψεις στην Αθήνα; Κλείσατε γραφεία,διαγραψατε τηλέφωνα,φιλίες, Facebook,κλασατε μαλλί….. Ξεχνάτε ότι κυβερνά η ΝΔ και ο Μητσοτάκης; Κανόνισε να πάς να βρεις τους μέντορες σου, πρώην πασοκε,νυν χρυσαυγουλο…..Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ