Δημήτρης Καλλούδης: Συγγνώμη κύριε δήμαρχε της ΚΩ

24
3537
Συγγνώμη κύριε δήμαρχε της ΚΩΣ.
Συγγνώμη στον υπεύθυνο καθαριότητας του Δήμου της ΚΩΣ.
Θεωρείτε πως κάνετε σωστά το έργο της καθαριότητας? Αυτός ο κάδος ο ξεχειλισμενος από απορρίμματα του ξενοδοχείου που είναι επί της Βασιλέως Γεωργιου, είναι μπροστά στο σπίτι μου και επί των οδών, Χάλκωνος και Ευρυπυλου.
Σκέφτομαι και απορώ. Ένα ολόκληρο ξενοδοχείο δεν θα έπρεπε να έχει δικό του κάδο? Και γιατί στην γωνία του σπιτιού μου να υπάρχει και όχι στον χώρο του ξενοδοχείου? Το θέαμα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες είναι τραγικά θλιβερό. Και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά κάποια έξυπνη κυρία τοποθέτησε την βρόμικη και ελεεινή σιδερώστρα, δίπλα στον κάδο.
Έτσι έχουμε μια ωραία χωματερή μέσα στην Πόλη.
Πρόταση. Να απομακρυνθεί επειγόντως ο κάδος από την γωνία.
Με σεβασμό για το έργο της καθαριότητας, αναμένω έμπρακτα αποτελέσματα.

24 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ,ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ.

  1. Όλη η πόλη είναι έτσι …δυστυχώς
    Και έξω από την πόλη να δείτε …προς τα χωριά ,απάραδεκτες εικόνες

  2. Οτι σας φανει.. Η νοοτροπια του μεσου νεο ελληνα. Ο κυριος Καλουδης αντι να καλεσει την υπηρεαια τι εκανε;;; δημοσιευσε φωτογραφιες και περιμενει και επισημη απαντηαη. Πραγματικα κουκουρουκου.

  3. Παντού είναι έτσι δεν τούς ενδιαφέρει μόνο φωτογραφίες καί συναυλίες τούς νοιάζει ντροπή τούς διέλυσαν την πόλη μας

    • H αλήθεια ειναι οτι τα πρώτα που εξαφανίζονται συνήθως ειναι οι σιδερώστρες γιατι τις μαζευουν οι γυρολογοι .

  4. Ποιοι μιλάνε;;;; Που του έβαλαν καινούργιους κάδους;;;; Κ εμάς πίσω από το bowling μας έχουν τους σπασμένους.

  5. Να σας ζήσει ο δήμαρχος σας και τα γλαστράκια που έχει η παράταξη του!!!!! Ένας χρόνος ακόμα υπομονή να πάνε στα σπίτια τους..

  6. Αχ αυτά τα σκουπίδια με τα σκουπίδια να τους πιάσουν να τούς βάλουν μέσα στου κάδους ανακύκλωσης επιτέλους πας και αλλάξη το νησί μας από καθαριότητα

  7. Καλα αυτα δεν ειναι τιποτα.να δειτε στα παραλιακα τι γινεται.η σε εστιατορια κλπ.ελεεινη κατασταση.να δουμε κ την ιδιωτικη εταιρεια που ερχεται συντομα.μακαρι να γινουν καλυτερα.ομως να πηγαινει το ξενοδοχειο ενω εχει δικο του καδο σε αλλο,ολιγον τι απαραδεκτο.

  8. Μαζεφτα και πίσω στην αθηνα.Φανηκες πολύ ελάχιστος ειδικά εσύ που να αναφέρεις στο στόμα σου αυτόν τον δήμαρχο,που από την ημέρα που έγινε δήμαρχος δεν σταμάτησε να φτιάχνει το νησί.Επιδη δεν γνωρίζεις τιποτα(ασχετος)μάθε λοιπόν ότι αυτά που βλέπεις είναι δουλιες των απερχομενων.Δεν έχουν τίποτα να προσαψουν σε τουτη την δημοτικη αρχη,και βρισκουν να πετανε τα σκουπιδια εξω απο τους καδους,και στο πλατανι το ιδιο εγινε πριν δυο ημερες,και βλεποντας τα εσυ ο ασχετος που βρισκεσαι κατα λαθος στο νησι,να τα βγαλεις φωτογραφια.Αντε.Το νησί λάμπει αυτή την στιγμη.Βγαινει ο κάθε πικραμένος να πάρει δημοσιότητα.ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

  9. Πλήρης αποτυχία η δημ. αρχή στο θέμα της καθαριότητας. Και πριν ξεκινήσετε, ναι και ο πρώην τα ίδια ήταν ίσως και χειρότερα. Πως θα λυθεί το θέμα; Οι παρατάξεις αλλάζουν αλλά το πρόβλημα παραμένει

  10. Εαν ήρθες στο τόπο που εμείς οι βέροι κωοι εχουμε αγαπησει,και βγάζεις μια φωτογραφία ηθελημένα και σκόπιμα,βλέποντας ότι κάτι κρύβεις μέσα σου,μάθε λοιπόν οτι,αυτο που έκανες ήταν πολύ φθηνό.Εαν έρθω και σε πάρω από το χέρι και σε γυρίσω αυτή την στιγμή σε όλο το νησί δεν θα δεις ούτε ένα σκουπιδακι.»»»»»»’

    • Βλεπουμε ποσο αγαπατε το νησι σας. Χθες στην παραλια τουριστας εκανε βολτα με τη γυναικα του και μαζευε τα σκουπιδια καθως περνουσε. Τοσο ομορφο μερος και το εχετε καταντησει σαν τα μουτρα σας.

  11. χα χα χα την καθαριότητα έπρεπε να πάρεις κύριος και όχι να ψάχνεις τον … Βασίλειο Κωστέτσο χα χα χα

  12. τα τσιρακια κακιζουν τον κυριο που εχει το θάρρος της γνώμης του και επίσης έχει και το δίκιο με το μέρος του

  13. κ.Καλουδη!!!κουβέντα για τον κάθε αξεστο και απολιτιστο που πετάει ότι να ‘ναι οπότε να’ναι όπου να’ναι!!!!και για τις μπαρούφες ισχύει!!!

  14. δημοσίευση επειδή ενοχλεί ο κάδος μπροστά στο σπιτάκι σας;;;χαχαχαχα άντε βάλτε το και στο Πρώτο Θέμα η στο Mega.γελανε και οι ρέγκες

  15. Κύριε δήμαρχε από την λαμπη η καθαριότητα έχει να περάσει δύο εβδομάδες η κάδοι έχουν ξεχειλίζει μήπως πρέπει να κάνετε κάτι έχουμε βρομεση

  16. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΚΑΙΩΝ. ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ