Η Σχολή Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής στην Κω, είναι πλέον γεγονός!

21
12749

Η Σχολή Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής στην Κω, είναι πλέον γεγονός !

 

Το Ωδείο «ΑΡΜΟΝΙΑ» και η δράση «Μπροβάλετε-Μπροβάλετε» (Γιάννης Μαστόρος-Κυριάκος Παππούλης) θα φιλοξενήσουν με χαρά και υπερηφάνεια ταλαντούχους και καταξιωμένους μουσικούς στο χώρο της παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής.

 

Οι μουσικοί αυτοί χάρη στην πολυετή τους εμπειρία, τις εμπεριστατωμένες σπουδές και την καλλιτεχνική τους διαδρομή, θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάδειξη και την αξιοποίηση του λαϊκού μουσικού πλούτου της Κω και της Δωδεκανήσου, τόσο εκπαιδευτικά, όσο και καλλιτεχνικά.

 

Η διδασκαλία εντάσσεται στο τακτικό πρόγραμμα σπουδών του Ωδείου «ΑΡΜΟΝΙΑ» και των δράσεων «Μπροβάλετε-Μπροβάλετε» και απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους κάθε ηλικίας.

 

‘Όραμά μας είναι η δημιουργία ενός φυτωρίου μουσικών, οι οποίοι τα επόμενα χρόνια θα διεκδικήσουν επάξια τη δική τους θέση στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής, μεταλαμπαδεύοντας ταυτόχρονα στις επόμενες γενιές την αγάπη και τη φροντίδα τους για αυτό το πολύτιμο αγαθό.

 

Αναμένουμε με πολλή χαρά να σας υποδεχτούμε για τα μαθήματα στις εγκαταστάσεις του Ωδείου «ΑΡΜΟΝΙΑ».

 

Μόνη προϋπόθεση η αγάπη σας και το μεράκι για την παραδοσιακή μουσική του τόπου μας!

 

Αικ. Σιαντίκου

 

«Μπροβάλετε-Μπροβάλετε» δράσεις

(Γιάννης Μαστόρος-Κυριάκος Παππούλης)

 

 

 

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια!!! Πολύ σημαντική συνεισφορά για την καλλιέργεια των παιδιών μας, προσφέρετε κάτι που έλειπε απ΄το νησί μας. Καλό ξεκίνημα στο ωδείο σας και στην παραδοσιακή μουσική μεταλαμπάδευση στη νέα μας γενιά!

  2. Καλή αρχή για το νέο ωδείο που στόχο έχει να καλλιεργήσει τα παιδιά μας, προβάλλοντας όχι μόνο την κλασική παιδεία αλλά και την τοπική παράδοση του νησιού. Εξαιρετική και πρωτότυπη η ιδέα σας και εύχομαι καλή επιτυχία….

  3. Καλή αρχή εύχομαι γι αυτό το όμορφο ξεκίνημα, στην παραδοσιακή μουσική και την συνεισφορά σε νέους και νέες για την καλλιέργεια και την ψυχαγωγία! Συγχαρητήρια στο ωδείο Αρμονία, την υπεύθυνη του ωδείου για όλο αυτό το αποτέλεσμα και τέλος σε όλους τους συνεργάτες και καθηγητές!

  4. Καλό ξεκίνημα στο νέο ωδείο Αρμονία, προβάλλοντας την τοπική παράδοση του νησιού. Εξαιρετική η ιδέα σας!!!

  5. Η καλύτερη μουσική σχολή που έχει το νησί μας!!! Η αγάπη και η αφοσίωση της Κατερίνας προς τα παιδιά μας είναι μοναδική. Όλοι οι μουσικοί που βρίσκονται στο πλάι της είναι εξαιρετικοί. Συγχαρητήρια Κατερίνα μου!!!!

  6. Μπράβο Κατερίνα μας συγχαρητήρια! Σε ευχαριστούμε για όσα προσφέρεις στα παιδιά μας αλλά και σε εμάς. Το Ωδείο Αρμονία ειναι ότι καλύτερο έχει το νησί μας. Σε ευχαριστούμε για την αγάπη σου και για τις δυνατότητες που μας δίνεις κάθε φορά. Είσαι μοναδική!!!

  7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΪΜΑΡΑΣ

    Αγαπάμε παραδοσιακή μουσική. Συγχαρητήρια και ολόθερμες ευχές στο νέο αυτό ξεκίνημα !!!!!

  8. Πολύ σημαντικό για τα παιδιά μας και τη μουσική εκπαίδευση του τόπου!

  9. Μεγάλο προσόν για την Κω η ίδρυση σχολής παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής!! Έλειπε και έπρεπε να καλυφθεί αυτό το ανυπολόγιστης αξίας κενό που καλύπτετε. Ποιοι θα είναι οι καθηγητές;;

  10. Μπράβο στην πρωτότυπη ιδέα!
    Προάγεται την πολιτιστική κληρονομιά.
    Καλλιεργείτε την έμπνευση στα νέα παιδιά με βάση τους παραδοσιακούς μουσικούς ήχους.
    Ότι καλύτερο για την επάξια συνέχιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς!

  11. Καλή αρχή !!!🥰 Αρμονία αγαπημένος χώρος!
    Τόσα χρόνια στην Κω είστε πάντα μπροστά με αγάπη και επαγγελματισμό.
    Η εξέλιξη του σε Ωδείο πρωτοπόρο για το νησί!
    Σας ευχαριστούμε που δίνετε τέτοιες ευκαιρίες στα παιδιά μας!

    • Χαλαροί ήταν οι δημοτικοί άρχοντες όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν έκαναν τίποτα για τον τόπο σε ότι αφορά την παραδοσιακή μουσική, τα καλά να λέγονται κι ας είναι με ιδιωτική πρωτοβουλία. Μπράβο στον κόσμο που δε διστάζει να εκφραστεί αυθόρμητα και ένθερμα.

      • Τα καλά να λέγονται, δεν ενοχλείται κανείς από τα θετικά σχόλια. Προσπαθήστε να μετατρέψετε τη ζήλια σε θαυμασμό, θα σας κάνει καλό σε προσωπικό επίπεδο.

  12. Πολύ σημαντική εξέλιξη για τον τόπο μας! Όποια προσπάθεια βάζει έστω κι ένα λιθαράκι στην εξέλιξη της πολιτιστικής μας παιδείας δίνοντας ευκαιρίες και ερεθίσματα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας είναι άξια συγχαρητηρίων! Μπράβο, Αρμονία!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ