Αναγνώστρια: Καλό είναι να φτιάχνονται οι δρόμοι, αλλά όταν γυρνάς σπίτι σου και βλέπεις γκρεμισμένη την περίφραξη της αυλής…

10
4740

Καλό είναι να φτιάχνονται οι δρόμοι, αλλά όταν γυρνάς σπίτι σου και βλέπεις γκρεμισμένη την περίφραξη της αυλής μέσα στην οποία υπάρχουν ζώα κ.τ.λ. τα οποία ψάχνεις πανικόβλητη στους δρόμους στη συνέχεια, δεν είναι και ότι καλύτερο…

Το γκρεμισμένο τοιχίο παρέμεινε έτσι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες στον παρακείμενο πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο απ όπου περνάνε πολλοί τουρίστες από τα παρακείμενα ξενοδοχεία και όχι μόνο.

Θα περίμενα περισσότερη ευσυνειδησία και υπευθυνότητα.

Ευχαριστώ πολύ.

Κάτοικος περιοχής

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποσά ζώα έχεις εκεί ;Ρώτησες πόσους ενοχλούν και δεν κοιμούνται ;Έχεις κανρι τοπογραφικό για την περίφραξη η απλά όπου σε βόλευε;Άντε με τον κάθε παρτακια.

  2. Χαχαχαχαχα ευτυχώς που γράφετε και εσείς οι νόμιμοι για τοπογραφικό! Εσύ που είσαι άνθρωπος και θεωρείσε νοήμων, ενοχλείσαι περισσότερο από τα ζώα. Τα φιλιά μου.

  3. Οι ανήθικοι μιλούν για ηθική, η παράνομοι για νόμιμα, και τα χάλια τα μαύρα που έχετε πάνω σας δεν τα βλέπετε, είστε για λύπηση.

  4. Εσύ που μιλάς για τοπογραφικά ως πολιτικός μηχανικός…..πάρε το μέτρο και ελα να δούμε ποιανού περίφραξη είναι παράνομη και ποιανού νόμιμη. Σε περιμένω,όσο και αν προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από την ανωνυμία σου σε καταλάβαμε!!! χαχαχαχαχα

  5. Επειδή ξέρω ότι δεν μπορώ να πω αυτά που θέλω από εδώ μέσα και είναι λογικό, εντός τις ημέρας θα κάνω δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό μου λογαριασμό του Facebook για το αν είναι νόμιμο το τοιχίο και όχι μόνο!!! Θα σας περιμένω με χαρά να μου απαντήσετε επώνυμα .Τα φιλιά μου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ