Μυστήριο με τις φθορές τριών οχημάτων στον παραλιακό Τιγκακίου το βράδυ της συναυλίας Δ. Σχοινά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

6
3949

3 ΑΜΑΞΙΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΦΘΟΡΕΣ
ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΤΙΓΚΑΚΙΟΥ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ 9/7

Βράδυ Σαββάτου 9ης Ιουλίου, ώρα 22:50. Πολλά οχήματα σταθμευμένα στον παραλιακό δρόμο Τιγκακίου, λόγω της δραστηριότητας στην περιοχή, αλλά και του live στο κατάστημα “Misirlu” με τον Δ. Σχοινά.
Ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, στο ύψος του προαναφερθέντος καταστήματος, ήταν και 3 οχήματα, τα οποία έπεσαν θύματα γδαρσιμάτων από άνδρα, ο οποίος – για άγνωστους λόγους – προέβη στις φθορές.
Ευτυχώς, έγινε αντιληπτός από παρέα φίλων που βρισκόταν κάτω στην παραλία, η οποία αρχικά νόμιζε – λόγω του ότι ήταν σκυμμένος – πως, θα προέβαινε σε παραβίαση των οχημάτων, αλλά τελικά, διαπίστωσε τη φθορά των 3 αυτοκινήτων.
Ο εν λόγω άνδρας τράπηκε σε φυγή, μετά τις φωνές της παρέας.
Αμέσως, εκλήθη η Αστυνομία, που έσπευσε με 2 οχήματα. Μετά την καταγραφή των ζημιών, τον αναζήτησε αλλά δεν κατέστη δυνατόν να τον βρει.
Στο σημείο βρέθηκε και η συνεργάτης της Aegeanews.gr Χαρά Χριστοφή που κατέγραψε το συμβάν.
Οι οδηγοί και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων πρόκειται να προβούν σε όλες τις ενέργειες για την αποκατάσταση των φθορών που υπέστησαν.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανένα μυστήριο!! Κάποιος βλάκας, μοναχικός με καμένα εγκεφαλικά κύτταρα που του τέλειωσε η βαζελίνη ή τον πόνεσε η παλάμη του, βγήκε να βγάλει τα απωθημένα του στα αυτοκίνητα του κόσμου!!! Μα κάλα, δεν βρέθηκε ενας να του δώσει 50€ να παει να ξεχαρμανιάσει σε κάποια ανακουφίστρια???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ