Επώνυμη καταγγελία για το Νοσοκομείο της Κω

49
34842

Η καταγγελία έχει γίνει στο νοσοκομείο μας, απλά θα θέλαμε να δημοσιευτεί να μάθει ο κόσμος με τι έχουμε να κάνουμε και να μη τα περνάμε έτσι τα γεγονότα… Σας ευχαριστούμε πολύ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο θεός να σε φυλάει να μην πέσεις στην ανάγκη να πας στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.. είναι ότι χειρότερο σε συμπεριφορές εργαζομένων ιδίως στα επείγοντα αλλά και γιατρού στην…. μπαίνεις και δεν ξέρεις πώς θα βγεις..

  2. Όλοι όσοι είχαμε την ατυχία να βρεθούμε στο νοσοκομείο έχουμε νιώσει την τραγική συμπεριφορά του προσωπικού εκεί.Υπάρχουν άνθρωποι εκεί από καθαρίστριες,νοσοκόμες,μέχρι γιατρούς που είναι τραγικοί.Σε βλέπουν ,ενώ υποφέρεις,με κυνικά που τους χάλασες το διάλημα τους.Έχει μαζέψει τι σάρα και τη μαρα ο ΣΥΡΙΖΑ εκεί.

    • ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΛΛΩΣΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ. ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

  3. Κάποιοι στο νοσοκομείο το έχουν περάσει τσιφλίκι τους. Να αλλάξετε κάποιοι εκεί μέσα νοοτροπία γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της.

  4. ΚΑΙ στην χωραμας οι αποφοιτοι των ιατρικων Σχολων ΔΕΝ ορκιζονται στον Απολλωνα ουτε στο ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ .Δινουν ΑΛΛΟ ΟΡΚΟ .Ασχετο βεβαια το κατα ποσο τηρουν ΚΑΙ αυτον.

  5. Απλά απαράδεκτο να γίνονται τέτοια πράγματα στο νοσοκομείο! Μπράβο για την καταγγελία! Κάποιος επιτέλους πρέπει να τους βάλει στην θέση τους που επειδή έχουν μια θέση νομίζουν ότι είναι δικά τους κιόλας ! Και πόσα ακόμα θα έχουν γίνει και δεν έχουμε μάθει ποτέ !!!! Ντροπή σας δώσατε και όρκο ! Ντροπή!

  6. Δυστυχώς έχουν υπάρξει πολλά όμοια περιστατικά κ τίποτα δεν γίνεται ούτε ιδρώνει το αυτί τους…μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο μισθός να μπαίνει κ από εκεί κ πέρα ποιος όρκος κ ποιος Ιπποκράτης?!!..εμάς μας ζήτησαν κ φακελάκι προκειμένου να γίνει η «δουλειά» τους κ φυσικά αρνηθηκαμε!!εκεί δουλεύει το «μέσο» αν υπάρχει εισαι τυχερός θα σου παρέχουν την περίθαλψη που πρέπει…τα ίδια Παντελή μου τα ίδια Παντελάκη χρόνια τώρα…εύχομαι να είναι περαστικά σας κ να μην συμβεί τίποτα σοβαρό…

  7. Πάντως το κακό έχει παραγίνει με την σειρά στα επείγοντα… και όχι μόνο από το προσωπικό, αλλά και από τους πολίτες που προσέρχονται και απαιτούν να εξετασθούν πριν την σειρά τους.

    • Στα επείγοντα δεν υπάρχει σειρά προτεραιοτητας γι αυτό λέγονται επείγοντα!!! Αν πας εσύ για το στομάχι πχ και έρθει απότομα ένα τροχαίο θα σε βγάλουν έξω και θα βάλουν τον άλλον που χαροπαλευει και θα περιμένεις στη βραχεία η στις καρέκλες. Οι σειρές είναι στα ραντεβού που εκεί πλέον κυλάει κομματικά ενώ ήταν σειρά μου με ραντεβού για ένα πρόβλημα μου πηγιενε ο γιατρός έξω και έφερνε αλλα άτομα και τα έβαζε μέσα και τους εξυπηρετούσε χωρίς ραντεβού απλά επηδη ήταν γνωστοί φίλοι συγγενείς ψηφοφόροι καλοί ..»οποιος καταλαβε,κατάλαβε»!!!!! Εκεί έχεις κάθε δικαίωμα να μιλας ναι. Στα εξωτερικά/επειγοντα όμως είναι ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης!!!

  8. Να απολυθούν άμεσα οι υπεύθυνοι τα ίδια κάνουν σε όλους όσους πανε εκεί μέσα στο νοσοκομείο!! Φέρονται λες και είναι σαν Ζόμπι μέσα όλοι εκεί δεν νοιώθουν δυστυχώς!!

  9. Πρέπει κάτι να γίνει επιτέλους με αυτό το νοσοκομείο,να ……. το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν το τσιγαράκι τους και να πιουν το καφεδάκι τους στο προαύλιο ……Κρίμα…

  10. Μπορώ να καταλάβω τον φόρτο εργασίας και την έννοια του επείγοντος,αλλά…εχουν αλλάξει πολλά πράγματα δεν ξέρω γτ κάποιοι έχουν επιλέξει το επάγγελμα του νοσηλευτή η του γιατρού όταν δεν έχουν ενσυναίσθηση.. μιλάμε για αναγωγες συμπεριφορές και ύφος καρδιναλίων..Ας τους βάλει και κάποιος χέρι ημαρτον δηλαδή…κάτω έχουν αλλάξει δεν ξέρω τι φταίει και που βρήκαν ορισμένα άτομα και τα έχουν φέρει..δεν είναι μόνο διάλειμμα και τσιγάρο και καφέ

  11. Δεν νοείται να γίνεται δημόσια και επώνυμα μία τέτοια καταγγελία και να μην έχει κινηθεί ήδη ο κρατικός μηχανισμός για να εξετάσει να καταγγελόμενα σε ποινικό ή πειθαρχικό επίπεδο.. Απλά τραγικό!!

  12. Πως και ανέβηκε δημόσια ή καταγγελία;;
    Ξέρετε αλλες ποοοσες έχουν γινει;
    Τις προάλλες κοριτσάκι κάτω των 15 πήγε να πεθάνει εξαιτίας λάθος διάγνωσης και δεν τα παραλέω.
    Παραλίγο να πεθάνει. Ευτυχώς το έστειλαν ροδο που και εκει ήταν χάλια η κατάσταση και μετα Αθήνα όπου και ευτυχώς παρατριχα σώθηκε. Ας σοβαρεύουν λιγο. Εχουν να κάνουν με ανθρώπινες ζωές και για τον κόσμο ευτυχώς ……δεν είναι πλέον εκει, αλλιώς θα ήταν ακόμη χειρότερα

  13. Ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος. Πάμε κατά ////λου καλά η διοικηση που βρίσκεται ?ελέγχει η πέρα βρέχει ,το μηνιατικο να πέφτει.

  14. ………. Πήρα τηλ αρχικά στα εξωτερικά να εξηγήσω τι μου συνέβαινε ήταν απόγευμα κ εκείνη την ημέρα ιδιωτικά ήταν κλειστά Κυριακή. Μου είπε ψέματα ότι υπήρχε εκείνη την ωρα…. στο νοσοκομείο και πήγα. Τι ήθελα και πήγα που να σας τα λέω τι μου έκανε , τελειωμό δε θα χει. Εύχομαι μη ξανατυχεις σε μένα και κάνεις τα ίδια γιατί και εγώ θα σου κάνω καταγγελία και όχι μόνον εσένα!!!! Και την άλλη ….που όλο κάνει τσαμπουκα και φασαρίες ….. Περιμενε λέει να πάω δίπλα στην καφετέρια να πάρω τον καφέ μου και έρχομαι να σου δώσω το ……!! ΌΧΙ να δίνεις πρώτα το ……..και μετά να περνεις τον καφέ σου και δε φτάνει αυτό πιάνεις και συζητήσεις και έρχεσαι μέρα από μισή ώρα πίσω!!!

  15. Ποιες νομίζετε ότι είστε εσείς εκεί έ;;; Να φέρεστε όμορφα, εμείς όταν ερχόμαστε εκεί έχουμε τον πόνο μας αυτό το καταλαβαίνετε η όχι;;!………που είπες ψέματα ότι είχε …… και έτρεξα και πόσα ακόμα για την αγένεια!!!!!

  16. Ειναι γεγονος πως ενας μορφωμενος(!) Ηλιθιος ειναι πιο ηλιθιος και επικινδυνος απο εναν αμορφωτο ηλιθιο.

    • Ναι ετσι εναι , ενας μορφωμένος ηλίθιος ειναι ακρως επικίνδυνος σε σχεση με ενα αμόρφωτο ηλίθιο …..

  17. Οχι μονο το metoo να σαρωνει. Πρεπει ολοι μας να εκθετουμε τα κακως κειμενα. Ντροπη στην κακιστη συμπεριφορα. Βγαλτε το ονομα στη φορα. Αυτή η σελίδα θα πάει με mail στον Υπουργό Υγείας να ξερει τι γίνεται.

  18. Καντε καταγγελιες γραπτες στον διοικητη του νοσοκομειου,μονο αυτο φοβουνται.κ παρακολουθηστε την εξελιξη των καταγγελιων για να πανε εκει που πρεπει.
    Αλλιως δεν γινεται τιποτα
    Ο Δ/της επρεπε ηδη να εχει επεμβει

  19. Αισχος…αποκαρδιωση..να επέμβει εισαγγελέας χτες..όχι σήμερα..το κακό είναι καθημερινό και παραγινε.. ντροπή..κάθε μέρα τα ίδια επεισόδια..να πάνε σπίτια τους..να το κλείσουν εφόσον το κατάντησαν ρημαδι.. θυμός.. θυμός από όλο το νησί..το νοσοκομείο το κρατούν ανοιχτό τσιφλίκι για να πέφτει το μηνιατικο .. μαύρισε η ψυχή μας τόσα χρόνια τώρα..να επέμβει εισαγγελέας.. και δεν δεν είναι ικανός να κλείσει να τελειώσει η ψυχοφθόρα αυτή κατάσταση…

  20. Πας σε νοσοκομείο της Αθήνας και σου φέρονται με ευγένεια όλοι…. ενώ εδώ οι περισσότεροι εργαζόμενοι του νοσοκομείου μας είναι αγενεστατοι!!!

  21. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ένα Νοσοκομείο το κρατούσε ο Μαβρουδης και από τότε που έφυγε δεν είναι ούτε για ασπιρίνη να πηγαίνεις

  22. Δεν θα πω μπράβο σε όλο αυτό αλλά εάν πραγματικά το ένιωθε καλά έκανε η κοπέλα και το δημοσίευσε. Πάρτε χαμπάρι ότι όλοι οι πολιτικοί μας κοροϊδεύουν και ξυπνήστε. Είναι ντροπή στο 2022 να ζούμε αυτές τις καταστάσεις

    • Να μην ξεχασετε να πατε να χειροκροτησετε οταν ερθει ο Κουλης να σαε ταξει νεο νοσοκομειο.

  23. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΑΙ..Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ

    ….ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ..ΣΤΟΥΣ ΚΩΩΟΥΣ…

  24. Πάλι θα κουκουλωθει διότι οι διοικούντες σαν πολιτικά προσωπα θέλουν εργασιακή ειρηνη με τους γιατρούς,άσε που μπορεί να παρέμβει και κανας βουλευτης για να μην γίνει κάτι.πόσες καταγγελίες και ΕΔΕ δημοσιοποιήθηκαν;

  25. Ρε τι ακουμε, για τον παλιοχαρακτηρα του καθενος φταινε παλι οι κυβερνησεις?
    ακουτε τι λετε????????????????
    ονοματα θελουμε, η επωνυμη καταγγελια να ειναι επωνυμη αλλιως δε θα αλλαξει τιποτε.
    μη φοβαστε, αυτοι πρεπει να φοβουνται που μενουν στο ατιμωρητο.
    Βγαλτε ονοματα τωρα, να ξεκινησει ΕΔΕ
    Θαρρος θελει.

  26. Παιδιά η καταγγελία-αναφορα έχει γίνει στο νοσοκομείο και έχει αριθμό πρωτοκόλλου και αφορά την βάρδια στα επείγοντα οπότε το να δημοσιοποιηθεί το όνομα δεν έχει ρόλο προς το παρόν τουλάχιστον!! Εν κατακλείδι προκύπτει από την βάρδια για τη γιατρό..έχει ξεκινήσει η διοικητική διαδικασία!! Αλλά επειδή ακούω πολλά ως προς το τι πρέπει να γίνει δεν βλέπω όλα αυτά που γράφονται να έχουν καταγγελθεί επίσημα και δημοσιοποιηθεί κάπου…μερικές περιπτώσεις μονο..Επίσης η καταγγελία είναι επωνυμωτατη!!!

  27. ΟΙ ΜΕΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ.ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΠΕ 30 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝΚΑΙ ΕΝΩ ΣΕ ΕΝΗΕΡΩΝΟΥΜ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΤΟ «ΕΠΕΙΓΟΝ» ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΔΕΨΕΙ ΕΔΨΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΕΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΩΝΕ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

  28. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΚΟΜΗΓ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΗΤΑΝ…….ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

  29. ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΠΕ ΖΗΤΟΥΣΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ; ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΚΙΣΕ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.

  30. ….που φέρεται σε ετοιμοθάνατους με πάρα πολύ άσχημο τρόπο…χωριά που δεν αναλαμβάνει να κάνει τις εισαγωγές και λέει σε καρκινοπαθείς να φέρουν τον γιατρό τους απέξω να δώσει οδηγίες για να γίνει νοσηλεία αλλιώς να σηκωθούν να φύγουν το έκανε σε καρκινοπαθη που είχε πάθει πνευμονική εμβολή και τον ανάγκασε στην ουσία να υπογράψει να φύγει γιατί ήταν Κυριακή απόγευμα…την Τετάρτη που πλέον ήταν ετοιμοθάνατος πήγε ξανά και για καλή του τύχη γλίτωσε γιατί έτυχε να πιάσει βάρδια ο παθολόγος που ήρθε να πιάσει δω δουλεια για 10 ημέρες…καμμία ώρα θα χάσουμε την υπομονή μας και θα γινει κανένα κακό…

  31. Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΝΩΗΘΕΙ ΠΩΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝΕ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ. ΕΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΧΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕ ΘΑ ΚΡΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ-ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗ. ΕΑΝ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΝΤΟΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ-ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ