Παρενέργειες εμβολίων… Η πρόσφατη περιπέτεια συμπολίτη μας (Μία από τις πολλές που αποκρύπτονται για ευνόητους λόγους…)

29
9741

29 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ασε ρε ΞΥΠΝΑ ΚΟΣΜΕ. Κοιτα την παρτυ σου και τους ανεμβολιαστους που πεθαναν.

      Οσο για τον Κο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και οποιον αλλον ειχε παρενεργειες, με την απλη λογικη σκεπτομαι οτι αν επηρεαστηκε με το εμβολιο, μπορειτε να φανταστητε τι θα παθαινε αν τον κτυπαγε απευθειας ο ιος? Επισημα το «χαστουκι» του ιου ειναι χιλιες φορες ισχυροτερο απο αυτο του εμβολιου. Αυτο ειναι που παθαινουν αυτοι που καταληγουν στις ΜΕΘ. Σημασια και μαλιστα πολυ μεγαλη ειναι που ειναι καλα. Περαστικα.

      • Άσε ρε βλάκα που θα πεις στον καθένα τι να κάνει.Υπάρχουν παρενέργειες ότι και να λες

        Προσωπικά κάνω 3.000 χιλ τρέξιμο εδώ και 30 χρόνια.Εξετάσεις,βιομετρικά,με όλους τους καιρούς και κάποια στιγμή πρίστηκε το δεξί πόδι μετά την 2η δόση,κάτι που δεν μουτ έχει συμβεί ποτέ.Ένα περίεργο τσούξιμο,ένας άγνωστος πόνος,που δεν έχει σχέση με μυικό πόνο,ούτε με θλάση,ούτε με κάκωση.Φυσικά και πρόκειται για παρενέργεια ,το είπε γιατρός,ακολούθησα αγωγή συγκεκριμένη και μειώθηκε.
        Ούτε χτύπημα είχα,ούτε τραυματισμό,δεν είμαι αντιεμβολιαστής,ίσα,ίσα,αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.
        Άντε με τον κάθε βλάκα που μπλέξαμε,αν έφευγε αδιάβαστος στον ύπνο του ο υπογράφων,τι θα έλεγες ότι γλύτωσε την πνευμονία?

      • ποιός σου τις είπε αυτές τις ..π@ριές ότι αν τον κτύπαγε απευθειας ο ιός θα είχε πρόβλημα; Η Παγώνη και ο Βασιλακόπουλος, ή μήπως η νέα «μελέτη» του Τσιόδρα; Δεν θέλετε να παραδεχτείτε μερικοί ότι πεθαίνει κόσμος από τα εμβόλια, ούτε ότι έχουν σοβαρές παρενέργειες κάποιοι. Πιστέψτε ότι θέλετε και πηγαίνετε κάθε τρείς μήνες για την δόση σας. Αφήστε και τους άλλους να έχουν την δική τους άποψη. Άντε…..καλή ανοσία. χαχαχαχα..

        • Δηλαδή εσυ είσαι πιο σπουδαγμένος από την Παγώνη και τον Βασιλακόπουλο;Τι λες ρε μεγάλε και κάθεσαι εδώ να γράφεις σχόλια;

      • Μπετόβλακα μιλάς εκ μέρους όλων όσων είχαν κάποιο περίεργο σύμπτωμα

        εντελώς ασυνήθιστο,εκφέρεις μια προσωπική άποψη σε κάτι που δεν ισχύει σε όλους..δεν έχει αξία καθώς υπάρχουν δεκάδες περιστατικά που δεν κολλάνε με το αφήγημα..δεν είναι ούτε ένα ούτε δύο… γιατί πας να βγάλεις τρελούς ακόμα και ανθρώπους που εμβολιάστηκαν..αν δεν είχαν εμβολιαστεί να πάρεις θέση,όμως παίρνεις θέση περί υπόπτων θεμάτων υγείας που αφορούν ανθρώπους υγιείς , αθλητές με ετήσιες εξετάσεις..βλάκα,ε βλάκα

  1. Φίλε περαστικά . έτσι και εγώ πέρασα άσχημα και ακόμη δεν τελείωσα τα προβλήματα. τώρα σκέπτομαι πολύ την τρίτη δόση την φοβάμαι . Θα ρωτήσω τον γιατρό και βλέπουμε . έχουμε και το πρόστιμο. έτσι κι αλλιώς στο σπίτι περνάμε τον χειμώνα.

    • Βρε παιδια ήμαρτον το cdc ειπε τριτη δοση στους ανοσοκατασταλμενους οχι σε ολους.Τα υπολοιπα ειναι ιατρική της κυβέρνησης. Ελεος μην βάζετε τον εαυτο σας σε κίνδυνο

  2. Περαστικά σας να ειναι πρωτα απο ολα.Γιατι βρε παιδιά δεν ενημερωνεστε πρωτα?Ψαξτε να μαθετε απο απο γιατρους που δεν ειναι στο σύστημα. Ολα τα mrna ειναι επικίνδυνα.Δεν ειναι σαν τα εμβόλια που γνωρίζαμε τοσα χρόνια ειναι γενετικοι τροποποιητες επεμβαίνουν στα κύτταρα μας ακομα και η fizer το παραδέχτηκε. Ακούστε τον μεγαλο επιστήμονα Bachdi τι κεει εδω και ενάμισι χρόνο. Ακούστε καθηγητές Αρβανίτης, Γακης,Σωτηριαδης,Φαρσαλινος; Κουβελας,Καρυστινος,Moντανιε νομπελιστας και αλλοι πολλοί θα γραφω μεχρι αυριο. Ψάξτε μην ακούτε τα κανάλια εχουν πάρει εκατομμύρια να σκορπουν φοβο και πανικό στο κόσμο. Νοιάζομαι για όλους σας!!! παρακαλώ να κάνετε την έρευνα σας χωρις φόβο και πανικό και καντε οτι σας φωτισει ο Θεός! !!Μην τους πιστευετε προστατεύστε τα παιδιά. !!!!!!!! Σήμερα έγινε διαδικτυακό συνέδριο με γιατρούς απο διάφορες χωρες ακουστε το .Doctors for covid -19 ethnic (αν θυμάμαι καλά ετσι λέγεται)

    • Δεν ξέρω πόσο αναπάντητα ερωτήματα πρέπει να υπάρχουν για να αρχίσει αυτός ο λαός να αμφισβητεί τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων και όχι τον συνάνθρωπο του,πόσα ψέματα πόσο εθελοτυφλεί ο μισός λαός για να μην παραδεχτεί ότι πιάστηκε κοτσος μη χάσει τη βολή του ο Έλληνας…..

  3. Βρε παιδια ήμαρτον το cdc ειπε τριτη δοση στους ανοσοκατασταλμενους οχι σε ολους.Τα υπολοιπα ειναι ιατρική της κυβέρνησης. Ελεος μην βάζετε τον εαυτο σας σε κίνδυνο

  4. Ακριβώς την ίδια περιπέτεια πέρασα κι εγώ, 4 μέρες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου, με τρομερούς πόνους στην καρδιά, δυσκολία στην αναπνοή λόγο του πόνου στο στήθος και ανεβασμένη τροπονινη στο 200!!! Ίδια ακριβώς διαδικασία,με εξετάσεις,ξανά εξετάσεις και στην τελική, κάνεις δεν μου είπε τι το προκάλεσε αν και ήξεραν πολύ καλά την αιτία!!! Το βαπτίζουν σαν άτυπο καρδιολογικο αίτιο, η μυϊκό πόνο!!!! Ναι ρε φιλαράκια αλλά από τι πείτε μας επιτέλους,που ακόμα και με συμβάντα ορατά προσπαθείτε να το κρύψετε!!!! Όχι ότι δεν το ξέρουμε αλλά φαίνεται πόσο καλά κρύβεται τις εντολές που σας έχουν δώσει να έχετε τα στόματα κλειστά! Να υποφέρει ο κόσμος και ενώ βγαίνει από το νοσοκομείο, να εξακολουθεί να κάνει εξετάσεις,τις ίδιες ακριβώς που έκανε ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο!! Ξέρετε πως θα βαπτιστεί μετά??? Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα???? Ανακοπή!!!! Ξεφτίλες!!!!!

  5. Κάντε ένα γκουγκλαρισμα,, να ενημερωθείτε.. Τι είναι αυτό.. Που μεγαλώνει κσι θα γίνει χταπόδι κσι θα σας φάει… Μεταξύ σοβαρού και αστείου…. …

    • …πως το ψεκασμα έχει επιδραση έντονα στον ελλειπή εγκέφαλό σας. Οπότε περαστικά σας, πράγμα που δεν το βλέπω.

  6. Αν φοβάστε το πρόστιμο η κάθε απειλή που σας κάνουν… Για να κάνετε κάτι ενάντια σας,, τότε μόνο οι σκλάβοι υπακουαν..
    Ρωτήστε καλύτερα την λογική σας, με όλες αυτές τις παρενέργειες των εμβολιων που βλέπετε ή ακούστε καλύτερα τους καλύτερους γιατρούς στο είδος :Ιωαννιδη, Φαίδων Βόβολη, Κουβελα, Φαρσαλινο.. Και μερικούς διεθνώς αναγνωρισμενους..) Σουγκαριτ μπακτι..ΑΝ δεν ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΊΤΕ ΔΙΌΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ.-γιστι άραγε? .ιντερνετ έχετε δόξα τω θεώ.. (ΑΚΌΜΑ …ΕΛΕΎΘΕΡΟ..!!) ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ

  7. Περαστικά σας . Κι εγώ θα φοβόμουν την τρίτη δόση σαν εσάς.
    Κατάγερος οργανισμός μπορεί τον κορονοιο να τον περνούσατε ευκολότερα.
    Ρωτήστε γιατρό οπωσδήποτε.

  8. Πριν ένα μήνα έκανα την πρώτη δόση του εμβολίου γιατί είχα νοσήσει,μετά από λίγη ώρα ένιωθα το μισό μου πρόσωπο μουδιασμενο.Ειπα μήπως ήταν ιδέα μου γιατί που να τολμήσω να πω ότι έχω τέτοια παρενέργεια.πηγα το βράδυ στο νοσοκομείο αφού το μούδιασμα ήταν πιο έντονο φυσικά και μου είπαν οτι δεν υπήρχε περίπτωση να είναι από το εμβόλιο.Αφου πέρασαν δύο μέρες πήγα στην νευρολόγο και μου είπε οτι υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.Εκανα μαγνητική που έδειχνε οτι κάτι έχει συμβεί αλλά δεν γίνεται να θεωρηθεί ύποπτο το εμβόλιο.Πειτε μου τι να κάνω που δεν μπορω ούτε να αποδείξω κάτι τέτοιο,που έχω ένα μούδιασμα που με ενοχλεί,που πρέπει να ακολουθώ αγωγή που δεν ξέρω μέχρι πότε θα κρατήσει αυτό.γιατι δεν τα λενε αυτά;

    • Ουρά έβγαλες η ακόμα;Περίμενε να βγάλεις να τσεκάρεις αν έχει καλύτερο σήμα το κινητό σου πρώτα και μετά ρωτά την κυρα Κατινα να σου πει.

    • Εγώ να δεις φίλε τι έπαθα, πριν κάνω το εμβόλιο άκουγα σκυλάδικα, Καρρά, Πάολα, κ.τ.λ. …όταν έκανα και τη δεύτερη δόση (είμαι πια πλήρως εμβολιασμένος), στο μπράτσο μου (στο οποίο έκανα το εμβόλιο) έχει βγει μία πεντάλφα!! Από εκείνη την ημέρα δεν μπορώ να κοιμηθώ, με διακατέχει ένας φόβος, πρέπει να έχει μπει μέσα μου ο Εωσφόρος και οι δικοί του Άγγελοι!! Δεν ξέρω τι να κάνω, μήπως να πάω σε κάνα παπά να με ξορκίσει; Το σπουδαιότερο είναι ότι δεν μπορώ να ακούσω τον αγαπημένο μου Καρρά πλέον, από ότι φαίνεται το εμβόλιο είναι του Σατανά και σε παρασύρει να ακούς ακραίο Metal, δηλαδή Slayer, Kreator, Venom, Sepultura κ.τ.λ.
      Βέβαια το εμβόλιο βοήθησε στο να ακούω και εγχώριες μπάντες, αλλά μη φανταστείτε για Onirama και Μέλισσες; …δυστυχώς, δεν μου το επιτρέπει ο Εωσφόρος που είναι μέσα μου, μου επιτρέπει μόνο να ακούω Septic Flesh, Rotting Christ, Nightfall, Suicidal Angels…κ.τ.λ.
      Βοήθεια, με ακούει κανείς…;!!!

  9. Δύο χαριτωμένα ποντικάκια συζητούν. Έκανες το εμβόλιο ;;ρωτάει το πρώτο .
    όχι ακόμα. γιατί το δοκιμάζουν στους ανθρώπους. Απαντάει το δεύτερο ποντίκι

  10. Ξαφνικά όλη κάνουν μαγνητική… τυχαίο; Δεν νομίζω… Ξανασκεφτείτε για τό εμβόλιο καί γιατί τό κάνετε για να διασκεδάσετε; για νά πάτε ταξίδι μπορεί νά είναι και τό τελευταίο ταξίδι…Δεν είμαι αρνητής όπως μας βάπτισαν αλλά με τό συγκεκριμένο εμβόλιο κάτι δεν πάει καλά…

  11. Γιατί κ ανώνυμε περιγελατε τα γεγονότα; Αν θέλετε το εμβόλιο να το κάνετε. μην αμφιβάλλεται όμως ότι σε μερικούς ανθρώπους δεν έχει παρενέργειες. Αυτές που βιώσαμε και μας είπαν και οι γιατροί ότι είναι μέσα στις συνηθισμένες.
    Δικαιολογημένος ο φόβος μας για τρίτη και πιο ενισχυμένη δόση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ