Βασίλης Γεωργούλης: Εκβιασμοί, διλήμματα, αποκλεισμοί και φόβος

15
1152
ΕΚΒΙΑΣΜΟΊ, ΔΙΛΉΜΜΑΤΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΦΌΒΟΣ
Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε εν όψη της λήξης της τουριστικής περιόδου μια απεγνωσμένη προσπάθεια της κυβέρνησης να αναχαιτίσει το νέο κύμα » της πανδημίας».
Τα όπλα της κυβέρνησης ο εκβιασμός των πολιτών μέσω αποκλεισμών από εργασία και χώρους πρόσβασης και ο φόβος του θανάτου από » τον ιό»
Το δίλημμα των πολιτών μεγάλο αφού έχουν να επιλέξουν από τον εμβολιασμό που κανείς επίσημα δεν έχει μια πλήρη εικόνα των συνεπειών στην υγεία του και τον αποκλεισμό του από τη δουλειά του μέσω των αναστολών και τη μη πρόσβαση σε χώρους εστίασης και εμπορίου.
Όλα αυτά συνοδεύονται από την προχειρότητα των μέτρων αφού τα ΜΜΜ είναι γεμάτα χωρίς έλεγχο, το συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών σε ελεύθερη πρόσβαση σε δημόσιους χώρους (οι ανωτέρω) και η καταπάτηση του αντιρατσιστικού νόμου που αφορά στο διαχωρισμό πολιτών και ο στιγματισμός τους σε εμβολιασμενους και μη. ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΌΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΊΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΌΣΙΟ ΧΏΡΟ. ΕΊΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΌΣ ΝΑ ΖΗΤΆΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΜΦΊΒΟΛΟ ΤΈΣΤ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΈΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΉΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ Αφού είναι αποδεδειγμένο ότι και οι δύο κολλάνε και μεταδιδουν τη νόσο. ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΌΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΙΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΎΝ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΦΆΡΜΑΚΟ ΣΤΟ ΣΏΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΌΛΟΙΠΟΥΣ. ΕΊΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΌΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΣ ΝΑ ΒΆΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΕ ΔΙΧΑΣΜΌ ΚΑΙ ΠΌΛΕΜΟ.
Κύριοι και κυρίες της κυβέρνησης η προσπάθεια σας να περάσετε τα συμφέροντα που εξυπηρετείτε είναι ΆΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΊ ΚΑΝΕΊΣ ΓΟΝΙΌΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΦΆΡΜΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΊ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΕΙ ΣΧΟΛΕΊΟ ΓΙΑΤΊ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΤΗ ΜΌΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΘΈΛΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ ΑΠΟΚΛΕΊΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ.
Ειλικρινά λυπάμαι γιατί κάποτε στήριξα αυτή την κυβέρνηση και ταχθηκα και δημόσια υπέρ σας αλλά εσείς πατήσατε κάθε ιερό και όσιο αυτού του ταλαιπωρημένου λαού στο βωμό των φαρμάκων και των εταιρειών που διακινούν τα εμβόλια και τα τεστς.
Αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν υπολογίζεται τίποτα σε βάρος των συμφερόντων σας και την καταπάτηση όλων των ατομικών ελευθεριών αυτού του λαού.
Ο εμβολιασμός είναι ατομική επιλογή και υπόθεση και όχι μέσω εκβιασμών και εκφοβισμού. Αποδείξτε την εγκυρότητα των εμβολίων και αφήστε τον κόσμο να αποφασίσει. Ο Έλληνας έχει όρια σε κάθε ζυγό και εσείς τον πιέζετε πάρα πολύ με απρόβλεπτες συνέπειες. Δώστε του αποδείξεις.
Σας ευχαριστώ Βασίλης Γεωργούλης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητηρια κυριε Γεωργουλη για το θαρρος της γνωμης σας. Λετε αληθειες που πολλοι φοβομαστε να πουμε και να γραψουμε επωνυμα…..

    • Οφείλουμε να γνωρίζουμε τι κάνει και τι έχει σπουδάσει για να μπορέσουμε και εμείς να έχουμε μια εικόνα. Επειδή αναφέρεται σε θέματα που άπτονται και στην ιατρική επιστήμη.

    • Σας ευχαριστώ κ. Δημήτρη. Είναι υποχρέωση όλων μας να κάνουμε το αυτονόητο. Να ζήσουμε ελεύθεροι στη χώρα που μας γέννησαν και προσπαθούμε να επιβιώσουμε!

    • Σας ευχαριστώ κ. Δημήτρη. Είναι υποχρέωση όλων μας να κάνουμε το αυτονόητο. Να ζήσουμε ελεύθεροι στη χώρα που μας γέννησαν και προσπαθούμε να επιβιώσουμε!

  2. Εξαιρετικά τα γράφεις, αλλά στην χώρα της παράνοιας η λογική έχει από καιρό εξοστρακιστεί...

    Σε τιμά που γράφεις επώνυμα, όμως μιας και συνέβαλες κι εσύ (όπως λες) στο να επιστρέψουν στη διακυβέρνηση αυτά τα μισάνθρωπα σκουπίδια, που εδώ και δύο χρόνια αδειάζουν τα ταμεία, γκρεμίζουν, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα στη χώρα, πρέπει να υποστείς τις συνέπειες της επιλογής σου. Εδώ τις υπομένουμε εμείς, που βιώνουμε επάλληλα πολιτισμικά σοκ, από την ώρα που αυτό το νεοχουντικό μόρφωμα, ανέλαβε τα ηνία του ψυχοπαθούς, με μνήμη χρυσόψαρου, Έθνους..

  3. Η απορια μου,είναι γιατρός ο τύπος και μιλάει για το τι θα βάλουν στο σώμα τους;Η απλά κάνει μια ξεφτυλισμενη αντιπολητευση;Σοβαρευτητε επιτέλους σκοτώνετε κόσμο λέγοντας αυτά και παρασύρεστε αθώους.

  4. «Δύο μήνες πριν σε γιορτάζαμε και έλαμπες στα γενέθλια σου… σου έλεγα να εμβολιαστείς άμεσα… ναι μωρέ θα το κάνω… αλλά άκουσα να λένε… Και άκουγες τις κουταμάρες που έλεγαν οι ηλίθιοι που σε σκότωσαν και τελικά… και φεύγοντας από την Ελλάδα σε αγκαλιάζω και σου λέω κάνε το εμβόλιο… ναι μωρέ θα το κάνω… ναι παιδί μου εντάξει….», Δεν το έκανε τελικά και την αποχαιρετήσαμε εχθές.Ηλίθια ανθρωπάκια σκοτώνετε κόσμο.

  5. Ούτε εκβιασμός…ούτε εκφοβισμός…ούτε δηληματα..ούτε αποκλεισμοί… υπάρχουν..
    Κύριε Γεωργούλη..αν είχαμε κάνει όλοι το αυτονόητο…δηλαδή τουλάχιστον εμείς των 50+ .να είχαμε εμβολιαστεί…ΤΩΡΑ..όλα θα ήταν διαφορετικά…
    Η κυβέρνηση δυστυχώς παίρνει αυτά τα μέτρα για να προφυλάξει την υγεία όλων μας…
    Λυπάμαι πολύ που επανέφερεται το θέμα αυτο …περί υποχρεωτικοτηταε κλπ…
    Πρέπει όλοι να κάνουμε αυτό που πρέπει…
    Να εμβολιαστούμε!!!!

  6. με ξεπερνάει το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μη γιατροί μη επιστήμονες μη ερευνητές αγγίζουν θέματα που δε γνωρίζουν και παίρνουν κι άλλους στο λαιμό τους. Για μένα είναι ηθικοί αυτουργοί. Μιλάνε τάχα μου με την επίφαση της ελευθερίας, την ελευθερία που θέλουμε όλοι, που οι περισσότεροι από μας το κάναμε το χρέος μας συνειδησιακά με τους όποιους φόβους, τις όποιες ανησυχίες. Ας μη χάσουμε κανέναν άλλο άνθρωπο. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

  7. Στην χώρα του Μητσοτάκη τα mrna εμβόλια γονιδιακής θεραπείας με λιπίδια εμβρυακής σειράς χωρίς να σέβονται την ορθόδοξη Θρησκείας είναι υποχρεωτικά.
    Στην χώρα του Ράμα της Αλβανίας σέβονται τους μουσουλμάνους και τα εμβόλια τους δεν είναι mrna εμβόλια
    καθώς επίσης δεν περιέχουν καθόλου λιπίδια Στην Αλβανία εμβολιάζονται με σινοφάρ

    • Μαγκιά τους. Αν προτιμάς το κινεζικό και νομίζεις ότι είναι καλύτερο ( διότι ο λόγος είναι άλλος, είναι φθηνότερο γι αυτό το παίρνουνε) τραβα μια βόλτα.

    • Η για χαζούς που δεν έχουν ιδέα τι εστί το mrna κι όμως προσπαθούμε σαν κοινωνία να τους προστατέψουμε.
      Κακώς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ