Σάλος: «Είμαι 21 χρονών, κάνω πρακτική σε νοσοκομείο & δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο»- Οι «συνέπειες» & οι ομάδες δικηγόρων

37
3243

Στα social media έχει μεταφερθεί πλέον η συζήτηση περί υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Οι στόχοι για το τείχος ανοσίας έχουν -εκ των πραγμάτων- ανατραπεί και η κυβέρνηση, αφού περάσει το «σκόπελο» των πυρκαγιών θα ξεκινήσει και πάλι τις πιέσεις προς τους ανεμβολίαστους.

Οι συζητήσεις σε ομάδες, «δίνουν και παίρνουν».

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση εργαζόμενου που κάνει την πρακτική του σε νοσοκομείο και που ο ίδιος δεν θέλει να εμβολιαστεί.

Γράφει σε ανάρτησή του, σε σχετική ομάδα:

«Είμαι 21 χρονών δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο.

Κάνω την πρακτική μου σε νοσοκομείο σαν διαιτολόγος, είμαι στους δύο μήνες και μου μένουν άλλοι τέσσερις.

Αν δεν κάνω το εμβόλιο μέχρι τέλος του μήνα δεν θα μπορώ να ολοκληρώσω την πρακτική άρα… δεν θα πάρω το πτυχίο μου,  που έχει αργήσει κιόλας ενάμιση χρόνο λόγω κόβιντ.

Σήμερα μας δώσανε εγκύκλιο δηλαδή γραπτά, ότι είμαστε υποχρεωμένοι.

Αν δεν το κάνω δεν θα πάρω πτυχίο στα δεν θα έχω να φάω σε λίγα χρόνια.

Γνωρίζετε κάτι περί αυτού; Αν θα διακόψουν την υποχρεωτικοτητα κλπ;».

Ακολούθησε «μπαράζ» απαντήσεων και συμβουλών από συμμετέχοντες στην ομάδα, με τους περισσότερους να προτείνουν δικηγόρους που μπορούν να αναλάβουν την υπόθεσή του.

Μάλιστα, υπήρξαν περιπτώσεις , όπου εμφανίστηκαν φυλλάδια από ομάδες δικηγόρων, που αναλαμβάνουν μαζικά ανάλογες υποθέσεις και τα οποία -όπως γράφουν- μοιράζονται σε τέτοιες δομές.

Να σημειωθεί, ότι η Κυβέρνηση έχει στείλει τελεσίγραφο προς το προσωπικό των δομών υγείας.

Με έγγραφο που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης τονίζει ότι από 1η Σεπτεμβρίου όσοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας παραμένουν ανεμβολίαστοι κατά του κορωνοϊού δεν θα προσφέρουν την εργασία τους και ζητεί από τις διοικήσεις των δομών υγείας να αναπληρώσουν άμεσα το προσωπικό που θα τεθεί σε αναστολή.

Στη συγκέντρωση που έγινε στη Β. Ελλάδα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, καταλόγισε προχειρότητα στην κυβέρνηση, αφού, όπως είπε, δεν έχει ακόμα εκδώσει τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, ενώ δεν έχει κάνει καμία προκήρυξη προσωπικού για να αντικαταστήσει όσους τεθούν σε αναστολή καθηκόντων. «Ακόμη δεν έχει γίνει καν η καταγραφή των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων. Εάν ο στόχος της κυβέρνησης ήταν να εκφοβίσει τους μη εμβολιασμένους, απέτυχε. Πάνω από 10.000 συνάδελφοι στα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας και το ΕΚΑΒ δεν πρόκειται να εμβολιαστούν και 300 από την πρόνοια είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της απόφασής τους. Τώρα η μπάλα είναι στην πλευρά της κυβέρνησης. Θα πρέπει να αποφασίσει αν από την 1η Σεπτεμβρίου θα έχουμε νοσοκομεία, θα έχουμε ΕΚΑΒ, θα έχουμε πρωτοβάθμια περίθαλψη», ανέφερε.

πηγή: aftodioikisi.gr

 

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απλα ειναι τραγικος ο νεαρος,αν υπαρχει και δεν ειναι απο τα fake news ,των ψεκασμνων.Αν δεν θελεις να εμβολιαστεις τι ακριβως θελεις να κανεις με τους ανθρωπους δηλαδη;Τους πελατες σου τους ρωτησες αν θελουν να ερθουν κοντα σου;Ναι σιγουρα δεν θα βρεις δουλεια,σε μια κοινονια που δεν σεβεσαι και δεν εισαι μελος της.

    • Χωρις δίπλωμα οδήγησης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να οδηγής. Είναι ΝΟΜΟΣ. Να μην παραθέσω χιλιάδες άλλες περιπτώσεις. Έτσι είναι ΝΟΜΟΣ ότι ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ αν δεν εμβολιαστής. Έτσι είναι ο ΝΟΜΟΣ. Αν έχεις αντιρρήσεις το πας δικαστικώς. Και επειδή πρόκειται για ΠΑΝΔΗΜΙΑ και χώρος ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, Ε πρέπει να είναι πολυ βλάκας να αντιδρά. Εξ άλλου αν δεν ήταν βλάκας, θα είχε εμβολιαστή. Ετσι ο καθείς είναι υπεύθυνος των πράξεών του και των συνεπειών αυτών. Και ότι προκύψει.

    • Αγαπητέ κε, οι μη εμβολιασμένοι δεν μεταδίδουν τον ιό αν δεν νοσουν…. Οι εμβολιασμένοι όμως, φέρουν και μεταδίδουν τον ιό…. Διαβάστε κανα βιβλίο και ενημερωθείτε επιτέλους… Μόνο τους παπαγαλους ακουτε στα κανάλια; τόσοι γιατροί αρνούνται τον εμβολιασμό, αναρωτηθηκατε ποτε γιατί ή και αυτοί ψεκασμενοι και ανεύθυνοι είναι; Βρήκατε μια λέξη ψεκασμενοι και το κάνατε καραμέλα!!! Έλεος πια!!!

      • Πόσοι γιατροί αρνούνται τον εμβολιασμό?>Εσεις ξέρετε? Έχετε στοιχεία η απλά το λέτε? Οι όλοι άλλοι που το συστήνουν γιατί δεν τους ακούτε? Στο πηγάδι κατουρήσαν? Επίσης fake Kara fake news αυτό με τους εμβολιασμένους. Ρώτησε και κανένα γιατρό να σου εξηγήσει. Μη μπερδεύεσαι. Κρίμα είναι.

      • Αγαπητέ ανωνυμε. Και διαβάζω και γνωρίζω αρκετά λογω… άστο καλυτερα. Τι να πούμε τώρα? Οι ΜΗ εμβολιασμενοι αν τον τσιμπισουν, έγιναν ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΕΣ του και εν δυνάμει θυματά του. Οι εμβολιασμενοι και να τον τσιμπισουν έχουν μια βάση αμύνης. Και βέβαια τον διασκορπιζουν και αυτοί αν και εφόσον τον τσιμπισουν από ΔΙΑΣΠΟΡΑ. Τώρα, αν έχουν μόνο τον ιό του εμβολίου ΔΕΝ γίνονται ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΕΣ διότι έχουν τον ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟ ΙΟ που δεν έχει το τρόπο να κάνης ζημιά. Αυτά εν ολίγοις. Όσο αφορά κάτι ελάχιστους ιατρούς αρνητες θα σας πω κατι. Πόσοι απο αυτούς καπνίζουν, παρότι γνωρίζουν τα αποτελέσματα του καπνισματος? Κάτι άλλο? Καλημέρα χρόνια πολλά και Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

  2. Τι καθεστε και σκευτεστε και μιλατε για καταπιεση ποιοι; Οι οπαδοι της ΧΑ ,του Βελοπουλου ,του Τραγκα και του Σωρρος.Απλα να μιλατε εσεις για δημοκρατια θα ηταν για γελεια αν δεν ηταν τοσο τραγικο.Οσο για το νεαρο ναι οι εμβολιασμενοι εχουν σιγουρα δουλεια;Ανεργοι θα ειναι και αυτοι ….απλα σεβοντε κατι που δεν εμαθες οποτε πρεπει να γυρισεις στα θρανια ,την ΚΟΙΝΟΝΙΑ.Τον ΣΕΒΑΣΜΟ στο διπλα και το κοινο καλο.Οι παρτακιδες δεν εχουν κλαμια θεση αναμεσα μας.

    • Καντε μια χάρη στον εαυτό σας… Καντε ευθανασία… Σέβομαι τον εαυτό μου και τους γυρω μου, ουτε χρυσαυγίτης, ουτε Σώρρας ουτε αηδίες των καναλιών… Διαβάστε κανα βιβλίο, ακουστε επιστήμονες που μιλουν, εκτός από τους καραγκιόζηδες των καναλιών… Εσείς μεταδίδεται τον ιό, τον έχετε ήδη μέσα σας… Οι ανεμβολιαστοι ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ από σας…. Ξυπνήστε επιτέλους!!

      • Ναι τα δικά σου βιβλία είναι τα Καλα επιστήμονα μου.Βρε τι κανω τώρα; Μιλάω με ψεκασμένο.Καλα δεν φοβάσαι μην σε κωλησω;

  3. Απορω με τον σαλο.Τι στεναχωριεται ο νεαρος;Σε λιγα χρονια που θα εχουμε πεθανοι εμεις οι εμβολιασμενοι θα βρει ανετα δουλεια.Υπομονη και το μελλον ειναι λαμπρο μπροστα του.

    • Σε λυπάμαι για τις απόψεις σου…. Ευχομαι όταν λάμψει η αλήθεια των εμβολίων , να έχεις, ακόμα όλους τους ανθρώπους σου κοντά…

      • Κι εμείς λυπόμαστε. Πολύ. Διότι με κάτι τέτοια μυαλά δε θα ελευθερωθούμε ποτε από τον ιό.

  4. Σε λίγο δεν θα χρειαζόμαστε διαιτολόγο. Με την μαύρη πείνα που θα πέσει θα αδυνατισουμε μοναχοί μας.

  5. Εσύ ο ψεκασμενος εμβολιασμένος που γράφει 500 σχόλια καθημερινά

    (πληρώνει καλα ή ΝΔ;, αν είναι να συμμετέχω κι εγώ στην..μάσα), μην αναφέρεσαι σε ανεμβολιαστους σαν να είναι λεπροί, ψεκασμενοι, Εβραίοι επι Χίτλερ. Γιατί πραγματικά και εσύ και ο αρχιφασίστας Δικτατορας Μητσοτάκης, που εσύ ανέβασες στην εξουσία, μας έχετε κάνει τα νεύρα καουτσούκ . Κόψε το μπουλινγκ, τον εκφοβισμό, γιατί θα σου ευχόμαστε πια σε κάθε σχόλιο να ……….Ένας φασίστας λιγότερος ανάμεσα μας, σημαίνει ένας καλύτερος κόσμος..

  6. Ανεπίτρεπτο!!!! Το τραγικό είναι ότι το δημοσιοποιεί κιόλας..
    Έπρεπε χθες να κάνει το εμβόλιο!!!!! Άντε πια!!!!
    Αν είχαμε πετύχει το 70 η 80 τοις εκατό..δεν θα είχαμε τέτοια κατάσταση τώρα…
    Έλεος πια!!!!

    • Προς "απλή αναγνώστρια" της γνωστής οικογένειας Φασιστόπουλου.

      Με τέτοιους διεφθαρμένους Κυβερνώντες και κομματικούς μιζαδορους γιατρούς (σταρ των Μπλε Καναλιών),μη περιμένεις ο κόσμος να πιστέψει το αφήγημα αυτό.Αφού το ξέρετε το κόλπο: αφήνουμε να πεθάνουν αρκετοί (ή «μαγειρεύουμε» και τα νούμερα),να αυξηθούν οι διασωληνωσεις κλπ. ,και ακολουθεί τρομοκράτηση με κάθε τρόπο…μέχρι να αυξηθούν πάλι οι πωλήσεις των σκευασμάτων.
      Με τόσους που νοσούν καθημερινά και πολλαπλάσιους ασυμπτωματικους,αυτό το 80% δεν το φτάσαμε ηδη;;; Και αφού εσείς οι εμβολιασμένοι (κάποιοι φανατικοί δηλαδή ,έχω πολλούς φιλους εμβολιασμένους γύρω μου που δεν βγάζουν φασισμό απέναντι μου, αντίθετα!) φοβάστε τους…ανεμβολιαστους,γιατί αφήσατε τον ηγέτη σας Δικτατορα Μητσοτάκη να ανοίξει τα σύνορα και σε όσους έκαναν μόνον PCR ή Rapid Test;; Κι αν το 75% του πλανήτη είναι ανεμβολιαστο,γιατί δεν κλείνουν εντελώς τα σύνορα,να ζήσουμε στην Ελλάδα σε μια γυάλα;; Ποσα ακομα τρυπηματα θα κάνετε για να σώσετε το τομάρι σας;;; Δεν το καταλάβατε,πως αν η πανδημία δεν «σβήσει» ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ από μόνη της κινδυνεύουμε ΟΛΟΙ; Θα κηρυξετε τον Πόλεμο σε όλα τα Έθνη;;

    • Λυπάμαι πολύ για τα μυαλά σας .Η κατάσταση είναι έτσι γιατί έχετε εσείς αυτά τα μυαλά.Θα μας πεις και τι να δημοσιοποιεί ο κάθε άνθρωπος;Δημοκρατία έχουμε.Άντε από δω.Μην βγαίνετε έξω οι εμβολιασμένοι .Να μην υποκύψει κανένας στους εμβολιασμούς!

    • Και γιατί κυρία μου στο Ισραήλ που εμβολιάστηκε το 83% υπάρχει έξαρση και οι μισοί ειναι εμβολιασμένοι; Άντε πιά !!! Έλεος πιά !!! (Που λες εσύ 😁)

  7. Αυτή η καραμελίτσα ότι κάποιοι εμβολιαστήκατε για το κοινό καλό και όχι για τον εαυτούλη σας……
    Καλά κάνατε αν αυτό θεωρείτε σωστό, αφήστε και τους άλλους όμως να έχουν την δική τους άποψη. Και πού είστε…. όταν βγαίνετε έξω να φοράτε μάσκα για να μην κολλήσετε τους συμπολίτες σας. ΚΝ95 είναι η μόνη που προστατεύει από τον Covid 19 και την μετάλλαξη Δέλτα και Ε,Ζ,Η,Θ,Ι,Κ,Λ,Μ,Ν,Ξ, κλπ

  8. Αλήθεια εδώ και πολύ καιρό δεν αναφέρεται κάποιος με παρενέργειες από το εμβόλιο.Πιάσατε τις επιστολές τώρα;

  9. Τελικά δεν φοβάστε τις παρενέργειες;Βλέπω το έχετε γυρίσει στη…. Δημοκρατία , ορφανά της Χ.Α.Ελεος

  10. Παιδιά φτιαχτέ μια γραμμή επιτέλους.Δεν κάνετε το εμβόλιο επειδή φοβάστε τις παρενέργειες,επειδή δεν προστατεύει 100% η γιατί σας στερούν την ελευθερία σας;Αποφασίστε

    • Ακριβώς αυτά τα τρία που αναφέρεσαι. Δεν υπάρχει διαζευτικο «ή».. Είναι ακριβώς αυτά τα τρία. Τώρα, ο ψεκασμενος με Pfizer (η ψεκασμενη μαντάμ δηλαδή), προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ( γιατί τους άλλους ΔΕΝ τους πειθει), πως οι ανεμβολίαστοι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, του Βελόπουλου κι αλλά παρανοϊκά.
      Το μόνο που όλοι έχουν καταλάβει καθαρά, ειναι πως η συγκεκριμένη σχολιαστρια, είναι μολυσμένη απο την μετάλλαξη ΝΔ-19, δεν υπάρχει ούτε εμβόλιο, ούτε φάρμακο να την σώσει.. Με την γαλάζια πανούκλα να εχει καταστρέψει όλα της τα κύτταρα, απλά θα ζει για πάντα σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μια ανύπαρκτη πραγματικότητα. Εκεί όπου, άλλωστε , ζει ο νεοΔικτάτορας Μητσοτάκης..

      • Μάλλον ζεις στον κόσμο σου.Αλήθεια ο Τσιπρας τι υποστηρίζει;Το ΚΙΝΑΛ;Δεν είσαι Βερόπουλος αλλά ορφανό της ΧΑ.Τα έχεις μα τη ΝΔ επειδή έκανε το σωστό
        και έβαλε φυλακή τους εγκληματίες.Τόσο απλά.Όσο για τους λόγους δεν είναι και οι τρεις μαζί ποτέ.Ξεκινήσατε με τις παρενέργειες.Πεσμου το τελευταίο περιστατικό;Μην ξεχνάς έχουμε 5,5 εκατομυρια εμβολιασμούς.Είναι το ποσοστό μεγαλύτερο από ότι έδιναν οι οδικοί;Αμφιβάλεις ουι ακόμα και η ιλαρά θα υπήρχε αν δεν είχαν εμβολιαστεί πάνω από 90 % ;Άρα θα υπάρχουν κρούσματα και μεταλλάξεις.Όσο για την ανοσία ποτέ κανείς δεν είπε 100%.Άσε τους φανατισμούς και τα πολιτικά και άντε εμβολιασου να ξεμπερδεύουμε με την πανούκλα της εποχής μας.Να σε ενημερώσω δε ότι ποτέ κανένα άλλο εμβόλιο δεν είχε δοκιμαστεί σε τόσους πολλούς ανθρώπους πρην κυκλοφορήσει.Μην σε μπερδεύει το ότι έγινε γρήγορα στην εποχή
        μας.Το2021 φυσικό είναι να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία και πιο γρήγορες μεταφορές.

        • Ανώνυμε πρόσεξες τι γράφεις; Εσυ είσαι αυτός που πρέπει να αφήσεις τα πολιτικά και τους φανατισμούς. Επίσης λες: Να σε ενημερώσω δε ότι ποτέ κανένα άλλο εμβόλιο δεν είχε δοκιμαστεί σε τόσους πολλούς ανθρώπους πριν κυκλοφορήσει. ΑΚΡΙΒΩΣ !!!! ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΣΜΟ (εσάς) ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ !!!

    • Γιατί έτσι γουστάρουμε.Θελουμε εμείς να αποφασίζουμε τι θα μπαίνει στο σώμα μας.Αλλά με τα μυαλά τα δικά σας που να το σκεφτείτε αυτό.

  11. Καλα οι ψεκασμένοι,με αυτά ζουν.Οι υπόλοιποι τι κάνετε σχόλια για ένα ανύπαρκτο γεγονός;Μια ανώνυμη επιστολή κάποιου;Ένα ακόμα fake news για κωλημενους;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ