Αναγνώστης και επαγγελματίας στη Ζιά: Ή όλοι ή κανένας

15
3743

Το μεγάλο πρόβλημα της Ζιάς με τα πράγματα στο δρόμο, πεζοδρόμια και πεζόδρομους δεν έλαβε τέλος.. Ενώ μα έδωσαν πρόστιμα το αποτέλεσμα ήταν να τα βάλουμε εμείς μέσα και οι υπολοιποι στην πλατεία να μην τα βάλουν και τελικά αντί για καλύτερα τα έκανε χειρότερα ο κύριος δήμαρχος.. Τελικά πρέπει εμείς να βγάζουμε το φίδι από την τρύπα.. Εμείς να τσακωνομαστε μεταξύ μας.. Άλλοι να δουλεύουν και άλλοι να κοιτούν… Εν τω μεταξύ κανένας τους δεν έχει άδεια και όμως δεν σας φοβούνται κύριε πρόεδρε και δημαρχε.
Οι μέρες περάσανε πάλι χωρίς να κάνετε τίποτα.. Αυτοι το παίζουν τρελιτσα και γίνεται η δουλειά τους.. Εμείς όμως?
Περιμενετε πάντα από μας να κάνουμε κίνηση… Στην τελική καλύτερα να τα αφήνατε όπως ήταν πριν.. Ή όλοι ή κανένας

Αναγνώστης και επαγγελματίας στη Ζιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απών ο δήμος από ολα τα χωριά αυτο φενετε όπου και να πας βρομιά χαλια τα πεζοδρόμια και σκουπίδια παντού!! Όλα στον αυτόματο πιλότο ας μην πουνε και για αγροτικούς δρόμους, μαύρα χάλια!!!! Στην ουσία ένα μηδέν!!!!!

  2. Βρε Γιάννη, εβαλες φωτογραφία απο drone. Δεν έπερνες τηλεφωνο να σου στείλουμε φωτογραφίες live? Για να μαζευτεί σκουπιδι εδώ, πρέπει να γιορτάζει μοναστήρι την επομενη βδομάδα και βλέπεις είναι ντροπή να ρθει ο κοσμος να δει σκουπιδια. Μετά του χρόνου πάλι. Οσο για τα τσαντηρια και τα πραγματα στο δρομο, οι περισσοτεροι ειναι ενταξει και τυπικοι απλά τρεις τεσσερεις χλιμιντζουρες χαλανε την εικονα. Αυτα.

  3. ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ!ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥΣ,Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ .. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!

  4. Βρε τι μου θυμισατε … τη χαμενη πενταετια!!! Καμενες ολες οι λαμπες, λακουβες παντου, και τωρα που μπηκε μια ταξη, φωναζουν καποιοι γιατι στο αχουρι που δημιουργουν στη ζια δεν καταλαβαινουν. Ε οταν κλεισουν και χασουν τις αδειες θα καταλαβουν… με σας θα ασχολειται ολο το σωμα της αστυνομιας?

  5. βρε ζωα διανοι κλεισιμο θελετε ολοι αλλα βεβαια,βρηκατε καλο δημαρχο κ το παιζετε ολοι μαγκες,ο αλλος σας αξιζε αλλα δυστυχως η δημαρχια του μας αφησε μερες!!!

  6. Εσείς εκεί πάνω έχετε εγκεφαλικά προβλήματα, επί κυριτση σας έφταιγαν τώρα σας φταίνε,βάλτε υποψηφιότητα βρε να βγεί κάποιος από ζια, κάντε και υποκατάστημα δημοτικής αστυνομίας να τα έχετε όλα υπό έλεγχο…. είστε οι πιο κερδισμένοι κάθε χρόνο, τώρα αν εσείς πετάτε τις κούτες από τα εμπορεύματα σας στα καλαθακια και βαριέστε να πάτε 2 μέτρα στον κάδο δεν είναι βρωμιά.

  7. Ανομία, αναξιοκρατία, ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ . Πολιτικάντες και κομματόσκυλα μας καταστρέφετε. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο τόπος βρωμάει μέσα στο σκουπίδι. Οι τουρίστες δεν ξέρουν τι κ που να φωτογραφηθούν. Υποβαθμίζεται η περιοχή τοιουτοτρόπως και κατά τ’άλλα όταν θα έρθει η ώρα θα ζητάτε παλι ψηφαλακια! Ντροπή σας .

  8. Το παιχνίδι Κλέφτες και αστυνόμους παίζουν ο πρόεδρος κ 2-3 τουριστικά μαγαζάκια ,,, από την μια τους δίνει προθεσμία 7 ημερών ώστε να τα μαζέψουν οι ίδιοι ή ο Δήμος κ μετά κάνει τα στραβά μάτια κ τα αναιρεί όλα .. Θα πρέπει να ελέγξει κ τις άδειες τους ώστε να μην πουλάει ο καθένας ότι να είναι κ όπου να είναι ,,, το ίδιο πρέπει να κάνουν κ στα υπόλοιπα μαγαζιά ταβέρνες ή καφετέριες ότι να είναι κάνουν ,,ευχαριστώ .

  9. Έχετε καταντήσει για γέλια. Σταματήστε και κάντε καμία δουλειά γιατί τρέχουν τα ενοίκια. Έχετε γελοιοποιηση την ζια με την βλακεια σας. Κάντε ένα τσατ στο fb να τα πείτε από εκεί. Το πραγματικό πρόβλημα στην ζια είστε εσείς. Ο φθόνος και η ζιλια ξεχύνονται από από παντού. Ούτε όλοι ούτε κανείς ούτε εσύ ούτε εγω. Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ