Αναγνώστρια: Είμαι αυτή τη στιγμή έξω φρενών… Στείρωσαν τη γάτα μου με το «έτσι θέλω!!!»

55
6394

Κύριε Κιάρη,
Είμαι αυτή τη στιγμή έξω φρενών με την αλλοδαπή δήθεν «φιλοζωική» που δρά στην Κω. Εχω μια θηλυκή γατούλα που φροντίσω στην αυλή μου στη Λάμπη.
Η γάτα αυτή πριν λίγο καιρό γέννησε. Στην αρχή πάντα κρύβει τα μωρά κάπου κοντά και μου τα φέρει αργότερα στο σπίτι.
Πρόσφατα την έχασα για μερικές μέρες , αλλά επειδή το έχει ξανακάνει δεν ανησύχησα. Χθες επίστρεψε προφανές αδυνατισμένη, ταλαιπωρημένη και με δυσκολία να περπατάει. Την έπιασα, και τι να δω ???!!!! Τσιρότο στην κοιλιά … και κατάλαβα τι είχε συμβεί. Την έπιασαν αυτοί οι ΑΚΕΦΑΛΟΙ και την στείρωσαν!!! Με το έτσι θέλω!!!…Η γατα είχε μωρά και τα θήλασε ακόμα ..και δεν μπόρεσα να τα βρω. ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΣΑΝ;;;;;;Το συνηθίσουν άλλωστε..
Την στείρωσαν και μετά την πέταξαν ξανά στο δρόμο και αν θα ζήσει έζησε…Ευτυχώς κατάφερε και ήρθε σπίτι.
Αν έχουν λίγη τσίπα ας απαντήσουν, γιατί το έκαναν. Ποιος τους έχει δώσει το δικαίωμα να σακατέψουν τα κατοικίδια του κόσμου;;;;;;;;
Το πράγμα δε θα μείνει εδώ… που θα πάει…ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ!!!
Το έχουν παρακάνει! Μ.Π.

55 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σκιστους. Η φιλοζωϊα τους σταματαει στα ορια της βλακειας που τους δερνει. Αλλωστε στις χωρες τους, μηδενικη αξια δινουν στη ζωη των κατοικιδιων. Χτυπησε ποδαρακι; Κοψει ποδαρακι. Ελεος πια.

    • Τα κατοικιδια ζωα ειναι μεγαλη ευθυνη. Αν καταλαβαινες τι γραφεις δεν θα τα εγραφες. Αλλο αν ειναι ελευθερα στην εξοχη και αλλο εντος αστικης ζωνης. Γεννανε και καθως πλυθαινουν βλεπουμε συνεχεια -ΕΝΤΟς ΠΟΛΕΩς- πατημενα γατια και σκυλια στους δρομους. Αν σου αρεσει αυτο ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Οι φιλοζωικες ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποιο ειναι το σωστο και τι πρεπει να κανουν. Σε αντιθεση με σενα που δημιουργεις το προβλημα. Δεν αρκει μονο η ΑΓΑΠΗ, χρειαζεται και η ΕΥΘΥΝΗ που μαλλον δεν την αντιλαμβανεσαι.

    • Έχεις και το θρασος να διαμαρτυρεσε? Εσύ που συντελείς στην διαιώνιση της ταλαιπωρίας των αδέσποτων επειδή δεν πάει το μυαλό σου λίγο παρά πέρα.

  2. Αν όπως λες τα μωρά σου τα φέρνει τότε γιατί έχεις 1 γάτα και όχι 5? Που πήγαν όλα τα μωρά που σου έφερε τις υπόλοιπες φορές?

    • Δεν έχω μόνο μία γάτα. Φροντίζω περίπου δέκα. Σχεδόν ολά μαζεμένα από δρόμους. Τα γατάκια είναι μία χαρά. Μερικά βρήκαν άλλο σπίτι και τα υπόλοιπα τα φροντίζω εγώ. Δυστυχώς ή οικονομική μου κατάσταση δεν επιτρέπει να πληρώσω και στειρώσεις για όλα τα ζώα που φροντίζω. Ναι, μερικά είναι στειρωμένα. Εσύ; Τι εχεις κάνει για τα αδέσποτα; …Μ.Π.

      • Ε τοτε μην γκρινιάζεις που την στειρωσε, αφου δν έχεις λεφτά να το κάνεις εσυ. Ειναι στους δρόμους χωρίς τσιπ, τοτε δεν είναι δικιά σου. Τα ζώα δν θέλουν μόνο φαΐ. Καλα κάναν, αρκετά με τα ζώα στους δρόμους!

      • Γιατί δεν στειρώθηκαν οι μανουλες τους και τώρα αυτά γυρίζουν πεινασμένα από εδώ και από εκεί. Αν δεν μπορείς οικονομικά , φωνάζεις την φιλοζωική και τα στειρώνουν πριν η εικόνα γίνει θλιβερη στους δρομους. Και αν μερικοί τις βρίζουν τις φιλοζωικές είναι γιατί είναι ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ.

  3. Καταγγέλλω ότι έκαναν το ίδιο σε μικρά θηλυκά τεσσάρων μηνών στο Οινοποιείο

    Χάνονται γάτες, χάνονται τα μικρά τους, ενώ έχω ακούσει πως φέρονται σε γατιά που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. ‘Έχουν πάρει τα μικρά από πολλές μάνες.Η αστυνομία, ο Δήμος είναι ενημερωμένοι?

  4. «Εχω μια θηλυκή γατούλα που φροντίσω στην αυλή μου» Όχι δεν έχεις τίποτα δεν σου ανήκει απλά ταΐζεις ένα αδέσποτο το οποίο γεννάει περισσότερα αδέσποτα. Αν «ειχες» μια γατούλα και ήσουν υπεύθυνη θα είχες φροντίσει να έχει βάλει μικροτσίπ μεταξύ 2ου και 3ου εμβολίου όπως ορίζει άλλωστε και ο νόμος και είναι υποχρεωτικό για όλα τα κατοικίδια. Φρόντισε να τους βρεις αργά και όχι γρήγορα γιατί το πιο πιθανό είναι να βρεις και το μπελα σου.

    • Όχι παρέα,φροντίζω σημαίνει πολλά περισσότερα απ αυτό που λες.

      Δεν είναι μόνο η παροχή τροφής, αλλά το νερό ,η επίσκεψη σε κτηνίατρο, τα εμβόλια, οι αμπούλες για παράσιτα, το καθάρισμα του τριχώματος, ο συχνός έλεγχος του στόματος για σαπισμένα ούλα (που δεν κοιτάει κανένας γιατρός στην Κω),οι εξετάσεις που υποβάλλεται, η εξέταση για πληγές από άλλα αδέσποτα,η παρακολούθηση για ασθένειες ,η φροντίδα εμπεριέχει πολύ παραπάνω από πέταμα λίγης ξηρής τροφής που υπονοείς και σε πληροφορώ ότι ελάχιστοι βάζουν νερό στα αδέσποτα σε τέτοιες θερμοκρασίες.
      Κανένα μπελά δεν θα βρει ,κάποιοι πουλάνε μικρά, κάνουν εμπόριο δηλαδή.

      • …που ΔΕΝ τα στειρωνεις. Από κει και πέρα να μην το συζητάμε. Αυτά ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ από την στιγμή που είναι σε αστικο περιβαλον και δεν βρίσκονται στην ελεύθερη φύση να κυνηγούν την τροφή τους. Λιγο μυαλό δεν βλάπτει.

        • Που να βρουν την τροφή τους δηλαδή? Ποιος τα μαθαίνει να γίνουν κυνηγοί ,αφού νοιώθουν κυνηγημένα ,άρρωστα απ τα αρθριτικά με τις υγρασίες ,τα πιο πολλά αδύναμα ,καταβεβλημένα από αρρώστιες, διψασμένα χωρίς νερό, κρυμμένα να ξεφύγουν από τροχούς και σκύλους ,άιντε βλάκα που θα μας πεις και για μυαλό βλάκα!!!!
          Μέχρι και υπνωτικά έριχναν σε δολώματα βλάκα κάποιες έξυπνες για να πιάσουν με κλουβιά τα θηλυκά, ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ,ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
          Έβαζαν 8-10 κλουβιά και έμπαιναν μέσα μόνο θηλυκά, άιντε με τους βλάκες που μπλέξαμε.Καλοκαίρι δεν σηκώνουν ένα τηλέφωνο,παρά μόνο αν δούνε ξένο κινητό.Μπλέξαμε με τους ηλίθιους.

      • Είσαι πολύ σωστός/στη εδώ αλλα κοίτα που κολλάω εγώ να έρθουν να μαζέψουν γάτες για στείρωση και πολύ καλά κάνουν γιατί έχει πραγματικά ξεφύγει η κατάσταση με τα ζωάκια αδικοχαμένα στην άσφαλτο λόγο ορμονών, αλλα να έρθουν να πάρουν ενα ζώο το οποίο γνωρίζουν πως είναι είδη άρρωστο να το περνάνε απο στείρωση και τώρα που το ζώο δεν είναι καλα όπως τα υπόλοιπα που επιστράφηκαν στον ίδιο χώρο αλλα να μην βρίσκουν τον παραμικρό χρόνο να το ξανά πάρουν για την φροντίδα του το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο να πεθάνει. Και σε ποιον πετάνε την ευθύνη? Σε κάποιον που το βλέπει αλλα αδυναμη να το φροντίσει. Είναι απαράδεκτο αφού ξέρεις ότι είναι άρρωστο ΓΙΑΤΊ να το στειρωσεις και να μην ξεκινήσει πρώτα την αντιβίωση. Έλεος.

    • Συμφωνω. Καλο θα ηταν να κατεβει το ποστ γιατι απο αυτα που λες ηδη φαινεται πως δεν ειναι καθαρα κατοικιδιο σου διοτι ηδη γεννησε και δεν εχεις στειρωσει καν τα μικρα που ηδη ειχε γεννησει. Θα βρεις μπελα γιατι εσυ φταις που απλα ταιζες το ζωο και δεν το στειρωσες εξ αρχης. Η στειρωση σωζει και τις γατες απο ασθενειες.

    • Όταν πρέπει να ζεις με 300 € τον μήνα δεν έχεις πολλές επιλογές. Φροντίσα να έχουν τουλάχιστον να φάνε. Και δεν φροντίζω μόνο μία γάτα αλλά περίπου δέκα. Όλα μαζεμένα από δρόμους. Τωρα, αν αυτό είναι κακό κατά την γνώμη σας, τι να πω…Μ.Π.

      • Κοπελα μου θα βρεις το μπελα σου εδω…Και εγω ταιζω 20 αδεσποτες γατες και μπραβο μας!Αν μας περισσευαν τα χρηματα θα καναμε και τα υπολοιπα για τα οποια κοπτεστε οι ‘φιλοζωοι’ εδω μεσα.
        Εχουν μια μανια σχεδον να στειρωσουν ολα τα ζωντανα.Αμφιβαλλω πολυ αν το κινητρο τους ειναι η αγαπη προς αυτα .Εχω δει γατες να σακατευονται κυριολεκτικα μετα τη στειρωση τους.
        Και να σας πω και κατι;
        Δεν χρειαζεται στειρωση .Παντα θα υπαρχουν «ανθρωποι» που τις σημαδευουν στο δρομο ή τις δηλητηριαζουν.Αφηστε μας λοιπον εμας να τις ταιζουμε και συνεχιστε εσεις να πιστευετε πως μονο το ειδος σας ειναι αξιο να αναπαραχθει.

        • ΕΣΕΙς ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙς ΓΑΤΕς, ΕΣΕΙς ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

  5. Συμφωνώ με τον κ «ΓΧ».. Σαν φιλόζωη θα ξέρετε ότι η στείρωση είναι σημαντική… Χιλιάδες τα Αδέσποτα… Η στείρωση επιβάλλεται…

  6. Η στείρωση επιβάλλεται!!!παρέμβαση στη φύση!!!με την δειθεν αγάπη των φιλοζωων(που μισούν τον άνθρωπο ομως)και μετά τσιπάκια…ή αρχή απ τα ζώα η συνεχεια στον άνθρωπο!!! Ανατρηχιαστικο Τρομακτικό!!!

  7. Δεν την στηρωσαν.. Απλά Της έκαναν το εμβόλιο για τον covid για τα ζώα όπως εξαλου και στους ανθρώπους.. Σαν πειραματόζωα που είμαστε

    Έχει τις ίδιες παρενέργειες με τον άνθρωπο.. . (για γάτες χρησιμοποιούν πρώτη δόση το άστραζε και δεύτερη το φλάισερ….

  8. Επιτέλους.Έχουμε γεμίσει με αρρώστους μισάνθρωπους που ισχυρίζονται ότι είναι φιλόζωοι.Μεζευουν αδέσποτα απλά τους πετάνε ένα φαγητό (πάντα δίπλα όχι στο σπίτι τους μην κερώνουν)αδιαφορώντας για τις συνθήκες ζωής τους,πολλαπλασιαζοντε απλά μέχρι να Ρα πατήσει κάποιο αυτοκίνητο.Άλλοι έχουν δεμένο ένα σκύλο στο χωράφι ,αιχμάλωτο κανονικό,απλα το ταΐζουν και το σκυλί κλαίει όλη μέρα δεμένο μέχρι να περάσουν τα χρόνια να πεθάνει.Τελις έχουμε και τους απίθανους που μαζεύουν κάτι θηρία στη αυλή τους που δεν μπορεί να περάσει άνθρωπος απέξω .Έχουμε και τους γαμπρούς και νύφες που πάνε βόλτες και μπάνιο με κάτι σκύλους που είναι κατασκεύασμα του ανθρώπου και όχι της φύσης ,να το παίξουν όμορφη και φιλόζωη.Αν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι πρέπει να τους άπονων όσους όλους αυτούς.Στηρωση υποχρεωτικά και λίστα όλων όσων έχουν κατοικίδιο με έλεγχο για την συμπεριφορά τους σε αυτά.

  9. Τσιπάκι είχε η γάτα; Αν οχι και απλά τη φροντίζατε τότε πολύ καλά έκαναν και τη στείρωσαν. Λυπάμαι πολύ για τα μωράκια, ελπίζω να τα βρει.

  10. Ναι βρε ζωντοβολα συνηθιστε σε αυτην την τακτικη γιατι σε λιγο θα συμβαινει και στα παιδια σας. Με το μπολι στειρωνονται τα παιδια…. Ποσο ηλιθιοι ειστε και δεν καταλαβαινετε…. Πως ειναι δυνατον να εισαι φιλοζωος και να απαιτεις στειρωσεις? Πως ειναι δυνατον να λες οτι εισαι φιλανθρωπος και να επικροτεις εκτρωσεις και στηρωσεις…. Σου ευχομαι φιλη μου αν τον βρεις αυτον που το εκανε στο γατακι να του κανεις το ιδιο…..

  11. Κατανοώ πως είχε γεννήσει και δεν επρεπε να στειρωθει ωστοσο πρεπει να ξερεις πως ΗΔΗ ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΗΣ πολυ σύντομα θα αρχιζαν τις γέννες. Καλυτερα να μην ταιζετε τις γατες αλλα να τις στειρωνετε!! Εχω 10 γατες ολες στειρωμενες. Χαζη ειμαι που ξοδεψα τοσα λεφτα για τις στειρωσεις; που ξενυχταγα για να ζησουν τα μωρα που πεταξαν στον καδο;;;; Ολοι στη γειτονια ξερουν να ταιζουν γατουλες οπως εσυ. Να στειρωσουν ομως. ΚΑΝΕΝΑΣ.

  12. Η γάτα δεν είναι δικιά σας. Η γάτα όπως λέτε την φροντίζετε στην αυλή σας. Άρα είναι αδέσποτη.

    Αν ήταν δικιά σας η γάτα, ντροπή σας που αποδεικνύετε με αυτή την επιστολή ότι δεν γνωρίζετε τους νόμους και πως να φροντίζετε ένα κατοικίδιο ζώο. Το ζώο θα έπρεπε να έχει στειρωθει, εμβολιαστεί και να έχει μικροτσίπ. Αντί αυτού τότε απλά είστε ένα ακόμα βάρος, το οποίο σηκώνουν οι φιλοζωικές οργανώσεις του νησιού.

    Η συγκεκριμένη φιλοζωική οργάνωση σκοτώνετε όλη μέρα, κάθε μέρα να σταματήσει την εκτροφή αδέσποτων από αμόρφωτους κατοίκους σαν εσάς.

    Και επίσης δεν θανατωθούν ζώα. Τα μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος για να μεγαλώσουν και να στειρωθουν όταν έρθει η ώρα.

    Ντροπή σας για αυτήν την επιστολή.

  13. Έγκλημα!!! Τις άλλες γιατί δεν της στειρωσαν? Αυτό θέλει να καταγγείλει.. Ότι δεν στειρωσαν τις άλλες, σαν φιλόζωη που είναι νομίζω αυτό εννοεί για το καλο των γατών,.. Καταγγέλλει την έλλειψη στείρωσης

  14. .. Την γάτα σου, καλά της κάνανε για μένα, εινσι Και νόμιμο Και ηθικό, αν εσύ είσαι περισσότερο ζώο χωρίς μυαλό και αφήνεις ανεξέλεγκτα να πολαπλασιαζονται , τότε καλά της κάνανε

  15. Δεν έχουν καρδιά,το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα χρήματα,όσο περισσότερες στειρώσεις τόσο το ποσό αυξάνει…αλήθεια ο Δήμος που έκανε συμφωνία μαζί τους πως θα ελέγχει ποια γάτα έχει μωρά που θηλάζει?
    Αυτό είναι έγκλημα,καταδικάζουν τα νεογέννητα σε θάνατο αφού με την στείρωση κόβεται το γάλα.
    Και για να απαντήσω στον ανώνυμο ,εμένα μου μάζεψαν από την αυλή μου γάτα ήδη στειρωμένη και με τσιπ,ευτυχώς πρόλαβα και την έσωσα από το χειρουργείο…νομίζετε ότι έχουν οι φιλοζωικές σκάνερ μαζί τους για να μπορούν να τσεκάρουν ποια γάτα έχει τσιπ και να μην την πάρουν?θα έπρεπε όμως να είναι όρος απαράβατος!και για τους κτηνιάτρους βέβαια!οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι πριν να αγγίξουν ένα ζώο να βλέπουν αν έχει τσιπ…

  16. Ζω μέσα στην πόλη και γύρω μου σε πέντε έξι σπίτια υπάρχουν σκύλοι. Στο ένα μάλιστα έχει τρία κοντοσωμα που γαβγίζουν σαν τρελά. Όλα μαζί δεν σταματάνε ούτε λεπτό. Πρωί μεσημέρι και όλη νύχτα. Εμείς για ύπνο ούτε κουβέντα. Τι γίνεται από την πλευρά της Πολιτείας που έχουμε χάσει τον ύπνο και την ηρεμία μας? Και εμείς αγαπάμε τα ζώα αλλά μερικές φορές φταίνε οι κάτοχοι αυτών. Αδιαφορία.

  17. στην αυλή της χωρίς άδεια,σαν κλέφτες δηλαδή και πήραν μια γάτα που θα τριγύριζε στους δρόμους; έχει ξεφύγει απ’ όλους η λεπτομέρεια ότι μπήκαν σε οριοθετημένη περιοχή ν αρπάξουν μια θηλυκιά γάτα,εγώ θα τους έριχνα κλωτσιές και θα τους έκανα ρόμπα…

  18. Φροντίζω και «γέννησε» δεν πάνε μαζί. Είστε συνυπεύθυνοι για τα γατάκια που μαζεύουμε από τους κάδους κάθε τρεις και λίγο. Ευτυχώς να λέτε που την βρήκε η φιλοζωική και την στείρωσε… Η γάτα σας θα μπορούσε μέσα σε μια 5ετία να κάνει 50+ γατάκια. Αυτά τα γατάκια θα μπορούσαν να κάνουν άλλα 300-400. Να φανταστώ όλα αυτά στην αυλή σας θα τα είχατε;

  19. Τελικά πολλές φορές απορώ αν η στείρωση που λένε ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου

    Θα κάνει καλό να μην γεννιούνται ηλιθιοι…τελικά μάλλον δίνω δίκιο στους παγκοσμοιητες που θέλουν μείωση του πλυθησμου,μεσω εμβολιασμού διότι η ηλιθιόι μας έχουν κατακλύσει…

  20. Η βλακεία τελικά δεν έχει όρια. Πες ένα ευχαριστώ που έκαναν αυτό που εσύ δεν έκανες.
    Λυπάμαι για την δημοσίευση τέτοιων κειμένων από το μέσα αυτό.

  21. Φίλε μάλλον ζούμε στην ίδια γειτονιά… Θα καλέσω τον Μπογια – αστυνομία καμία μέρα να μαζέψει τους γείτονες.. Γιατί αυτοί είναι τα ζώα!!! Πήγα για καταγγελία, η αστυνομία μου είπε ακόμα και στις 3το βράδυ αν γαυγιζουν… Θα πάμε την ίδια στιγμή.. Θα τους την κάνω των γειτόνων, και θα φέρω την αστυνομία 4 το πρωί! 2500ευρω πρόστιμακι.. Θα τους κόψει!!

  22. ζωόφιλοι του κ@λου από την μία και μισάνθρωποι από την άλλη. Το ότι εμπορεύονται κάποιες «ζωοφιλικές» τα αδέσποτα που μαζεύουν το γνωρίζετε;

  23. Πριν 2 εβδομάδες βρηκα τέσσερα γατακια πεταμενα στο δρομο προς μαρμαρι τα πηρα και τα ταιζω δε ξερω ποιοι καλη άνθρωποι τα πετανε να τα πατήσουν τα αυτοκίνητα αν θέλεις τη γατα να τη στηρωσεις αυτο ξερω

  24. Πριν 2 εβδομάδες βρηκα τέσσερα γατακια πεταμενα στο δρομο προς μαρμαρι τα πηρα και τα ταιζω δε ξερω ποιοι καλοι άνθρωποι τα πετανε να τα πατήσουν τα αυτοκίνητα αν θέλεις τη γατα να τη στηρωσεις αυτο ξερω

  25. Αν βρίσκουν φαγητό θα αυξάνουνε συνέχεια.Έτσι είναι φύση.Το να εκτρέφεις κατοικίδια είναι ενάντια στη φύση.Αυτός είναι ο λόγος της στείρωσης.Να μην αυξηθεί ο πληθυσμός και τα ήδη υπάρχοντα να ζήσουν καλυτερα.Όσο για τους ζωόφιλους είναι μοναχικά άτομα η κάποιοι που θέλουν να εξουσιάζουν.Αφήστε τη φύση μόνη της ξέρει τι να κάνει.

  26. Λυπάμαι πολύ για την ανευθυνότητα όλων αυτών εδώ μέσα που λόγω έλλειψης γνώσης και παιδείας πιστεύουν ότι με λίγο φαγητό λύνεται το πρόβλημα των αδέσποτων… Όλοι εσείς λέτε ψέματα ότι είσαστε ζωοφιλοι γιατί αν ήσασταν πραγματικά, θα είχατε τώρα όχι μια γάτα αλλά πολλές από τις γέννες που θα έκαναν δύο φορές τον χρόνο. Λεγόμαστε άνθρωποι και διαφέρουμε από τα ζώα γιατί έχουμε μυαλό που ο Θεός μας το έδωσε για να κυριευουμε την δημιουργία Του με σοφία. Από εμάς εξαρτάται η ευημερία των αδέσποτων. Είναι καλύτερα να τα πατάνε τα αμάξια, να τα ρίχνουν στα σκουπίδια ζωντανά μόλις γεννηθούν να πεινάμε και ν αρρωσταίνουν; Εύχομαι όλοι εσείς που συμφωνείτε με την Μ.Π. να δώσετε μια μέρα λόγο στη δικαιοσύνη για την ανευθυνότητα σας!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ