ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Μόνο πάπιες δεν έχει η λίμνη. Είναι γεμάτη σκουπίδια… (ΦΩΤΟ)

12
662

Καλημέρα κ Κιάρη μήπως η δημοτική αρχή πρέπει να κοιτάξει και αυτό.

Πήγαμε με το παιδί μου να ταΐσουμε της πάπιες και αντί αυτού μόνο πάπιες που δεν είχε.

Ήταν γεμάτη σκουπίδια, όπως βλέπετε.

Η δημοτική αρχή προσφέρει έργο . Έχει αλλάξει το νησί. Καλό είναι να το κοιτάξουν και αυτό, είναι κρίμα να το βλέπουμε και να το βλέπουν οι ξένοι.

Ευχαριστώ.

Β.Χ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας βαλει και εκει φοινικες και ελιες….
    εξαλλου ΤΣΑΜΠΑ ειναι….!!!!
    Υ.Γ.αντι για παπιες…εχει αρκετους κοκοβιους….ΤΣΑΜΠΑ ειναι…!!

  2. Σαφώς και δεν έχει πάπιες και έχει σκουπίδια!!! σκουπίδια έχει επειδή εμείς τα πετάμε εκεί μέσα και πάπιες δεν έχει γιατί τις έχουν φάει!!! είμαστε ζώα και αντί να κάνουμε κάτι κάνουμε μόνο παράπονα…και κάποιοι δεν κάνουν τίποτα γιατί και που θα κάνουν οι περισσότεροι θα τα κάνουν πάλι σκ@τ@!!!

  3. Στο fb ο άλλος που είναι στο δήμο έγραψε ότι είναι παλιά φωτο. Ότι να ναι . Σήμερα πέρασα και ντρέπομαι. Ακόμα περισσότερο ντρέπομαι και γι αυτούς που τα πετάνε.

  4. Επειδή είναι δημόσιος χώρος και πέρασμα πολλών περαστικών ….συγνώμη αλλά αυτή δεν είναι εικόνα , πέρασαν και καθάρισαν οι φίλοι περιβάλλοντος πριν 1,5 μήνα ,,,,,,ο Δήμος τι κάνει ?? καμία ευαισθησία από κανένα ………αυτό μας αξίζει……αυτό εισπράτουμε

  5. Είναι τα έργα των επενδυτών.
    Τρώνε τις πάπιες , αφοδευουν , πετάνε σκουπίδια , ( όχι ότι μερικοί από εμάς διαφέρουν ) .
    Όλοι οι δρόμοι εκεί γύρω είναι μέσα στην βρώμα, πολιτισμός.

    • ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΝΑ ΣΟΥΜΕ.

  6. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ