ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές οχλήσεις εδώ & 2 χρόνια… αναγκαζόμαστε να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες

51
3346

Κ. Κιάρη με το παρόν email θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες από την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στις πέριξ οδούς και πεζοδρόμους του ΕΠΑΛ Κω.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς και οι αναγνώστες σας, οι ευκάλυπτοι που είναι ακλάδευτοι πλέον εδώ και 4 χρόνια έχουν αρχίσει να μπαίνουν μέσα σε διαμερίσματα γειτονικής πολυκατοικίας ενώ η κατάσταση στον πεζόδρομο που καθημερινά περνούν δεκάδες μαθητές, γονείς αλλά και μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, είναι απελπιστική καθώς τα φύλλα από τα δέντρα, με την γνωστή κολλώδη του σύσταση, δημιουργούν προβλήματα σε διερχόμενους πεζούς και οχήματα.

Η ορατότητα είναι περιορισμένη για τα λιγοστά αυτοκίνητα των μονίμων κατοίκων που επιτρέπεται να εισέλθουν στον πεζόδρομο καθώς τα κλαδιά των δέντρων είναι κυριολεκτικά μέσα στο δρόμο ενώ τα ξερά φύλλα που συσσωρεύονται γύρω από τα δέντρα μπορούν να δημιουργήσουν μικροεστίες φωτιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που διανύουμε.

Μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές οχλήσεις στην υπηρεσία πρασίνου του Δήμου της Κω εδώ και περίπου 2 χρόνια που αποδείχθηκαν άκαρπες, αναγκαζόμαστε να δημοσιεύσουμε μέσω της ιστοσελίδας σας φωτογραφίες, μήπως και χτυπήσουμε κάποιες ευαίσθητες χορδές των υπευθύνων του Δήμου και στείλουν ένα συνεργείο να κουρέψει τα δέντρα.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και ελπίζουμε να ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι.

ANAΓΝΩΣΤΡΙΑ
 

51 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι μπουλτοζες,φορτηγα,προσωπικο….δεν ειναι
    διαθεσιμοι τωρα…εχουν δουλειες ημετερων-συγγενων και λοιπων
    φιλων-κολλητων στο Τιγκακι…..

    • Και τα προηγούμενα 2 χρόνια; Ήταν χαλασμένα ή είχαμε δώσει κανέναν κινητήρα σε καμία ψαρόβαρκα. Αχ πως μου ήρθε τώρα αυτό; Έλα ντε πως μου ήρθε; Βρε λες να έγινε; Μπορεί ναι, ίσως και όχι, μάλλον ναι.

    • ΣΤΑ 5 ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ;ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΦΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΕΣΥ.ΑΙ ΑΠΟ ΔΩ.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΟΥ,ΣΤΗ Ν…ΡΟ

      • Βρε κουτσο αλογο τι λες???
        Ενα θα σου πω!!!!!
        ΚΟΨΙΜΙΟΣ-ΤΕΛΟΣ…..
        ηταν ΜΙΑΣ χρησεως…
        μερες ειναι και φευγουν….
        Δεν θα μας λειψει…..!!!χαχαχ

      • βρε σχολιαστη του κακου συναπαντήματος. Εσύ γιατί θίγεσαι?? Είπε κατι κακό? δυο χρονια παιρνει τηλεφωνα και την γραφουνε. Και η προηγούμενη δημοτικη αρχή και η σημερινή. Αγανακτησε και το αναρτησε μπας και ξυπνησουν εστω οι καινουργιοι.

      • Θα σας απαντισω και με ωρεο τροπο γιατι εγω εχω ηθικη εσεις οχι δεν βρικα ανταποκριση απι τον προιγουμενο και ειπα να μπας και βρω τωρα εση που γραφεις μιπως εισε κανενας που δουλευει σε κανενα γραφειο δυπλα

    • Τους εχει τρελανει ο νικηταρας.Και που ειστε ακομα.Θα διαλυσουν τελειως.Τον απερχομενο δεν τον θελει κανεις,απο τους δικους του ανθρωπους.Σα λεω θα εχει πολα γελια.

      • Βρε σας κοφτουν τα γιδια…..βλεπετε…δεστε τα….
        αφηστε τον Κυριτση…..το μαντρι και το νου σας….
        Και αν ανοιξει η μαντροπορτα….ωχ ωχ..

        • Αχ νησακι μου εσυ εισαι η γιδα#κατσικα#μυρικαστικο του#φυρερ#. Γιατι ετρωγες με δεκα μασελες και σου κοστισε. Βγαλε την κουκουλα νσ μαθει ο κοσμος και να γελασει.

        • Γνωστη αφου εισαι πονηρος και μαγκας γιατι δεν βγαζεις
          την κουκουλα εσυ??Τι φοβασαι?Την θεση σου στο δημο?
          Την κατακραυγη και το κυνηγι απο τους δημοτες???
          Αντε ντε θρασυδειλο ανθρωπακι….
          Εισαι η λουλου του πληκτρολογιου….αν δεν το κανεις!!!

        • χαχαχαχα…για μενα λες λεβεντη μου και αλητη μου?
          .εχω μια ηλικια..αλλα μασελα δεν φοραω…
          Επισης δεν ειμαι γιδα….εχω κριση και αποψη …πειρα…και σωας τα φρενας….αρα δεν ανηκω σε μαντρα!
          Εσεις κοπτεστε για τις μασες και τις αρπαχτες φιλαρακι…..αλλα θα ζοριστειτε πολυ….
          Τελος δεν φοραω κουκουλα γιατι βγηκα ομορφος λογω καλων γονιδιων των…δημιουργων μου….οχι σαν και του λογου σου γραφια μου!!
          Οχι σαν και του λογου σου…

  2. se parakalw kyria mou pou tha katourane ta zwntana san ton psit pou olo voskei ekso kai konta ekei .twra ama theleis kladema pare ena epegelmatia plhrwse ton opws kanoun kai ta ksenodoxeia na kladepsei kai na skoupisei na pareis kai adeia apo to armodio tmhma tou dhmou olo logia eimaste valte to xeri sthn tseph merikoi ama sas enoxlei kati kai alaxte to 😉 kserw plhrwneis dhmotika telh alla den ftanoun pane se alles ypoxrewseis e re katantia 🙁

  3. Οι ευκαλυπτοι μπηκαν λεει στα σπίτια. Μα δεν υπαρχει φωτογραφια που να δειχνει κατι τετοιο,εγωωειδα ευκαλυπτο 2 μετρα απο το απιτι,δηλαδη τι πρεπει να γινει να κοπει ολοκληρο το δεντρο;

  4. Πες στον κ.Μπραβο να ερθει να παρει φωτο….δουλεια του ειναι
    Και να βαλει επικεφαλιδα ΕΥΓΕ!!
    Υποτιθεται οτι αυτοι διοικουν …αλλα δεν το ξερουν ακομη…..
    Το 62% ηθελε αλλαγη
    Εμφανεστατη.
    ΕΥΓΕ…ΕΥΓΕ!!

  5. Η νεα δημοτικη αρχη εχει 8 μηνες. Τους υπολοιπους 40 γιατι δεν κανατε αναρτησεις; προφανως δεν βρισκατε τους ταξιδιαρηδες και μονιμως αποντες και αδιαφορους της προηγουμενης δημοτικης αρχης. Σημερα που μπηκε ο δημος σε μια ροτα ναστε σιγουροι οτι συντομα και αυτο θα γινει. Ο δημος μας εκανε το τελευταιο διαστημα οσα δεν εκαναν οι αλλοι 5 χρονια. Και ολοι γνωριζομε οτι ο δημος ξεβρακωθηκε κυριολεκτικα απο μηχανηματα και εργαλεια απο τους προηγουμενους.

    • το ζητημα ειναι ποτε εγινε η αναρτηση? Επαιρνε τηλεφωνα και εκανε αιτησεις δυο χρονια… Επειδη ειναι κανουργιοι δηλαδη θα περιμενει και αλλο???? Φθηνές δικαιολογίες. Ας προσέξει και ο Δημαρχος ποιους εχει βαλει υπεύθυνους.

  6. Τι περιμένατε απο έναν Δήμο που χρωστά ενοίκια σε κτήρια που ενοικιάζει επειδη απλα οι υπάλληλοι δεν πάνε στην δουλειά τους και δεν θα πανε μεχρι τελος του καλοκαιριού; Από εναν δήμο που βγάζει μονο φωτογραφίες για να διαφημιστεί απο τις λιγοστές παρεμβάσεις μεσα στην πολη; Από εναν Δήμο που μονο στέλνει επιστολές στους υπουργούς και γράφει κατα του πρώην Δήμου. Από εναν Δήμο που δουλεύει υπέρ κάποιων σε συγκεκριμένες περιοχές; Απο εναν Δημο που βαζει σε θεσεις ατομα μη εκλεγμενα; Απο εναν Δημο που δινει τα δημοτικα οχηματα και κανουν βολτες τα ΣΚ με αυτα και τους βλεπει ολη η Κως; Αυτοί κάνουν προεκλογικό αγώνα απο τώρα! Δεν το καταλάβατε;

  7. ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΜΕΣΩΣ
    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥς ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΣ;;

  8. ΦΙΛΤΑΤΕ ΨΙΤ...γενικα και επι ΚΥΡΙΣΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝΕ..τωρα αντισταρφηκανε οι οροι

    αν και γενικα δεν προσβαλω το φιλο σου το κυρμιτη.ουε ειμαι με καμια παραταξη..αλλα πηγαινει λιγο πισω τον χρονο μερικα χρονια να καταλαβεις πολλα ,εκτος αν εισαι νεοφερμενος στην πολιτικη -στα πολιτικα της κω..το δευτερο ειναι το πιο πιθανο..γιαυτο και εξαλου και βριζεις συνχως την νεα δημοτικη αρχη…ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ 6- ΧΡΟΝΙΑ…να δεις α υτους που γλυφεις τωρα?τοτε δεν ηταν πελατες στο μαγαζι σου Ο ΚΥΡΜΙΤΗΣ..??ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ?

    • Ποιος σου ειπε ρε κοκοβιε οτι δεν τα «εχωνα» και στον Κυριτση??
      Εγω ειμαι γεννημα θρεμα Κωος και ποναω τον τοπο μου…
      γι αυτο και τα λεω σε ολους!!!!καταλαβες κοκοβιε????
      Εσενα δεν ξερω απο που κρατα η σκουφια σου….
      και ουτε θελω να ξερω….
      ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!!
      Υ.Γ.ειχα αλλο νικ επι Κυριτση βλακακο!!!
      αλλα στο χωριο σου βρισκεις ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!χαχαχ

    • Γιατι τον πληρωνουμε με φορους, δημοτικα τελη κτλ.
      Αμα δεν τον πληρωναμε τοτε ευχαρίστως θα βγαιναμε να τα κοψουμε εμεις. Γκε γκε κοψιμιαρη?

    • Το κανουμε ευχαριστως,Δημοτικα τελη θα πληρωσουμε;Αν τα χαρισουν ναι μαζι σου.Το να πληρονουμε για να …φυτεουν ελιες ε παει πολυ.

  9. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το πάτε κομματικά. Είμαστε δημότες Κώ, πληρώνουμε όλους τους φόρους του δήμου και ζητάμε να κλαδεψουν και να καθαρίσουν τον χώρο ο οποίος είναι δημόσιος. Είχε ενημερωθεί και αναρτηθεί και στην προηγούμενη δημοτική αρχή. Και τώρα ελπίζουμε ότι αυτή η Δημοτική αρχή θα μας ακούσει και θα πράξει αναλόγως

  10. Τα παραπονα σας στους δικηγορους που σας τον φυτεψαν για δημαρχο.Αυτοι βολευτικαν και……αληθεια που ειναι;

  11. Υπομονη.Τωρα ξεκουραζομαστε μετα τη φυτεψη της ελιας.Θα ακολουθησει μια συκια και βλεπουμε.

  12. Στην διεύθυνση καθαριότητα. Να. Προσέξουν. Καλά γιατί !!!!!!!!!! Κάποιοι. Υπάλληλοι και. Υπεύθυνοι. Υπάλληλοι. Έχουν. Δική τους. Σημαία. Ο καμπουρακης. Φωνάζει. Αλλά. !!!!!!!!!!!
    Αυτοί. Κύρια μου. Θέλουν. Έλεγχο. Σας. Το λέω. 100%της100% τίποτα. Άλλο .

    • Να και η απειλη!!!
      Ασε το παραμυθακι και την απειλη μαστορα…
      οι εργαζομενοι απο καπου παιρνουν εντολες….
      π.χ.καθαρισμος ημετερων-φιλων-συγγενων
      στο Τιγκακι….

  13. ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ..ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ .ΚΥΡΙΕ ΓΛΥΦΤΗ .ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ!!!
    ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΤΛ..ΣΕ ΟΛΗΤΗΝ ΚΩ…ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ..Λ@ΚΙΕΣ..ΑΛΛΟ..ΕΣΥ ΕΚΕΙ..ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΤΟΥ ..Λ@Κ@ .
    ΕΙΣΑΙ ΘΡΕΜΜΑ ΤΗΣ ΚΩ.-ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΙΛΗΘΙΕ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ .ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ .ΑΝ ΝΟΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΒΡΕ ΠΩΣ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΤΗ ΤΗΣ ΑΒΙΚΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ…
    καταλαβες ΓΛΥΦΤΗ????
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ..ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ..?….
    ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ….στο λεω.!!!!
    ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ
    το νικ σε μαρανε…σε ξερει το aegean απο ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΙΚ..ΠΑΝΙΚΒΛΑΚΑ..!!!!
    βλακακο ..ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.!!!
    αλλα στο χωριο σου βρισκεις ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!μπανανες χαχα

    • Αφου ξερεις σε περιμενω αν εχεις…..κοτσια….
      χαχαχ πες και τιποτα δικο σου ολα αντιγραφη εισαι κοκοβιε
      τσαμπα σε πληρωνει ο Κοψιμιος…

    • Γουσταρω να σας ποναω….
      θρασυδειλα ανθρωπακια…..
      Ο Αντιπροεδρας που ειναι οεο?????
      μετα την απευθειας αναθεση του κυλικειου(ο ορισμος της ξεφτιλας)
      και το φιασκο ΔΗΡΑΣ ως δια μαγειας εξαφανιστηκε…..
      αρχιζε η κατηφορα…νωρις βεβαια αλλα αναμενομενη….
      χαχαχ και ακομα δεν ηρθε ο χειμωνας…..!!!!!!!

    • ΜΠΕ Ο ΨΙΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΧΑΛΟς ΣΑς ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥς.ΤΙ ΞΕΡΕΙς ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΣΥ;ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς.ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΚΑΒΟς Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ .. ΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕ.ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕ ΒΟΔΙΑ ΜΠΕ ΜΠΕ ΒΟΔΙΑ ΒΟΔΙΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΥ.

  14. α ρε ψιτ…κακομοιρε..που ειναι το αφεντικο σου ,κρυμμενος ειναι..εχει κοψει..??χαχαχαχαα
    ποτε θα τον δουμε επιτελους τον ΚΟΨΙΜΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ…?
    πες το αφεντικο σου ..που ειναι τα παντελονια που κατεβαζε..τωρα δεν ..εχει ..στει απο τις αποκαλυψεις που ερχονται μια μια !!!!!ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ…ΝΑ ΦΥΓΕΙ

  15. εχουν καει τα κυτταρα σου φαινεται ολοφανερα απο τις βλακειες που γραφεις..αν το βραδυ σε πιανουν εφιαλτες ,παρφε μια κουτα ζαναξ….να ξεχαστειςαπο τον πονο και να κοιμηθεις..αχαχαχα

      • Ρε τραμπουκοι φασιστες πληρωμενοι…πως φαινεται το λιγο…IQ σας …..
        Τι επιθεση ειναι αυτη?
        Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!
        Ακομη και σε αυτο αντιγραφη κανετε.
        Αφου δεν μπορειτε να τα βγαλετε περα…
        Φατε την σκονη του Ψιτ….
        Αντιγραφη στην αντιγραφη ξεφτιλες….
        Χολεριασμενοι εκ γεννετης……
        Αχ τι μας εκανε ο Ρασπουτιν….

  16. Το γλύψιμο έχει το χρώμα του χρήματος… Αν κατάλαβες καλά ψιτ…και την γεύση της μπανάνας….. Συνέχισε στο γλύψιμο, ίσως πάρεις και έχτρα …. Ο ΚΥΡΜΙΤΗΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΣΟΥ ΑΚΌΜΑ ΤΡΈΧΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΆΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΟΝ ΨΆΧΝΟΥΝ….και δες λίγο τον εαυτό σου στον καθρέφτη να δεις ένα ξεφτυλισμενο, αμυαλο και βλακα γλυφτη.. .

  17. Βλέπεις κάποιον άλλον να γλύφει εδώ πέρα εκτός από σένα…?έχεις περάσει το όριο της ξεφτίλας,εδώ και 6 μήνες βρε βλακα και έχεις ξεπεράσει το κοντέρ του βλακειομετρου.. Εσύ πας με 260 χιλιόμετρα βλακειας το δευτερόλεπτο,.. Πρόσεξε γιατί η συνέχεια θα σε κάταταξει στο ρεκόρ γκίνες ως τον γλυφτη που έσπασε αισίως τα 5000 σχολια σε site αχαχαχα…. Σου είπα θα τα μαζέψω όλα να σε κάνουνε βιβλίο. . Όμως με το πραγματικό όνομα σου από κάτω.έτσι να γίνεις σταρ .πες μας μετά ποια θα είναι Η ΓΕΎΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ. ..

  18. Προς Ψιτ... Από κοκοβιο εγώ σε βλέπω κάθε μέρα από κοντά και σε τρολαρω πανίβλακα από κοντά

    Αλλά δεν το χεις καταλάβει τόσο καιρό… Τώρα αν θες να σου πω καμία μέρα γεια σου ψιτ… Θα το καταλάβεις ποιος είμαι… Θα δω από που θα τρέχεις… Επίσης είμαι ο γραφιάς με τα 2500… Αχαχα…. Επειδή σε ξέρω, ομολογώ ότι είσαι πραγματικά ντιπ για ντιπ βλακας στην πραγματικότητα,με επίπεδο υπό του μηδενός ένας ουρακοταγκος.με όλη τη σημασία της λέξης… Ρεντικολο

    • Ξερεις και απο τρολ???
      που το εμαθες ρε βλαχακο στο χωριο σου??
      Μηπως το βρηκες μεσα στο ψυγειο που εψαχνες???
      χαχαχ γελαμε με το τσιρκο που εχουμε καθε μερα!!!!
      χαχαχ

  19. Σε γνωρίζουν πλέον και οι πέτρες από τον τρόπο γραφής σου.. ΟΚΟΨΙΜΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΏ Ο ΚΥΡΜΙΤΣΗΣ ΠΟΥ ΚΌΦΤΕΙ ΑΠΌ ΚΆΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ..
    ΌΣΟ για την αντιγραφή, εσύ αντιγράφεις τον ευατο σου,.και τους άλλους γιατί σου έχω πει η αμοιβαδα έχει περισσότερο IQ από σένα , ξέρεις πόσα έχεις κλέψει από μένα για να τα λες σε άλλους… …για να μην απορείς είμαι ..είμαι ο έξυπνος γραφιάς από αυτόν που κλέβεις τις ατάκες εδώ και μήνες… των 2500ευρω… Αν ξεμείνεις από ατάκες εδώ είμαι αχαχα χαχαχαχα

    • Τελειωμενε γραφια αν ησουν εξυπνος δεν θα ανηκες σε μαντρι….
      Διαστρεβλωτη της αληθειας οπως το Συριζα….το IQ νεκρης αμοιβαδας ΕΓΩ το πρωτοειπα….
      Τσου μωρη λουλου…Ζμουυυυτς να σου περασουν ολα!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ