Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Βασίλης Γεωργούλης: Ένα καλοκαίρι για γερά νεύρα…

Βασίλης Γεωργούλης: Ένα καλοκαίρι για γερά νεύρα…

0
300

Ένα καλοκαίρι για γερά νεύρα έχουμε αρχίσει να διανύουμε τις τελευταίες μέρες. Ένα καλοκαίρι για γερά στομάχια γεμάτο προκλήσεις, αβεβαιότητα, αγωνία για την επιβίωση!
Η χώρα μας για άλλη μία φορά καλείται να παίξει βασικό ρόλο στον γεωπολιτικό χάρτη της Μεσογείου αλλά και της Ευρώπης σαν σ ασφαλέστερη χώρα στο θέμα του Covid19 που θα υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες με ασφάλεια για τις διακοπές τους.
Ο Τούρκος πνιγμένος από τον πληθωρισμό στην χώρα του και τα χιλιάδες κρούσματα Covid19, κατεστραμμένος τουριστικά προσπαθεί για άλλη μια φορά να επεκταθεί και να παζαρεψει τον υποθαλάσσιο πλούτο της χώρας μας και να δημιουργήσει εντυπώσεις ανασφάλειας στην περιοχή μας. Ένας θρασύδειλος γείτονας που κάθε φορά που έχει εσωτερικά προβλήματα δημιουργεί εντάσεις σε εμάς για να παραπλανήσει τους πάντες. Η χώρα μας έτσι για άλλη μια φορά καλείται να του κλείσει το στόμα και να αποδείξει ότι είναι μια χώρα ειρηνική και παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή ξεμπροστιαζοντας τον σε όλο τον κόσμο μην πέφτοντας στις παγίδες από τις προκλήσεις του!
Λίγες μέρες μετά την σταδιακή απελευθέρωση σε μεγάλο ποσοστό την κανονικής μας ζωής όλες και όλοι μας αρχίζουμε να ζούμε ένα καλοκαίρι γεμάτο αγωνία και αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα στη βαριά βιομηχανία μας τον τουρισμό. Πιστοί σαν λαός στη φιλοξενία και με όπλο τις ομορφιές τις χώρας μας με τα απαραίτητα από την κυβέρνηση μέτρα για την ασφάλεια επισκεπτών και πολιτών καλουμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι για γερά νεύρα! Η δυσπιστία μεγάλη, οι οικονομικές απώλειες τεράστιες από το δίμηνο της καραντίνας, ο φόβος από το άγνωστο που υπάρχει μπροστά μας μεγάλος!
Θα τα καταφέρουμε όμως! Είναι στο αίμα της φυλής μας και στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα κάθε πρόκληση να την αντιμετωπίζει με επιτυχία! Θα περάσουμε δύσκολα, θα πεινάσουμε, θα αποξενωθουμε για λίγο αλλά ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ! Το καλοκαίρι αυτό θα μας γίνει μάθημα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή! Ότι πρέπει και θα επιβιώσουμε μένοντας σταθεροί στις αξίες μας αλλά διαλλακτικοί στις επαγγελματικές μας αξιώσεις και δραστηριότητες!
Θα είναι όπως ανέφερα ένα καλοκαίρι για γερά νεύρα και η χώρα μας και εμείς οι ίδιοι θα αποδείξουμε ότι είμαστε ο πιο ασφαλής προορισμός της υφηλίου ο πιο σοβαρός λαός που υπάρχει! Είναι στο χέρι μας!
Σας ευχαριστώ Βασίλης Ν. Γεωργούλης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ