ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Δημοσίευμα της Χουριέτ «καυτηριάζει» την πολύωρη αναμονή στο διαβατηριακό έλεγχο στο λιμάνι της Κω!

6
1473

Δημοσίευμα της Τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ αναφέρεται στο πρόβλημα εξυπηρέτησης στους επισκέπτες από την απέναντι Αλικαρνασσό, στον διαβατηριακό έλεγχο στο λιμάνι με 3-3,5 ώρες αναμονής.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο της υψηλής κυκλοφορίας Τουρκικής εφημερίδας, οι άνδρες του διαβατηριακού ελέγχου στο λιμάνι της τουριστικής Κω, στεγάζονται μέσα σε μια «παράγκα» .

Διερωτώνται μάλιστα χαρακτηριστικά: τόσο πολύ μεγάλο είναι το κόστος να φτιάξουν μια καλαίσθητη αίθουσα που να έχει 4 υπαλλήλους αντί 2 που είναι τώρα και να γίνεται καλύτερα η εξυπηρέτηση των επισκεπτών που αποφέρουν έσοδα στο νησί;

«Η μισή μέρα μας έφυγε εκεί, ούτε μπάνιο δεν προλάβαμε να κάνουμε στην Κω…»

μου ανέφεραν γνωστοί μου.

Και ως γνωστόν ένας ευχαριστημένος τουρίστας θα φέρει πολλούς περισσότερους, ένας δυσαρεστημένος όμως θα επηρεάσει άλλους τόσο αρνητικά από την άσχημη εμπειρία του.

Μακάρι να γίνει κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση και να μην δυσφημείται το νησί μας.

με εκτίμηση

Βάσια Καισαρίδου

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιλαει η εγγυρη Χουριέτ…..Εχει τυχει να πας απεναντυ εκρδομη;Ποση ωρα εκανες να περασεις ελεγχο;

    • ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑς ΚΑΝΕΙς Η ΖΕΙς ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ,ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΟΛΟΙ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΔΙΚΑ

  2. Ας αναρωτηθούν οι αρμόδιοι πόσες ανακοινώσεις έχει κάνει ο κύριος Σαράντης περί αυτού και ακόμη αποτέλεσμα «γιοκ» Άλλοι παρακαλάνε για να έχουν τουρίστες.

  3. Οι ανθρωποι που εργαζονται εκει στον ελεγχο ειναι πραγματικα ηρωες οι εγκαταστασεις ειναι αθλιες ,μεσα σε κατι κοντεινερ για πολλες ωρες με υποστελεχωμενο προσωπικο ,το αποτελεσμα να βγαινει αυτη η αρνητικη εικονα !!!

  4. ντα μπακκχαλούμουν ιστιόρ γιαπράκ..Τόλμη και γοητεία..Άφεριμ..άφεριμ..γιαράκ.Αλ σικ……..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ