Αναγνώστρια: πλατεία Ελευθερίας -Αίσχος!

9
2339
Θέμα: Πλ.Ελευθερίας- Αίσχος!!!!
Για αυτό το αίσχος στην πλατεία ελευθερίας,θα ασχοληθεί κανεις???
είναι αυτός τρόπος διασκέδασης για τα παιδια Χριστουγεννιάτικα????
πήγε η μικρή να ανεβει σε ένα απο τα παιχνίδια,σε αυτά που ανυψώνονται λίγο, και προς εκπληξη μας οι ζωνες ασφαλειας ήταν σπασμένες!!!Με αποτέλεσμα το παιδάκι να πρεπει να συνοδευεται απο καποιο γονιό ο οποίος και αυτος πρεπει να πληρώσει..!!!!!!!!!!!!!
Να δώσετε συγχαρητήρια σε όποιον έδωσε άδεια να λειτουργεί αυτο το πράγμα αλλά και σε αυτόν που έκανε τον έλεγχο για την σωστή λειτουργία του συγκεκριμένου παιχνιδιου!!
και το λυπηρό ξερετε ποιό είναι??? ότι εδώ που είμαστε,λέμε και «πάλι  καλα που έχουν και κάτι για τα παιδια..!!!»
Πότε θα ξυπνήσουμε???
Μια μητέρα

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ; ΧΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ……………. , ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΣΗ

  2. Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλη αναγνωστρια στο οτι πρέπει να γίνονται έλεγχοι στα παιχνίδια αυτά,ώστε να λειτουργούν με ασφάλεια για τα παιδιά, σ’αυτο έχεις απόλυτο δίκιο.Αλλά μου φαίνεται οτι γενικά δεν είμαστε ευχαριστημενοι με τίποτα!Μια χρονιά που δεν έβαλε ο Δήμος χριστουγεννιατικα παιχνίδια φωναζαμε που θυμιζε η πλατεία νεκροταφείο. Τώρα που έβαλε λέμε πάλι χίλια δυο.Έλεος!!!!!!Και στην τελική αυτή την εποχή υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις στο νησί για να διασκεδασεις και εσύ και το παιδί σου.

  3. Εεεεε φιλε Πάνο κοιταξε να δεις…..αμα γουσταρεις πιο…..φαντασμαγορικα πράγματα πήγαινε σε καμιά ευρωπαϊκή πόλη τύπου Παρίσι κτλ. να ευχαριστηθεις!!!!!!Μια χαρά είναι στολισμενη και η πλατεία και ολόκληρο το νησάκι μας που είμαστε μια ζωή στην κλαψα και στην μιζερια!!!!!!!

  4. Δηλαδή Ή πρέπει να είναι νέκρα η πλατεία Ή πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ που μας φέρνουν επικίνδυνα παιχνίδια για τα παιδιά μας Ή να πάμε στο Παρίσι? Άντε ρε κακομοίρηδες! Που να βγάλεις άκρη φίλη αναγνώστρια. Η βλακεία είναι ανίκητη λέμε! Τσαπρρρρρρρρρρ τσοπάνηδεεεεεεεςςςς!

  5. Ετσι μας θέλουν λίγους και κακομοίρηδες μα έφεραν τα σαράβαλα και πρεπει να ειμαστε και ευχαριστημένοι .υπαρχουν πολλές ελληνικές πόλεις που ειναι στολισμένες δεν ειναι μονο οι ευρωπαϊκές .αλλα λεφτά για να καλοπερνούν οι άρχοντες του νησιού υπάρχουν και να κάνουν τα ταξιδάκια τους ………

  6. ΠΡΟΣ ΜΗΤΕΡΑ
    Ε ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ’ ΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠ’ΟΛΑ ΜΑΝΤΑΜ…..!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ