ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ γιατί έγινε κρανίου τόπος η Κανάρη;

26
6000
ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Γιατί έγινε κρανίου τόπος η Κανάρη?
Κάθε χρόνο η υπηρεσία πρασίνου του δήμου μετά την λήξη της τουριστικής σεζόν κλαδεύει τα δέντρα.
Φέτος από 25 Σεπτεμβρίου άρχισε το κλάδεμα των δέντρων.
Οι τουρίστες αντί για πράσινο αντικρίζουν τσιμέντα.
Τουλάχιστον να ρωτούσαν τους δημότες πρώτα.
Ποιοι αποφασίζουν για μας τους δημότες  χωρίς εμάς?
Αναγνώστης ΚΩΣ

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιατι εσυ τι ξερεις? και γιατι να σε ρωτησουν? σωπα γιατι θα σου φυτεψουν και κανενα συντριβανι στο ασχετο χαχαχα!
    ακρη δεν βρίσκεις παντως, μην τρελαινεσαι!

  2. …….. τα ξερει όλα.Απορία!!! Ο κυριος Μουζουράκης δεν ελεγε πως θα αντικαταστήσει και τα δεντρα που λειπουν?2 χρονια πέρασαν…
    Κύριε Μουζουράκη και κυρία προισταμένη το νησι έχει πολλούς δρόμους για κλάδεμα εσεις ξεκινήσατε από τους πιο εμπορικούς?Μα πόσο άσχετοι θεε μου.
    Μα με έναν δημαρχο ΑΠΩΝ τι καλυτερο μπορεις να περιμενεις,κλουβια μυαλα.

  3. Φίλος Άγγλος γεωπόνος μου έλεγε ότι αυτό που γίνεται στην κω με το δραστικό κλάδεμα των δέντρων είναι εγκληματικό και σίγουρα γίνεται από άσχετους. Υποψιάζεται ότι ο μόνος λόγος που κλαδεύονται με τόσο μεγάλη μανία είναι γιατί απλά βαριούνται να μαζεύουν τα φύλλα όταν πέφτουν …

  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ..ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ..ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΥ! ΠΩΣ ΛΕΜΕ..ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ? Ε,ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ. ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ,ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ, ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ,ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΤΕΡΨΗ..ΚΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΜΑΝΙΑ,ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!
    ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ,ΟΠΩΣ ΝΑ’ΝΑΙ..ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥΛΑΣ!ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΚΩΣ,ΤΙ ΣΟΥ’ΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!

  5. Όλοι οι σωτηρες ξανά στο προσκήνιο .
    Όλοι οι άσχετοι κουκουλοφόροι αντί να δουλεύουν έγιναν φωτογράφοι και θέλουν να σώσουν τον κόσμο . Ελεεινοί

    • έτσι θέλουν!!!!! ξεμπρόστιασμα!!! να τα βλέπει ολος ο κόσμος τα χάλια τους…….. φωτογραφίες και βίντεο μήπως και βάλουν μυαλό οι επόμενοι και ο καθένας κανει σωστά την δουλειά του……….. κουκουλοφόροι δεν ειναι αυτοί που βγάζουν τις παρανομίες και τα αίσχη των άλλων στην επιφάνεια………. όποιος είναι νόνιμος δεν φοβάται τις φωτογραφίες………. τις απολαμβάνει…….. ξυπνήστε!!!!!!

  6. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

  7. ΧΑΧΑΧΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΕΝΔΡΑ ΧΧΑΧΑΧΑ

    ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΧΑΧΑΧΑ

  8. Ο δήμος είναι εχθρός του πρασίνου κάθε χρόνο τα ίδια κάνει, αντί να φυτεύει νέα δέντρα καταστρέφει και αυτά που έχουμε, δείτε πώς έκανε την Αβέρωφ!

  9. Ο δήμος είναι εχθρός του πρασίνου κάθε χρόνο τα ίδια κάνει, αντί να φυτεύει νέα δέντρα καταστρέφει και αυτά που έχουμε, δείτε πώς έκανε την Αβέρωφ εξαφάνισε όλα τα δέντρα που είχε.

  10. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΡΩΘΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ??? ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ Π.Χ. ΣΤΗΝ CASA ROMANA …. ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΥΤΕΥΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΣΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ . ΟΤΑΝ ΞΕΡΑΘΗΚΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΟΥΝ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ???? ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ….

  11. Τωρα θα σας τα φτιαξει ο κ.Κυτσης βρε παιδια τις καναρης… βρε αναγνωστρια μου βαλε βρε κουκλα μου και το ονομα σου μονο γεμισε το facebook με αναγνωστες… ελεος βγειτε εξω απο την οθονη και πειτετα με το ονομα δεν θα σας σκοτωσουν κ ουτε θα σας φανε.

  12. Το δέντρα σαν πείραξαν κάθε χρόνο έτσι τα κόβουν άσχετα με το ποιος είναι δήμαρχος! Αλλά μήπως να σας ενοχλούσε πιο πολύ η παράγκα του καθενός που ολα τα σταντ είναι στη μέση του πεζοδρομίου και πρέπει να κατέβεις στο δρόμο για να περάσεις???? Μήπως οι τουρίστες με κινητικά προβλήματα και οικογένειες με μωρά σε καρότσια και όλοι οι πολίτες να αξίζουν περισσότερο σεβασμό???? Τα πεζοδρόμια δεν είναι για τα σταντ αλλα για τους πεζούς! Η ασχήμια και η κατάντια σας φαίνεται γι’αυτό σας ενοχλούν τα δένδρα

  13. Για την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΝΙΤΣΗΣ.Εσεις πληρώνεται δημοτικά τέλη και κοινόχρηστους αλλά εκεί επενδύουν….σε φίλους και κολλητούς. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ!

  14. Ξεκίνησαν τώρα, γιατί με το Ρυθμό που πάνε θα έχει έρθει η επόμενη σαιζόν! Βρε σκοτώνονται στη δουλειά…5 ώρες για 2 δέντρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ