Αναγνώστης: Οι φίλοι μας ζωόφιλοι είναι σωστό να βάζουν πανό σε κεντρικά σημεία (Ζιά-Τιγκάκι) χωρίς την απαραίτητη άδεια; (ΦΩΤΟ)

9
1772

Καλημέρα Γιάννη

Τον τελευταίο καιρό έχουν ξεφύγει λιγάκι οι φίλοι μας αλλοδαποί φιλόζωοι.

Το να βάλουν ένα κουτί σε κάθε ξενοδοχείο η μαγαζί είναι εντάξει και φυσιολογικό.

Αλλά οι ίδιοι που τελευταία μας έδιναν συμβουλές για νομιμότητα…Να βάζουν πανό σε κεντρικό σημείο του νησιού (ΤΙΓΚΑΚΙ) και (ΖΙΑ) χωρίς την απαραίτητη άδεια;;;;

Και κάτι τελευταίο Εάν ήταν ΈΛΛΗΝΕΣ σε πόση ώρα θα ήταν εκεί ΣΔΟΕ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ- ΜΑΤ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ !!!!!

Ευχαριστώ

Ένας αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενώ όλα τα άλλα που γίνονται στο νησί..είναι νόμιμα??π.χ ο κάθε μαγαζάτορας να βγάζει τραπεζάκια και καρέκλες μέχρι το κύμα της θάλασσας στην κυριολεξία είναι νόμιμο έτσι??και άλλα τόσα στραβά…αυτό σας πείραξε?έλεος

    • Δηλαδή εσένα σε ενοχλούν τα τραπέζια και η καρέκλες που βγάζουν οι φορολογούμενοι μαγαζάτορες;;;
      Ενώ αυτοί αυτοι οι φιλόζωοι όχι; Έχεις θέμα κοίταξε το. Υπάρχει μια φιλοζωική οργάνωση που την διαχείριση έχει η Susan mc grane 3 άτομα 30 αδέσποτα. Κάποιοι άλλοι…..είναι καμία δεκαριά προσωπικό 3-4 αδέσποτα κάνουν διακοπές με τα χρήματα !!!

      • Να λέμε πάλι καλά που θπάρχουν και αυτοί και κάνουν κάτι για τα αδέσποτα. Δεν εχουμε παιδεία , δεν στειρώνουμε τα ζώα μας , τα ζευγαρώνουμε και τα πετάμε οπου να ναι .Και δεν ειναι 30τα αδεσποτα , ενημερώσου για το εργο τους και μετα να μιλάς .

  2. Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟ. ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ? ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΜΟΙΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΑΦΙΩΝ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…….

  3. Υπάρχουνε τόσοι μαλακες εδώ μέσα που δεν βγάζεις άκρη…
    Είστε τέρμα βλάκες ορισμένοι
    Μνημόνια μέχρι να στερέψει η θάλασσα.
    Δυσφήμιση μας κάνουν εικόνες σαν αυτές

    Σε όποιον δεν αρέσει η ανάρτηση να πάει…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ