«Πάρκο ΚΤΕΛ, ακριβώς απέναντι από την Υπ. Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου», χωρίς σχόλια… (Pics)

17
1814

Εικόνα στην έναρξη της τουριστικής σεζόν, στο πάρκο στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία ΚΤΕΛ που κάθε μέρα ειναι η αφετηρία εκατοντάδων επισκεπτών προς τα Χωριά, 2 μέτρα έφτασαν τα χόρτα ΔΙΠΛΑ στις στάσεις των Λεωφορείων και ακριβώς ΑΠΕΝΑΝΤΙ απο το γραφείο της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ (!!) του Δήμου μας!. Πότε περιμένουν? Να φάει κανα φίδι κάποιον ανυποψίαστο που περιμένει στη στάση αμέριμνος?

Φωτογραφία του Manolis Smalios.
Φωτογραφία του Manolis Smalios.
Φωτογραφία του Manolis Smalios.
Φωτογραφία του Manolis Smalios.
Φωτογραφία του Manolis Smalios.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βρε παιδιά, ο δήμαρχος έχει να συναντηθεί με τον Γιούγκερ και τον πρόεδρο της Κίνας, με τα παρκάκια θα ασχολείται τώρα? σοβαρευτείτε επιτέλους!

  2. Ότι πρέπει για κατασκήνωση …
    Καλα το παγκάκι είναι ότι πρέπει για να θυμίζει
    Το δάσος του Αμαζονίου
    .αλλα.μονο που έχουν ξεραθεί και θυμίζουν σταυλο
    Αλλά μήπως μπερδεύτηκατε?Δεν είναι πάρκο αυτό…

  3. …υπομονή, τα ξερά χόρτα θα κοπούν την παραμονή της εορτής του Άη Γιάννη, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν για το έθιμο του Φανού!! 😉

  4. Πόσους υπαλλήλους πρέπει να προσλάβει ακόμα ο Δήμος για να καθαριστεί η πόλη;

  5. Εχθες Σαββατο μεσημεριανη ωρα 1 με 2η ωρα πηγα μια βολτα απ`το τιγκακι και στον δρομο προς της αλυκες μαζευε σκουπιδια ενα απορυματοφορο χωρις εργατες ο οδηγος ανεβοκατεβαινε και φορτωνε καδους λογο ελλειψης προσωπικου πιθανον ..

  6. Γνωρίζεται ότι ο χώρος είναι της αρχαιολογίας. Όσο μπορεί ο Δήμος κάνει δουλειά άλλων. Όπως πίσω από νοdafone παρκινγκ αμπαβρη και τοσα αλλα

    • Αν δεν μπορουν να προσφερουν τα ελαχιστα και αυτονόητα δρομο.Αιντε με τους χρυσοπληρωμένους.

  7. Χρυσοπληρωμένοι αιρετοί και η ωμη πραγματικοτητα.100 χιλιαδες ευρω τον χρονο θα κοστισει στο δημο ο κάθε ενας αντιδήμαρχος. Ευχαριστηθείτε τις εικόνες γύρω σας και πειτε αν μας αξιζει.

  8. ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΧΟΡΤΟ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ