Μ. Γιωργαλλής: Aν το Ελληνικό κράτος και η Ελλαδική εκκλησία έχει αυτούς τους ηγέτες, τότε τι τους χρειαζόμαστε τους εχθρούς;

20
1184

Aν το ελληνικό κράτος και η ελλαδική εκκλησία έχει αυτούς τους ηγέτες, τότε τι τους χρειαζόμαστε τους εχθρούς;

21/01/2018 η πρώτη απάντηση δόθηκε από τους χιλιάδες Έλληνες πατριώτες που ύψωσαν την ελληνική σημαία στα πατριωτικά εδάφη της Μακεδονίας ,του Λευκού Πύργου, και μπροστά από το άγαλμα του Έλληνα  Μακεδονομάχου μεγάλου Αλέξανδρου.

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση στο zougla.gr  από 12εως 17 /01/2018 το 79% των Ελλήνων πολίτων απορρίπτουν τη χρήση του όρου Mακεδονία ως συνθετικού ονόματος !!! Εάν αυτό κάτι λέει στους κυβερνώντες ας το ακούσουν και να ξεστραβωθούν την ελληνική παλίρροια του κόσμου που είναι σίγουρο ότι ένα πρωινό θα τους πάρει με τις πέτρες και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

Η Ελλάδα μας, η πατρίδα μας, έχει σύνορα,σημαία, ιστορία,θρησκεία, πολιτισμό και πάνω απ’ όλα έχει έναν υπερήφανο λαό. Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα.Το όνομα της δεν διαπραγματεύεται δεν τεμαχίζεται και δεν πωλείται. Δεν παραδίδουμε γη και ύδωρ, δεν ξεπουλάμε τον αγώνα των προγόνων μας. Χύθηκε αίμα ,ξεκληριστήκαν οικογένειες αδέλφια, πατεράδες και μάνες να σφάζονται μπροστά στα παιδιά τους.

Υμνώ και θαυμάζω τους ήρωες που πάλεψαν για να είμαι εδώ σήμερα να εχω πατρίδα και ταυτότητα, ζήτω οι αγώνες του Λεωνίδα με τους 300 στα στενά των Θερμοπυλών,ζήτω ο μέγας Αλέξανδρος ,το 1821. Δεν ξεχνώ την Μικρασιατική καταστροφή, τη γενοκτονία των Ποντίων, τον Μακεδονικό αγώνα, το έπος του 1940, τους ήρωες τις Κύπρου. Δεν σβήνει η ιστορία με ένα στυλό και μια υπογραφή. Ακούστε το καλά, τρίζουν τα κόκκαλα των νεκρών μας για την εθνική προδοσία. Ντροπή…….. αν μη τι άλλο, όπως λέει και ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης «βουλώστε το και μην παραδίδετε με μια υπογραφή το όνομα της Μακεδονίας μας».

Τι αναφέρει ο πρώην πρόεδρος τις Γιουγκοσλαβίας «δεν έχουμε καμία συγγένεια με τον Μέγα Αλέξανδρο 3/6/1992 το όνομα ήταν ανέκαθεν ελληνικό…»

Τι λέει σήμερα 21/01/2018 ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας; Για ποιο λόγο πρέπει να περιέχεται ο όρος Μακεδονία; Δεν είναι παράλογο;

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριε Παυλόπουλε , κύριε πρωθυπουργέ της Ελληνικής κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, αξιότιμε κύριε Ιερώνυμε αρχηγέ της Ελληνικής Ορθόδοξης εκκλησίας η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι σας. Δεν έχετε καμία εξουσιοδότηση από τον ελληνικό λαό να παραδώσετε εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Είστε εντολοδόχοι του ελληνικού λαού που σας έχει εξουσιοδοτήσει να υπηρετήσετε την πατρίδα για ορισμένο χρονικό διάστημα μέχρι τις επόμενες εκλογές, με λίγα λόγια, είστε περαστικοί και δεν έχετε λάβει αυτή την εντολή να υπογράψετε τίποτα .

Θα ήθελα να κλείσω με την τοποθέτηση ενός αληθινού αριστερού πατριώτη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη «Ολέθριες οι συνέπειες αν γίνει χρήση του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια».

Μήπως είναι και ο Μίκης «εθνικιστής»; «φασίστας»; «ακροδεξιός»;

ΚΩΣ 22/01/2018

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα και ο Πατριαρχης που συμφωνα με δηλωση του κατι ξυπολητοι διεκοψαν την αρμονικη συνυπαρξη με τους Τουρκους το 1821 τα ιδια ειναι με τους αλλους εδω

  2. τι μας λες ρε φίλε. Ξεχνάς κατά λάθος ή επίτηδες ότι η Ελλάδα με υπογραφή Αντώνη Σαμαρά σαν υπουργού εξωτερικών το 1992 έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως ¨Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας¨. Αν ξέρεις να διαβάζεις η ονομασία έχει το όνομα «Μακεδονία». Είστε σαν τους κλεφτοκοτάδες στο κοτέτσι

  3. Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορούμε να κάνουμε με δίδυμο Γιωργαλλή-Βαβλά…!!!!

  4. Ο ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ Κ ΜΠΟΥΡΔΑ ΜΠΑΣ Κ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΑΣΑ Κ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ.Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΧΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ.

  5. ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ

    ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  6. Απίστευτος διάλογος με τον εαυτό σου!
    Πρέπει να κόψεις την τηλεόραση βλάπτει!
    Διάβασε κάνα βιβλίο ιστορίας !
    Ο Μίκης είναι φασίστας!

  7. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΝΤΟΥΟ ΑΠ ΕΞΩ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑ Η ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΗ …..ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΛΙΝΟΠΟΤΙ

  8. μιχαλακι μονο εσυ, ο λεβεντης, ο καρατζαφερης, ο βοριδης, ο γεωργιαδης και ο κασιδιαρης θα μας σωσετε. κατεβα για βουλευτης η για δημαρχος.μονοκουκκι θα βγεις.

  9. ΜΙΧΑΛΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

  10. ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΡΙΖΕΡΤ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ!

    Εξοργιστική ήταν η στάση όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ, απέναντι στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας. Κανένα κανάλι δεν διέκοψε το πρόγραμμά του, για να δείξει την λαοθάλασσα. Ούτε καν η ΣΥΡΙΖΕΡΤ 3, όπου έξω από την πόρτα τους γινόταν μια λαϊκή συγκέντρωση που είχε να δει ο τόπος για δεκαετίες, κι αυτοί έπαιζαν το «Κυριακή στο χωριό»!!!Η δε διαδικτυακή ΣΥΡΙΖΕΡΤ είδε… «δεκάδες πολίτες» στο συλλαλητήριο! Δηλαδή, καμμιά… εβδομηνταριά ή ογδονταριά νοματαίους!Και βέβαια, τίποτα δεν έγινε τυχαία! «Αυτό μας έλειπε τώρα, η ΕΡΤ να δείχνει live τους μακεδονομάχους», έγραφε η φυλλάδα των Ιών, οι «φορείς» της οποίας κάνουνε κουμάντο στην Ελλάδα των Μνημονίων!Λαϊκή απαίτηση, που θα κάνει πράξη μέσα στο πρώτο 24ωρο η επερχόμενη εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής: να σφραγιστεί η ΣΥΡΙΖΕΡΤ και να απολυθούν (χωρίς αποζημίωση…) όλοι οι ινστρούχτορες! Και να πάνε να δουλέψουνε στα γιαπιά, για να αποκτήσουν… προλεταριακή συνείδηση!

  11. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ – ΒΙΝΤΕΟ

    Ακόμα τρέχουν οι γυφτοσκοπιανοί που τόλμησαν να προβοκάρουν την συγκέντρωση των Ελλήνων της Αυστραλίας για την Μακεδονία. Με τα συνθήματα «Ελλάς-Ελλάς-Μακεδονία!» και «Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ – Σκοπιανέ!» οι συμπατριώτες μας πήραν στο κυνήγι τους προκλητικούς σκοπιανούς, που έγιναν καπνός και εξαφανίστηκαν στα στενά της Μελβούρνης. Η επέμβαση της αστυνομίας – που έκανε χρήση δακρυγόνων σπρέυ κατά των Ελλήνων – έσωσε τελικά από τα χειρότερα τους ανθέλληνες σφετεριστές της Ιστορίας μας.
    Η συγκέντρωση των Ελλήνων ξεσήκωσε την αυστραλιανή μεγαλούπολη. Με ελληνικές σημαίες, πανό και εθνικιστικά συνθήματα οι συμπατριώτες έστειλαν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε όσους ξεπουλούν την Ελλάδα. Η ατμόσφαιρα θύμισε 100% συγκέντρωση Χρυσής Αυγής με κυρίαρχο σύνθημα το «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί! Η Μακεδονία είναι Ελληνική!».

  12. «Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ενωμένοι στείλαμε τελεσίγραφο στην ανθελληνική συγκυβέρνηση και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα: η εκχώρηση του ονόματος δεν θα περάσει! κάτω τα χέρια απ’ την Μακεδονία!»
    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-chrushs-aughs-ston-suriza-gia-to-sullalhthrio-ekatontades-chiliade#ixzz54uNfwDMG

  13. Η φετινή εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια θα στείλει ένα ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα στο εθνοκτόνο κατεστημένο: «Η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική!».
    Στην πιο μάχιμη εθνικιστική συγκέντρωση ολόκληρης της Ευρώπης, με τους χιλιάδες αναμμένους πυρσούς, τις ελληνικές σημαίες και τα εθνικιστικά λάβαρα θα ακουστεί και φέτος στεντόρεια η φωνή της Εθνικής Αντίστασης. Το ανθρώπινο ποτάμι των χιλιάδων λαμπαδηφόρων Ελλήνων θα διασχίσει τους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας και θα τραντάξει το ανθελληνικό σύστημα:
    ΙΜΙΑ ’96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

    Συγκέντρωση και Πορεία
    Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 7μμ
    Λεωφόρος Μεσογείων και Κατεχάκη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ