ΑΚΚΕΛ προς Τράπεζα Πειραιώς: Σταματήστε κατασχέσεις επιδοτήσεων αλλιώς εμπάργκο..

0
1674
Στο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) δεν μάθαμε να μασάμε τα λόγια μας, η τράπεζα Πειραιώς αλλά και όλοι όσοι προσπαθούν και βάζουν χέρι στις Ευρωπαϊκές αγροτικές επιδοτήσεις παρανομούν και καταστρατηγούν βάναυσα την Ελληνική αλλά και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Μαζί με τον ΣΥΝΗΓΟΡΟ του ΑΓΡΟΤΗ Ίδη προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη για την βάναυση παράνομη και εγκληματική συμπεριφορά της εν λόγο τράπεζας. Το ΑΚΚΕΛ όμως δεν θα σταματήσει εκεί, καλούμε την τράπεζα Πειραιώς που μας έχει φλομώσει στις τηλεοπτικές,ραδιοφωνικές και έντυπες διαφημίσεις πως είναι στο πλευρό του Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφου, να σταματήσει τις παράνομες κατασχέσεις που με παρανοϊκή λογική φέτος είναι στο 100% που στην ουσία καταστρέφουν και ζημιώνουν ανεπανόρθωτα τον Έλληνα παραγωγό γιατί θα μας αναγκάσετε να προβούμε σε εμπάργκο προς την τράπεζα σας.
Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν αύριο κλείσουν 700.000 λογαριασμοί με ζεστό χρήμα.Θα γελάσει κάθε πικραμένος, δεν σας σώζει όχι ανακεφαλαιοποίηση αλλά ούτε το θαύμα της Καννά.
Σταματήστε σήμερα κιόλας κάθε παράνομη ενέργεια κατά του αγροτικού κόσμου γιατί θα μας βρείτε μπροστά σας. Και όλα αυτά περί υπογραφής των παραγωγών για εκχώρηση επιδότησης το γνωρίζεται καλά πως είναι όρος καταχρηστικός και κανένα δικαστήριο δεν τον δέχεται, υπάρχει άλλωστε και το δεδικασμένο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ