ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Το πλοίο φτάνει στο νησί σε μέρα που οι κούριερ είναι κλειστά… Απάντηση: Δεν ισχύει, εργαστήκαμε κανονικά!

14
2759

Έτυχε λοιπόν απαγορευτικό στις 22/12. Το πλοίο στο νησί θα φτάσει 23-24/12, μέρα που όλες οι εταιρίες ταχυμεταφορών καθώς και οι μεταφορικές εταιρείες είναι κλειστά.

Ρωτάω λοιπόν. Γιατί κανένας δεν πήρε την πρωτοβουλία να κινητοποιηθούν όλοι ΜΟΝΟ για την 24/12 και να λειτουργήσουν έστω για 3 ώρες για τις παραδόσεις μόνο, οι παραπάνω? Σέβομαι όπως και ο καθένας την οικογένεια του άλλου. Όμως όταν είσαι σε έναν τομέα όπως αυτός των μεταφορών τότε θα πρέπει να είσαι ευέλικτος και να προσαρμόζεσαι στις ιδιαίτερες συνθήκες του νησιού.

Όπως λοιπόν οι εταιρίες μεταφορών φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια γιατί ίσως να υπάρχει η ανάλογη ζήτηση, έτσι ανταποκρινόμενοι σε αυτή την ζήτηση και επομένως και κέρδος, να ανοίξουν σε μία τέτοια ιδιαίτερη περίπτωση.

Έτσι γιατί ίσως στα 50 κουτιά τα 20 να είναι δώρα του παππού και της γιαγιάς και τα άλλα 30 να είναι από τον Άγιο Βασίλη.

Εκτός βέβαια εάν είσαι από τους ισχυρούς του τοπικού εμπορίου οπότε και κάτι γίνεται….

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

  • Διευκρίνιση Αναγνώστη: Η ανάρτηση σχετικά με τις μεταφορικές και τις εταιρείες κούριερ αφορούσε τις εταιρείες κουριερ που δεν άνοιξαν και όχι τις μεταφορικές! Η λάθος εντύπωση σχηματίστηκε γιατί ίσως κάποιες να παραλαμβάνουν από την μεταφορική και δεν έχουν δικά τους οχήματα. Παρακαλώ για την απόσυρση του άρθρου με σεβασμό στους εργαζόμενους των μεταφορών.
  • Ευχαριστώ

Απάντηση Συνδέσμου γραφείων Μεταφορών Κω: Είμαστε ανοικτά και σήμερα…

Η απάντηση που πήραμε από τον Σύνδεσμο γραφείων Μεταφορών Κω είναι ότι και σήμερα παραμονή Χριστουγέννων εργάστηκαν κανονικά εξυπηρετώντας όλο το νησί από Κω μέχρι Κέφαλο.

Οι μόνες μέρες του έτους που παραμένουν κλειστά είναι ανήμερα και την επομένη Χριστούγεννων και Πρωτοχρονιάς, τα Θεοφάνεια, 2 μέρες το Πάσχα και τον Δεκαπενταύγουστο.

Άρα δεν ισχύει η διαμαρτυρία του φίλου αναγνώστη για σήμερα τουλάχιστον.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενταξει την ειπες την μακακια σου ή μαλλον την εγραψες,τωρα κανε μια βολτα να δεις αν δουλευουμε σημερα ή οχι….

    • Ισως να ειναι καποιο δεμα απο τον παππού και τη γιαγιά που πιθανότατα να μην ειναι ντοπια αγορά

  2. Οι μεταφορικες εταιρείες που τις έχουν ντόπιοι επιχειρηματίες, είναι όλοι στις θέσεις τους μαζί με τους εργαζόμενους τους σήμερα παραμονή Χριστουγέννων , για να παραδοθούν όλα τα εμπορευμάτα στους παραλήπτες τους .

  3. Όλες οι μεταφορικές εταιρείες είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή 24/12/2017….Μάθε πρώτα,ρώτα πρώτα…και μετά βγάλε την κακία σου…….

  4. Αν έγραφες το όνομα σου θα έτρωγες σήμερα παραμονή Χριστουγέννων μια μήνυση ..Όλα τα γραφεία μεταφορών είναι ανοιχτά…..Το κόπλεξ που κουβαλάτε κάποιοι για κάποιους κλάδους εργαζομένων δεν είναι ανάγκη να το βγάζετε τέτοιες άγιες μέρες….Καλά Χριστούγεννα…

  5. Αγαπητέ φίλε Γιάννη…Έχεις και εσύ τις ευθύνες σου.Ένα τηλεφώνημα σε ένα από τούς τόσους φίλους που έχεις στις μεταφορικές εταιρείες θα έβλεπες ότι ο κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ λέει ψέματα…..Το δημοσίευμα αυτό αν σε ενδιαφέρει δημιούργησε αρκετά προβλήματα σήμερα παραμονή Χριστουγέννων.

  6. ….Ο αγιος Βασιλης θα φερει τα δωρα με το ελκηθρο και θα τα ριξει απο την καμιναδα μικρε μου!
    Καλες γιορτες να εχεις!

  7. ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

  8. Οι ταχυμεταφορές – κούριερ δεν άνοιξαν. Ίσως εκεί να είναι το πρόβλημα του κειμένου, να μιλούσε για τις εταιρείες κουριερ που πολλές δεν έχουν δικά τους οχήματα αλλά παραλαμβάνουν από εταιρείες μεταφορών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ