Δημήτρης Καλλούδης: Στρώματα και καναπέδες στην παραλία

5
6502

ΣΤΡΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ______________
Αυτή η κατάσταση επικρατεί εκεί στην παραλία, πίσω από την εκκλησία του Αι Γιώργη του Πετρουμιανου.
Είναι η παραλία που οι Κωοι της Αθήνας, την θερινή περίοδο, βρίσκουν την ησυχία και τη δροσιά τους στα γαλάζια νερά.
Σήμερα απογοητευτικαμε με το πρώτο μας μπάνιο.
Κάποιος ποταπος, αγενέστατος, υπανθρωπος, ξεπέρασε τα όρια. Θέλοντας να ξεφορτωθεί ένα στρώμα, θεώρησε ότι ο πιο εύκολος τρόπος είναι η παραλία και άφησε τα ίχνη της ηλιθιότητας του να ντροπιαζει Έλληνες και ξένους τουρίστες. Έτσι απλά καταστρέφει με την ανείπωτη συμπεριφορά, μαζί με φθόνο, τη γαλήνη των λουομένων.
Παράκληση προς τον Δήμο. Χρήζει άμεσης απομάκρυνσης των αντικειμένων και όλα όσα υπονομεύουν την καλή προσπάθεια να αναδειχθεί το νησί, ένας από τους πιο όμορφους τουριστικούς προορισμούς.
Ντρέπομαι για την συμπεριφορά κάποιων Κωων.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κύριε Καλούδη το τηλέφωνο γραμμής 21111 τα ξερή ο δήμος τα γνωρίζει αλλά δυστυχώς η πολίτες δεν το καταλαβαίνουν τα πετάνε όπου βρούν σας ευχαριστούμε παντός για την ενημέρωση!!! την επόμενη δεν χρειάζεται να τα αναρτήσεις πάρτε ένα τηλέ εδώ άμεσα θα έρθουν να τα πάρουνε δυστυχώς τα πετούν όπου βρούν σας ευχαριστούμε

  2. ο κυριος προφανώς θελησε να καταδειξει κ την ΚΑΦΡΙΛΛΑ αυτης της ενεργειας… περα απο την καθυστερηση στην αποκομιδη…. επισης ,οταν γινετε δημοσ/ση τρεχει λιγο το συστημα.΄… ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

  3. Χρειάζεται η αναρτήσεις και τα σχόλια να βλέπουν τον τρίτο προορισμό στην Ελλάδα

  4. πήγαινε μια βόλτα στις αλυκές στο Τιγκάκι, εκεί θα δεις και σκ.τά γιατί μόνο αυτά τους αξίζουν που μου θέλουν και ιδροβιοτοπο πανάθεμα τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ