ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα προβληματισμένοι από την πτώση του τζίρου οι επιχειρηματίες της παλιάς πόλης της Κω

18
2213

ΒΙΝΤΕΟ ρεπ. Δημοτική Τηλεόραση Κω/ Μ. Πολίτου

Έντονα προβληματισμένοι είναι οι επιχειρηματίες της  παλιάς πόλης της  Κω, οι οποίοι σημειώνουν ότι οι τζίροι των καταστημάτων τους παραμένουν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα παρά το γεγονός ότι υπάρχει αρκετός κόσμος στο νησί.

Η εμπορική κίνηση δυστυχώς δεν  είναι η αναμενόμενη σύμφωνα με τις δηλώσεις των καταστηματαρχών. Το πρόβλημα εστιάζουν περισσότερο στην  οικονομική επιφάνεια των επισκεπτών μας η οποία είναι  περιορισμένου φάσματος και στο φαινόμενο all inclusive.

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

    • Ξυπνήστε βρεεεεέ έμποροι της κακιάς ώρας, βάλτε κάτι νέο, τα κομπολόγια τα βαρέθηκαν. ..

      Μείνατε στο 1985, ακόμα πουλάτε κομπολόγια, τουριστικά και μάτια για το μάτι; Άλλες περιοχές που ξέφυγαν και πουλάνε δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Και μην ξεχνάτε ότι έτσι που κατάντησαν τα μαγαζιά σας και πολύ σας πέφτουν οι φτηνοτουρίστες…

    • Γέμισαν τα μαγαζιά τους με Κινέζικα προϊόντα που τα ίδια βρίσκουν οι τουρίστες σε όλη την Ευρώπη και φτηνότερα.

      Γειά σκεφθείτε τι θα αγοράζατε ακόμα και εσείς από το μαγαζί σας εάν είσασταν τουρίστες;;;;;; ΤΙΠΟΤΑ, ΟΛΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ.

      • Έλα εσύ προχωρημένες να βάλεις τα καινοτόμα προϊόντα και να πάρεις. Ατε γιατί βαρεθήκαμε τα ορνια που δεν ξέρουν από εμπόριο και το παίζουν παντογνωστες

        • Στην ταμειακή χτυπάνε οι έμποροι της Κω μια στις δέκα αποδείξεις, τώρα που δεν μπορούν να ξεφύγουν φωνάζουν κλέφτικα...

          Η ακριβότερη αγορά στην Ελλάδα με μαϊμού εμπορεύματα που αρκετοί τα φέρνουν με βαλίτσες χωρίς να φορολογείται από την Τουρκία. Για τον λόγο αυτό οι περισσότεροι Κώοι ψωνίζουμε μέσω ίντερνετ ή από τα διπλανά νησιά και οι τουρίστες από τα αφορολόγητα.

    • ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΎΔΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΚΩ Ή ΣΤΟ ΠΕΤΡΟΥΜΙ;;;;

      Και μαϊμού προϊόντα και χωρίς απόδειξη… Κάπως έτσι οι τρανοί έμποροι του νησιού κλέβουν και γεμίζουν τις τσέπες τους..

  2. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

  3. Μετά τον ξυλοδαρμό επιχειρηματιων στην Ηφαιστου βγήκε η δημοτικη για ρεπορτάζ.Καλο ειναι να βγει Σαββατόβραδο η δημοτικη απο την πλατεια διαγορα και το σφραγισμα της Απελλου με τραπεζοκαθισματα…..και καπως έτσι μαγαζατορες πιαστηκαν στα χερια με τα σκουποξυλα…..
    Αλλα ο Κυριτσης στην κοσμαρα του.

  4. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις ΤΟΝ ΜΟΛΟ και φερεις την RYANAIR ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ στην κω.

    ο κυριτσης φουνταρε το νησι.

  5. Εγώ θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου. Αν είναι έτσι όπως τα λένε, πολλά μαγαζιά θα κλείσουν και τα ενοίκια στην παλιά πόλη θα πέσουν. Αν όμως δεν κλείσουν τα μαγαζιά και δεν πέσουν τα ενοίκια τότε σημαίνει ότι κάποιοι είναι μόνιμα στην κλάψα και θυμούνται τις παλιές καλές εποχές που στο τέλος της σαιζόν αγόραζες και ένα ακίνητο ενώ με τις σημερινές οικονομικές συνθήκες αν είσαι εντάξει στις πληρωμές σου και ζεις μια αξιοπρεπή ζωή (δουλεύοντας σκληρά 4 μήνες το χρόνο) τότε λες και δόξα τω Θεώ.

  6. Καλύτερα να τα κλείσουν να γίνουν εστιατόρια και μπαράκια.Πουλάνε τις ίδιες σαβούρες με τουριστικά από το 1980 και μυαλό δεν έχουν βάλει.Κλείστε τα ρημάδια να μπορεί να περπατήσει ο κόσμος που έχετε κλείσει το δρόμο με τα μαιμού τα εμπορεύματα!

  7. Ναι, συνεχίστε εσείς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο καημένα ανθρωπακια… Κάνετε σχόλια στο ίντερνετ και στις καφετεριες(λες και αυτό θα αλλάξει την πραγματικότητα στην οποία ζείτε ανανδροι),αντί να κάνετε κάτι για να λύσετε το πρόβλημα σας…και το πρόβλημα σας θα συνεχίσει να μεγαλώνει αηδιαστικα υποκειμενα, μέχρι να καταστραφείτε οικονομικά…και όταν πλέον αποφασίσετε ανικανα ζωιφια να κάνετε κάτι θα είναι πλέον αργά γιατί δεν θα υπάρχει επιστροφή..ολοι θα σας αντιμετωπίζουν σαν τραγικές λυπημένες φιγουρες που θα τους είναι και ενοχλητικες από πανω….»τους χαλάτε την αισθητική» θα λένε… Δειλοι…Ξυπνατε λοιπόν και μην φέρεστε σαν σαπισμενα ανθρωπακια, γιατί αυτοί που πλουτιζουν πατώντας πάνω στην δική σας καταστροφή αρχίζουν ήδη να νομίζουν ότι σας αξίζει να σας βγάλουν και από την μέση….και λογικό είναι αφού δεν αντιδράτε όταν και οπως πρεπει..αφου δεν σεβεστε τον εαυτό σας ανδρεικελα πως θα σας σεβαστούν εκείνοι..Ξυπνηστε και πάρτε την ζωή σας στα χέρια σας κακομοιρα πλάσματα!!! Κοιμισμενοι….κακομοιροι είμαστε ολοι μας…!!!!

    • Φωνάζεις αλλά δεν λες και τίποτα. Κατ’ αρχάς σε ποιους απευθύνεσαι; Σε αυτούς που έχουν τα μαγαζιά και κλαίνε ή σε αυτούς που δεν έχουν μαγαζιά και πάλι κλαίνε; Ποιοι είναι αυτοί που πλουτίζουν; Αυτοί που έχουν τα μαγαζιά ή αυτοί που κάνουν σχόλια στις καφετέριες (θα ήθελα να ξέρω πως πλουτίζεις πίνοντας καφέ).

  8. » H KΩΣ ΑΝΤΕΞΕ» «Η ΚΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» «Η ΚΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ